Kalp atışını ne zaman gördünüz ?

canım öncelikle hiç stresyapma çünkü her bebiş farklı ben kan testi filan yaptırmadan doğru ultrasona girdim 4 haftalıkken keseyi gördük ama çok küçüktü 3.6 mm 2 hafta sonra gel dedi gittik 6+4 günlük dedi ve kalp atışlarını gördük duymadık ama sadece orada kahve çekirdeği adar bi canlı var ortasında bir ışık işte bu kalbi dedi ama yan kmşum da hamile 6. haftasında keseyi gördü 7. haftasında kalbini değişiyor canım sen içini ferah tut ben ilk kontrolden sonra deli gibi nette araştırma yaptım kaç mm ne kadarlık benimki gibi olanlar nasıl ileri mi geri mi çıldıracaktım ama araştırmalarım gösteriyor ki benimle aynı durumda olan ama daha keseyi göremeyen de var kalp sesini duyanda belli bir standardı yok inş. güzel haberler alıcaksın unutma stresin bebişini olumsuz etkiler bak göstermezkendini :) Allah bebişlerimizi korusun sen içini ferah tut bol bol dinlen uyuki bebeğin büyüsünnn :)

Cevap için çok teşekkür ederim, kalp atışını duymuşsun çok sevindim adına.. Kalp atışı sende gördüysen çok rahat seçilebiliyormuydu? bana doktorun ve kullandığı cihazın çok önemi var dediler de..

slm. ben kızımda 6.haftada keseyi gördüm 8. haftada kalp atışını
ikinci mol gebelikti.6. haftada kese göründü.8. haftada kalp atışı yoktu . test yapıldı.boş gebelikti .kürtaj oldu maalesef
şimdi yine hamileyim bu sefer 7+ lı günlerde gitmeyi düşünüyorum 7+5 falan

neticede boş gebelikte olsa 8 haftaya kadar bekletiyorlar emin olmak için. o zmana kadar bekleyip strese giremem. bu sefer bebeğede zarar veriyoruz ister istemez.zamanda geçmiyor.kendi kendini ye dur...

5 nisan gibi (7+5) giderim. hem keseyi hem kalp atışını görürüz nasipseee ...

merhaba, bütün yazılanları okudum. umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiz. biz kızımızın kalp atışlarını 6. haftayı bitirdiğimizde görmüştük. böyle minicik bir alanda bir kelebek kanat çırpıyordu sanki :) dr umuz artık korkmayın sesini de duyacağız demişti. 10 gün sonra tekrar gitmiştik. prensesimin kalp atışı odada yankılanıyordu. dr iyice açmıştı sesi :) inşallah sizler de bu duyguyu tadarsınız. çünkü biz 2 yıl bekledik bebek için, tedaviyle oldu kızımız. ilk 12 haftanın ne kadar zor geçtiğini biliyorum.

slm. ben kızımda 6.haftada keseyi gördüm 8. haftada kalp atışını
ikinci mol gebelikti.6. haftada kese göründü.8. haftada kalp atışı yoktu . test yapıldı.boş gebelikti .kürtaj oldu maalesef
şimdi yine hamileyim bu sefer 7+ lı günlerde gitmeyi düşünüyorum 7+5 falan

neticede boş gebelikte olsa 8 haftaya kadar bekletiyorlar emin olmak için. o zmana kadar bekleyip strese giremem. bu sefer bebeğede zarar veriyoruz ister istemez.zamanda geçmiyor.kendi kendini ye dur...

5 nisan gibi (7+5) giderim. hem keseyi hem kalp atışını görürüz nasipseee ...

Merhaba, beklemekle en güzelini yapıyorsun bence. Ben cumadan beri alt üst oldum.Umut oldun benim için çok teşekkürler, cuma güzel habeler alırım ve haber veririm inşallah .

Görüşmek dileğiyle. Sağlıkla kavuş bebişine..

merhaba, bütün yazılanları okudum. umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiz. biz kızımızın kalp atışlarını 6. haftayı bitirdiğimizde görmüştük. böyle minicik bir alanda bir kelebek kanat çırpıyordu sanki :) dr umuz artık korkmayın sesini de duyacağız demişti. 10 gün sonra tekrar gitmiştik. prensesimin kalp atışı odada yankılanıyordu. dr iyice açmıştı sesi :) inşallah sizler de bu duyguyu tadarsınız. çünkü biz 2 yıl bekledik bebek için, tedaviyle oldu kızımız. ilk 12 haftanın ne kadar zor geçtiğini biliyorum.

