- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi TemelinSafinazi
-
Benim 8+6 mıydı neydi duyduğumda canım evhamlanma inşallah duyarsın
Canim 8+2 de gittim ben kese ve yolk sac vardı 4 günde oluşur mu ki hemen bebek ve kalp atışı bende duyarmiyim ki 8+6 da kaç haftalık dedi peki
Öyle yapıyorum canım ama 3 haftadır kese anca büyüdü ve yolk sac oluştu senin nasıl oldu anlatır mısın bana 5 haftalık dedi bana da 30 unda gittigimde2 hafta geriden geliyomuş o zaman 6+6ymış aslında. Ultrasonla adet tam uyuşmayabiliyo sabırlı ol dua et :) içini ferah tut
Hayırlısı olur inşallahDaha gitmedim dr a haftaya gideceğim
Canım sat a göre 8 +2 ydi ama dr 5 haftalık gözüküyor ultrasonda dedi kese gelişimi çok yavaş olmuş yani 3 Haftada anca gelişti yolk sac oluştu yani sat a göre 5+5 de vajinal ultrasonda kese gözüktü 1 hafta sonra karından ultrasonda şekli güzel dedi keseyi gördü yuvarlakti 1 hafta sonra da iste 30 ocakta yolk sac vardı kese biraz büyümüş ve şekli yuvarlak değildi hem karından hem vajinal ultrasonda görüldü yolk sac ama bebek görülmedi inşallah bu hafta gittiğimde görürüm dr kürtaj dedi ama ben umutluyumEe 5. haftada gözükmemesi çok normal bi de ultrasonda haftası 5 gözüküyo da aslında 3 yada 4 haftalık falansa çok daha normal görmemen. Ben 6. Haftada gitmiştim sadece kese vardı. Doktor "şimdi kalp atışı da olmalıydı, bebek de yok, sıkıntılı olabilir ama 2 hafta bekleyelim" demişti. 2.hafta sonra gttiğimde bebeği de görmüştüm kalp atışını da duymuştum
Inşallah canım dua et hamilesin kabul olur insallahHayırlısı olur inşallah
Elbette ederimInşallah canım dua et hamilesin kabul olur insallah
Yapmamaya çalışıyorum canım umutluyumElbette ederim
Stres yapma sen olumsuz etkılenıyor bebek hep
Inşallah canım şu an ne kadarliksin sen inşallah sende kucağına alırsın sağ salim sağlıklı bir sekildeHayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirir sağlıklı bir bebek alırsın kucağına
Aaa üzüldüm canım inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar verir hepimize8. ve 10. haftalarda kalp atışını duydum ben herşey yolundaydı ama kontrol sonrası çok şiddetli bi kanama yaşadım, acile gittim bebeğin kalp atışları devam ediyodu düşük tehlikem oldu 4 5 gün sonra kontrole gittiğimde bebeğin kalbi durmuştu. Sonu kötü bi örneğim ben bakma sen bana :) Demekki sağlıklı, hayırlı bi evlat olmuycakmışki Allah nasip etmedi diyorum. Sonunuz hayrolsun
Canım benimde adet tarihime göre gittiğimde 6+2 sanarak gittim değerimde 2000lerdeydi ama 5 haftalıktı bebek alttan bakarak keseyi gördü. Geç döllenme benim ki kesem sağlıklı yeri güzel sadece 7-8 gün geç döllenme olmuş. Korkma bence önemli olan beta değerinin artışı.Dr değiştirmeyi düşünüyorum evet ama bebek de olsa gözükmeliydi sanki 6+2 oluyor bugün eski ultrason tarihine göre ama yine 5 haftalık dedi sanirim anormal bir durum internette arastiriyorum boyle olanlar genelde dusuk yapmislar bi hastalik diye yazmış biri kromozomlarla alakali
Canım bebeğini gördün mü sata göre kaçıncı haftadasın ben 8+6 oluyor sata göre 8+1 de yolk sac vardi bebegi goremedi kürtaj dedi ama ben diğer doktoru dinledim bana erken öğrendin farzet stres yapma dedi 12 şubatta gel bakalım dedi ben salı günü özelde dr a gidicem tekrar dün bugün adet sancısı gibi sancim ve hafif mide bulantim var inşallah normaldir 6+6 da gittiğim dr kese çok güzel demişti şu ana kadar kanamam da yok şükür sadece sarımtırak akintim var birden geliyor ara sıra o daCanım benimde adet tarihime göre gittiğimde 6+2 sanarak gittim değerimde 2000lerdeydi ama 5 haftalıktı bebek alttan bakarak keseyi gördü. Geç döllenme benim ki kesem sağlıklı yeri güzel sadece 7-8 gün geç döllenme olmuş. Korkma bence önemli olan beta değerinin artışı.
Canım keseyi gördük sadece yani ben keseyi gördüm bebeği muhtemelen doktor görmüştür. Biz 7-8haftalık diye düşünmüştük doktora gittiğimizde daha 5 haftalık olduğunu öğrendik. Bana doktor yolk sac dan bahsetmedi. Hemen kürtaj yaptırma bence. Başka doktorada git derim. Ben bebeğimi inşallah 19 şubatta görcemCanım bebeğini gördün mü sata göre kaçıncı haftadasın ben 8+6 oluyor sata göre 8+1 de yolk sac vardi bebegi goremedi kürtaj dedi ama ben diğer doktoru dinledim bana erken öğrendin farzet stres yapma dedi 12 şubatta gel bakalım dedi ben salı günü özelde dr a gidicem tekrar dün bugün adet sancısı gibi sancim ve hafif mide bulantim var inşallah normaldir 6+6 da gittiğim dr kese çok güzel demişti şu ana kadar kanamam da yok şükür sadece sarımtırak akintim var birden geliyor ara sıra o da
Canım bana da öyle dedi 8 haftalık sandim 5 haftalık dedi yani sen de mi daha görmedin bebeğini kalp atışınıCanım keseyi gördük sadece yani ben keseyi gördüm bebeği muhtemelen doktor görmüştür. Biz 7-8haftalık diye düşünmüştük doktora gittiğimizde daha 5 haftalık olduğunu öğrendik. Bana doktor yolk sac dan bahsetmedi. Hemen kürtaj yaptırma bence. Başka doktorada git derim. Ben bebeğimi inşallah 19 şubatta görcem
Hayır canım duymadım dahaCanım bana da öyle dedi 8 haftalık sandim 5 haftalık dedi yani sen de mi daha görmedin bebeğini kalp atışını
Hımm hadi inşallah duyarız ıkimizde dr ün ne diyor peki sorun olabilir mi normal sayılır mı böyle kesenin geç gelişmesi bebeğin geç görülmesiHayır canım duymadım daha
Normal canım 8 gün geç döllenme ben 31-32 günde bir adet oluyorum ama benim sıkıntılıydı son dönemlerde 1 ayda 2 kere oldum anneannemi kaybettim 2. Olduğum adette hamile kaldım. Bir sıkıntı yok inşallahta olmaz.sende içini ferah tutHımm hadi inşallah duyarız ıkimizde dr ün ne diyor peki sorun olabilir mi normal sayılır mı böyle kesenin geç gelişmesi bebeğin geç görülmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?