- Konu Sahibi eylxuxl ekin85
canım öncelikle hiç stresyapma çünkü her bebiş farklı ben kan testi filan yaptırmadan doğru ultrasona girdim 4 haftalıkken keseyi gördük ama çok küçüktü 3.6 mm 2 hafta sonra gel dedi gittik 6+4 günlük dedi ve kalp atışlarını gördük duymadık ama sadece orada kahve çekirdeği adar bi canlı var ortasında bir ışık işte bu kalbi dedi ama yan kmşum da hamile 6. haftasında keseyi gördü 7. haftasında kalbini değişiyor canım sen içini ferah tut ben ilk kontrolden sonra deli gibi nette araştırma yaptım kaç mm ne kadarlık benimki gibi olanlar nasıl ileri mi geri mi çıldıracaktım ama araştırmalarım gösteriyor ki benimle aynı durumda olan ama daha keseyi göremeyen de var kalp sesini duyanda belli bir standardı yok inş. güzel haberler alıcaksın unutma stresin bebişini olumsuz etkiler bak göstermezkendini :) Allah bebişlerimizi korusun sen içini ferah tut bol bol dinlen uyuki bebeğin büyüsünnn :)
Cevap için çok teşekkür ederim, kalp atışını duymuşsun çok sevindim adına.. Kalp atışı sende gördüysen çok rahat seçilebiliyormuydu? bana doktorun ve kullandığı cihazın çok önemi var dediler de..