Merhaba cevap için teşekekkürler canım. Az kalmış, inşallah huzurla sağlıkla şansıyla gelsin bebişin. Cevabında 6. haftayı bitirdiğimizde demişssin ya. 6+0-6+6 aralığından mı yoksa 5+0-5+6 aralığından mı sözediyorsun. Cevaplarsan sevinirim. Tekrar teşekkürler..

Merhaba cevap için teşekekkürler canım. Az kalmış, inşallah huzurla sağlıkla şansıyla gelsin bebişin. Cevabında 6. haftayı bitirdiğimizde demişssin ya. 6+0-6+6 aralığından mı yoksa 5+0-5+6 aralığından mı sözediyorsun. Cevaplarsan sevinirim. Tekrar teşekkürler..

6+ diye hatırlıyorum. tabi 4+ da gebe olduğumu öğrendim. 2 hafta sonra da kalp atışını gördüm.

ben de dün doktordaydım... 4+6 haftadaydım bugün 6. haftamıza girdik bebeğimle. Doktor sadece keseyi gördü canım... boyutu da 3.5 mm dedi... daha inanılmaz minik yani... henüz içinde bebiş falan göremeyiz dedi... 2 hafta sonraya gün verdi bana ve o zaman kalp atışlarını da görebiliriz dedi. Benim o gün 7. haftamın son günü olacak ama ona rağmen göremeyedebilirz kalp atışını sakın canını sıkma dedi. Kesenin vajinal ultrason olmadan karından bile görünebilmesi beni çok mutlu etti. İnşallah darısı kalp atışını görmeye ve sonrasında da duymaya inşallah... ben de bir tane düşük yaptım 9 ay önce Allah bir daha yaşatmasın :( ben de çok endişeli ve heyecanlıyım ama biraz da rahat olmak gerekiyor arkadaşım... çok stres ve öyle ağlamak falan senin için hiç iyi değil... bebişin için de... güçlü olup Allah a sığınıp sabretmemiz lazım...

BU ARADA BU KONUYU BAŞINDAN BERİ OKUDUM VE CİDDİ BİR KARMAŞA VAR... BEBEĞİN KALP ATIŞLARINI GÖRMEKLE DUYMAK AYNI ŞEY DEĞİL... YAZARKEN BUNA DİKKAT EDERSEK SÜPER OLUR... YOKSA KAFALAR FENA HALDE KARIŞIYOR...

cnm gebelik çizelgene baktım gebelik tarihimiz aynı :o) bende ilk gittiğimde 4+3 idi 6.cı haftaya girince tekrar bakacağız dedi..haftaya salı nasipse 6+2 olacak gideceğiz inşallah bu sefer gümbür gümbür atan minik kalbi görürüz çünkü ben 2 kere yaşadım bunun acısını..allahım sana da sağ salim kavuştursun miniğini..

slm kizlar bende 6+6 gunluk hamileyim insallah bizde sali gunu ultrasona giricez. en son 6 martta girdik o zaman sanirim 4+5 haftalik filandi dr sadece keseyi gordu 6,5mm dedi. ve 20 marta tekrar randevu aldik sali gidicez allahtan hayirlisi insallah kalp atislarini gorebiliriz cunki 7+2 olucak hersey nasip allahtan hayirlisi kizlar,,,insallah saglikli bir sekilde kucagimiza aldigimiz gunlerine gorebiliriz tatlislar hepinize saglikli ve huzurlu hamilelikler diliyorum kizlar...:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnm gebelik çizelgene baktım gebelik tarihimiz aynı :o) bende ilk gittiğimde 4+3 idi 6.cı haftaya girince tekrar bakacağız dedi..haftaya salı nasipse 6+2 olacak gideceğiz inşallah bu sefer gümbür gümbür atan minik kalbi görürüz çünkü ben 2 kere yaşadım bunun acısını..allahım sana da sağ salim kavuştursun miniğini..

Canım merhaba yeni gördüm mesajını... çok teşekkür ederim güzel dileklerin için... Umarım berbaerce ilerler ve sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi... Allh isteyen herkese anne olma şansını versin inşallah... günlerimiz de tam olarak aynı seninle.. Birbirimizi bilgilendirelim irtibatı koparmayalım... Forumu okurken kafam çok karışıyor benim... yazdığın gün doktora gittiğin gün hepsi birbirine giriyor. Şimdi ben haftaya cmtesi 7+6 da doktorumda olacağım. neredeyse 8. haftamıza girmek üzere oluyoruz. -- bu hesap işi beni öldürecek :)--

Sen de düşük yaşamışsın yanlış anlamadıysam... ben de yaşadım ve o yüzden hamileliğim çok tedirgin geçiyor inan ki.... takmayayım diyorum ama çok zor... 3-4 gün öncesine kadar var ya 20 dk da bir saate bakıyordum düşünsene!!! kafayı yemek işten bile değil yani... Neyse ki şimdi toparladım... rabbime emanet ediyorum bebeğimi... Takdir O'nun... Allah'ım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... Neyse çenem düştü :)

dediğim gibi sık sık yazışırsak çooook sevinirim... Kocaman sevgiler...

