- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi TemelinSafinazi
-
İki gün arayla beta hcg baktır istersen. Eğer düşme varsa problem var demektir canım. Ki umarım herşey yolundadırDr değiştirmeyi düşünüyorum evet ama bebek de olsa gözükmeliydi sanki 6+2 oluyor bugün eski ultrason tarihine göre ama yine 5 haftalık dedi sanirim anormal bir durum internette arastiriyorum boyle olanlar genelde dusuk yapmislar bi hastalik diye yazmış biri kromozomlarla alakali
Inşallah öyledir canım benim inşallah yolundadır her şey lütfen dua edinİki gün arayla beta hcg baktır istersen. Eğer düşme varsa problem var demektir canım. Ki umarım herşey yolundadır
Inşallah şu an dr a geldim sıra bekliyorum inşallah yolundadır her şey dua edin lutfenbeta hcg belli bir haftadan sonra artış sağlamıyor içiniizi ferah tutun inşAllah kalp atışını duyarsınız
Canımm naptın ???Inşallah şu an dr a geldim sıra bekliyorum inşallah yolundadır her şey dua edin lutfen
Ya dün yolk sac çok kenarda kucucuktu bugün sanki bebek oluşuyor gibi hissettim ben beyazlık gördüm kesenin içinde acaba geç gelişip düzelme ihtimali olur mu neyse hayirlisi ya sağlıksız olacağına düşmesi daha iyi allahım en iyisini bilirCok uzuldumhala mi bebegi goremedi??
Bir sorun yok 10 gün bekleyebilirsin dedi drDusuk baslayana kadar bekle bence
Tabi tehlikesi yoksa
Bende 8 e yakin gordum kalp atisini daha gec goren bile varmis
Allah yardımcın olsun canım inşallah bir mucize olur.Bir sorun yok 10 gün bekleyebilirsin dedi dr
Inşallah canım sağolAllah yardımcın olsun canım inşallah bir mucize olur.
Inşallah canım8. Hafta içinde kalp atışı gözlenmediğinde kğrtaj öneriliyor ama genelde öncesinde doktorlar anlıyor nasıl ilerleyeceğini kese tipinden vs...
Umarım her şey yolunda ilerler
Daha gitmedim dr a haftaya gideceğimNaptın canım , gelişme var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?