Merhabalar sizleri rahatsız ediyorum fakat telaşımı maruz görün... İyi ki 7+5 günlükken bebegimin çok şükür kalp atışını duydum bugün bebegim 8+4 günlük fakat korkuyorum doktor 1 ay sonrasına randevu verdi düşük tehlikem vardı progestan kullanıyorum çok şükür kanamam yok sıkıntılı sürecim geçti mide bulantım aşırı oluyordu doktorum ilaç verdi 2 gündür iyiyim fakat şimdi de ya1 ay gidene kadar bebegimin kalbı falan durursa diye korkuyorum çünkü internetten araştırınca kalp atışı durunca anne pek bir şey hissetmeyebiliyormuş sizce bir sorun olmuş olsa şu an rahatsız olurmuydum korkuyorum eşime de durduk yere acile gidelim diyemiyorum çünkü iyiyim ve akşama kadar mesaiye kalıyor maddi anlamda da sürekli hastaneye gidince eşim için zor oluyor farkındayım eğer bir şeyler ters gidiyorsa bu haftalarda anlamak mümkün müdür acaba içimi rahatlatmanıza ihtiyacım var daha 23 yaşındayım kimsem de yok ne biliyim Allah hepimizin yardımcısı olsun. 1 hafta öncekii kontrol raporum ektedir yorumlarınızı bekliyorum