Cevap veren, iyi dileklerde bulunan, destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bende 6+1 de göremediğim kalp atışlarını 16.03.2012 de hem gördüm hem duydum, şükürler olsun. Allah kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın, umutlarımızın gerçeğe dönüşmesi dileğiyle..Tekrar tekrar teşekkürler.

Canım merhaba yeni gördüm mesajını... çok teşekkür ederim güzel dileklerin için... Umarım berbaerce ilerler ve sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi... Allh isteyen herkese anne olma şansını versin inşallah... günlerimiz de tam olarak aynı seninle.. Birbirimizi bilgilendirelim irtibatı koparmayalım... Forumu okurken kafam çok karışıyor benim... yazdığın gün doktora gittiğin gün hepsi birbirine giriyor. Şimdi ben haftaya cmtesi 7+6 da doktorumda olacağım. neredeyse 8. haftamıza girmek üzere oluyoruz. -- bu hesap işi beni öldürecek :)--

Sen de düşük yaşamışsın yanlış anlamadıysam... ben de yaşadım ve o yüzden hamileliğim çok tedirgin geçiyor inan ki.... takmayayım diyorum ama çok zor... 3-4 gün öncesine kadar var ya 20 dk da bir saate bakıyordum düşünsene!!! kafayı yemek işten bile değil yani... Neyse ki şimdi toparladım... rabbime emanet ediyorum bebeğimi... Takdir O'nun... Allah'ım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... Neyse çenem düştü :)

dediğim gibi sık sık yazışırsak çooook sevinirim... Kocaman sevgiler...

canım inşallah birlikte büyütürüz göbişleri :) Bende irtibatı koparmak istemem doğrusu neler yaşadığımızı bebişlerin gelişimlerini falan paylaşırız..evet bende 2 bebeğimi kaybettim gelişim geriliği oldu kürtaj olmak zorunda kaldım..yapılan tahlillerde kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı..şuan hergün göbeğimden iğne yapıyorum dikkat ediyorum içim o yüzden rahat..ama ister istemez korkuyor insan..elimizden geldiğince ferah tutalım içimizi miniklerimizde üzülmesin :o)

Cevap veren, iyi dileklerde bulunan, destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bende 6+1 de göremediğim kalp atışlarını 16.03.2012 de hem gördüm hem duydum, şükürler olsun. Allah kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın, umutlarımızın gerçeğe dönüşmesi dileğiyle..Tekrar tekrar teşekkürler.

senin adına çoooook sevindim canım,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ..kaçıncı haftada gördün ?

Canım ya... ne mutlu... çok ssevindim... darısı biz bekleyenlerin başına... ben de bu hafta sonu gidiyorum doktoruma... günler geceler geçmiyor valla... 6+5 olacak cmtesi günü... İnşallah görürüm bebişimin kalp atışlarını... sen hem gördüm hem de duydum demişsin galiba öyle mi? belki ben de duyarım o zaman.... İnşallaahhhhhh :):emir_bebek:

Canım ya... ne mutlu... çok ssevindim... darısı biz bekleyenlerin başına... ben de bu hafta sonu gidiyorum doktoruma... günler geceler geçmiyor valla... 6+5 olacak cmtesi günü... İnşallah görürüm bebişimin kalp atışlarını... sen hem gördüm hem de duydum demişsin galiba öyle mi? belki ben de duyarım o zaman.... İnşallaahhhhhh :):emir_bebek:

guzayaz içini ferah tut arkadaşım..bizim tarihlerimiz aynı biliyorsun,ben bu sabah gittim ve hem duydum hem gördüm miniğimin kalbini..darısı tüm anne adaylarının başına inşallah..inanılmaz bişey,bi mucize adeta..güp güp atan bi kalp..onu duymak görmek inanılmaz güzel..üstelik miniğim ultrason hesabına göre 5+5 miş doktorum geç yumurtlamışsın dedi :o)

Back
X