Kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz

Nazife5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
237
59
48
Merhaba 6+2 gebeyim dün karından baktı doktor kalp atışını tam alamadım haftaya tekrar gelin dedi sizce normal mi. Şüpheli kalp atışı dedi

6. haftanın sonuna doğru duymuştuk o zaman bile zayıftı atışları. Inşallah sizinki de sağlıklıdır

Merhaba 6+2 gebeyim dün karından baktı doktor kalp atışını tam alamadım haftaya tekrar gelin dedi sizce normal mi. Şüpheli kalp atışı dedi
6+5 de duyamadık çok tedirgin oldum. Tesellimse doktor keseye bebeğe durumu normal demişti.8+5 duyduk çok şükür.
Allah'ım duyamazsam ne yaparım nereye giderim diye tavanı seyrederken annecim ben burdayım der gibi güm güm başladı çok şükür.
Rabbim o ferahlığı şükrü size de yaşatsın.

7.Haftamda duymuştum baya netti❤

6+3 canım.
korkma sakin ol geç döllenme olmuştur o yüzden duyulmamıştır .. herkesin aynı zamanda duyulmuyor.. haftaya duyarsın

AMİN CANIM benim amin inşallah

5+6 da duydum ama genelde daha gec duyuluyormus

Dua edin kızlar cuma günü gidicem bende 7+1 olucaz Allah izin verirse duyuyum bebişimin kalbinin sesini rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın analı babalı sağlıklı sıhhatli Salih Saliha evlatlar nasip etsin rabbim

6
6+5 de duymuştum. Kimisi 7 de duyuyor. Bikac gün bile fark ediyor. Bir hafta bekleyin endişe yapmayın.

Merhaba bizde 6+3 te karından çok çok az duyabilmiştik. Doktorum o haftada normal olduğunu söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…