Kalp atışını geç duyanlar yazabilir mi

TemelinSafinazi

🌸B.K~78.65🌼G.K~69.20🌺H.K~59🌹
Pro Üye
17 Haziran 2017
4.052
14.624
208
Herkese merhaba şu an sata göre 8+2 yim ama kese ultrasonda 5 haftalık gözüktü ve yolk sac kesesi oluşmuş bebek yoktu normalde bugün kalp atışı için gitmiştim kesem geç gelişti 10 gün önce gittiğimde dr 4+5 dedi keseyi karından ilk gördüğümde şekli de yuvarlakti şimdi armut gibi ve yolk sac var sadece bebek yok dr mu değiştirsem bilemedim bana bir umut verin lütfen pko olduğum için zor oldu zaten kaybetmek istemiyorum

Canım belli ki geç döllenme olmuş 4+5te kese gözüktüyse suan ortalama 6+3flndır bence dr değiştir. Yada bekle

Dr değiştirmeyi düşünüyorum evet ama bebek de olsa gözükmeliydi sanki 6+2 oluyor bugün eski ultrason tarihine göre ama yine 5 haftalık dedi sanirim anormal bir durum internette arastiriyorum boyle olanlar genelde dusuk yapmislar bi hastalik diye yazmış biri kromozomlarla alakali

İki gün arayla beta hcg baktır istersen. Eğer düşme varsa problem var demektir canım. Ki umarım herşey yolundadır

Kürtaj dedi gelişmemiş dedi ama benim içimde hala ümit var bekleyeceğim 10 gün daha dedim tamam ama sağlıklı olduğunu sanmıyorum bu durumda bile kürtaj dedi

Cok uzuldum hala mi bebegi goremedi??
Ya dün yolk sac çok kenarda kucucuktu bugün sanki bebek oluşuyor gibi hissettim ben beyazlık gördüm kesenin içinde acaba geç gelişip düzelme ihtimali olur mu neyse hayirlisi ya sağlıksız olacağına düşmesi daha iyi allahım en iyisini bilir

Dusuk baslayana kadar bekle bence
Tabi tehlikesi yoksa
Bende 8 e yakin gordum kalp atisini daha gec goren bile varmis

8. Hafta içinde kalp atışı gözlenmediğinde kğrtaj öneriliyor ama genelde öncesinde doktorlar anlıyor nasıl ilerleyeceğini kese tipinden vs...
Umarım her şey yolunda ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…