kalp atışları yok alınması gerekiyormuş

myangelx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
426
2
46
İzmir
6 haftalık hamileyim vajinal ultrasonla duyulması gereken kalp atışlarını duyamadık salı günü %30 olan şansımızı deneyeceğiz.. eğerduymassak doktorum müdahale etmemiz gerektiğini söyledi... bu haberi duyduğumdan beri üzüntüden heryerimde lekeler çıkmaya başladı çok kötüyüm. beklemek çok zor .... ağlama krizlerim ile az olan şansımı yitirdiğimin farkındayım ancak durduramıyorum kendimi..

mutlaka başka doktorlarada gitmeni tavsiye ediyorumm 6. hafta çok erken ben 7+3 te duydum .... mutlaka bikaç doktordan bilgi al....

mutlaka başka doktorlarada gitmeni tavsiye ediyorumm 6. hafta çok erken ben 7+3 te duydum .... mutlaka bikaç doktordan bilgi al....

peki karındanmı 7+3 te duydun .. altan baktı ve kesin bu hafta duymamız gerekiyormuş hep okuyorum 8. hafta bile duyan var nasıl böyle kesin konuşabiliyorlar başka doktora gidicem kesinlikle yada beklicem

peki karındanmı 7+3 te duydun .. altan baktı ve kesin bu hafta duymamız gerekiyormuş hep okuyorum 8. hafta bile duyan var nasıl böyle kesin konuşabiliyorlar başka doktora gidicem kesinlikle yada beklicem

düşük başlangıcı yoksa acele etme belki geç döllenmedir. haftası tutmayabilir. sonuna kadar bekle inşallah birşey olmaz

düşük başlangıcı yoksa acele etme belki geç döllenmedir. haftası tutmayabilir. sonuna kadar bekle inşallah birşey olmaz

kanaman olmuş sanırım dedi ama olmadı aslında öyle gördü ultrasonda
düşük başlangıcı olup olmadığını söylemedi doktor sadece daha önce bebek bu kadar net görünmüyordu dedi şimdi daha iyi görünüyormuş kesede biraz büyümüş ancak kalp atışları yok diye salı günü en geç müdahaleye gerek varmış ama bekleyeceğim başka doktorlaarda gideceğim gerekirse .. çok tedirgin ve mutsuzum çok korkuyrm..
teşekkürler desteğiniz için..

hayır canım benim dr alttan bakmaya karşı o yüzden 6. haftamda hiç yeltenmedi bile 7+3 de karından baktı... kesinliklee başka dr a görün... mutlakaa!!!!! bak kanamanda yok

en az iki farklı dr demeli bu bebeğin kalbi atmıyo diye....

inan okadar çok duydumki sonradan kalbi atan bebek geç döllenme diye bişi var 1 hafta bile geride olsa daha kalbi atmaz... kaldıki bebeğin büyümüş biraz, demekki büyüyosa kalbininde atma ihtimali var ... ultrason aletleri farklılık gösteriyo . farklı bi hastande farklı bi doktorla görüş mutlaka ...

hayır canım benim dr alttan bakmaya karşı o yüzden 6. haftamda hiç yeltenmedi bile 7+3 de karından baktı... kesinliklee başka dr a görün... mutlakaa!!!!! bak kanamanda yok

en az iki farklı dr demeli bu bebeğin kalbi atmıyo diye....

inan okadar çok duydumki sonradan kalbi atan bebek geç döllenme diye bişi var 1 hafta bile geride olsa daha kalbi atmaz... kaldıki bebeğin büyümüş biraz, demekki büyüyosa kalbininde atma ihtimali var ... ultrason aletleri farklılık gösteriyo . farklı bi hastande farklı bi doktorla görüş mutlaka ...

daha özelden mesaj yazma hakkım olmadığı için cevap veremedim .. çok teşekür ederim baya bi rahatlattın beni. bu hafta başka doktora daha gidicem ama önce salı günü kendi doktoruma gidicem inşallah bu kez duyarım salı günü 6+3 oluyo duymasam bile üzülmek yok yine erken olabilir diye kendimi telkin ediyorum. umarım geç döllenmedir evet bebek gelişiyo, her gördüğümze dr böyle söylüyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı hayırlı bebişlerimiz dünyaya gelsin...
salı günüinşallah güzel haberlerle gelirim bu sayfaya..

Merakla güzel haberlerini bekliyoruz, inşallah istediğin gibi sağlıklı haberlerini alırsın bebikinin, duacınız..

6 haftalık hamileyim vajinal ultrasonla duyulması gereken kalp atışlarını duyamadık salı günü %30 olan şansımızı deneyeceğiz.. eğerduymassak doktorum müdahale etmemiz gerektiğini söyledi... bu haberi duyduğumdan beri üzüntüden heryerimde lekeler çıkmaya başladı çok kötüyüm. beklemek çok zor .... ağlama krizlerim ile az olan şansımı yitirdiğimin farkındayım ancak durduramıyorum kendimi..

cnm geçmiş olsun öncelikle ama bu durumlarda bir dr un görüşüyle karar verme derim ben..böyle bir olay kuzenimin başına geldi devlet hastanesinin dr u bebek sağlıksız kalp atışı yok hemen kürtaj etmemiz gerekiyor seni dedi başka bir dr a götürdük bebek gayet sağlıklı kızın olacak dedi ve o bebek şimdi 1 yaşına girdi.. inşşş senin durumunda böyle bir şeydir ALLAH yardımcın olsun..

bu sorunu bi önceki hamileliğimde bende yaşadım.kalp atışı yoktu b-hcg artışı düzenli değildi.8 haftalıkken alındı.birçok doktora da gittim alttan üstten bakıldı boş gebelik deniyormuş yani kese var ama bebek yok.şimdi ikinci kez hamileyim.bi sorun yok allaha şükür kendini üzme iyi olur inşallah

bugün aldırmak zorunda kaldım içerde kanamalar başlamış ve bana zarar vermeye başlamştı mide bulantılarım çoğalıp başım aşırı dönemye başlamıştı emen müdahale etme gereği duyuldu ve 4 saat önce gebeliğime son verildi.. hiç bir yaşam belirtisi ilerleme olmadı hayırlısı olun hepimiz için inşallah ikinci sorunsuz olur 2 ay sonra tekrar hamile kalabilcekmişim :(

bugün aldırmak zorunda kaldım içerde kanamalar başlamış ve bana zarar vermeye başlamştı mide bulantılarım çoğalıp başım aşırı dönemye başlamıştı emen müdahale etme gereği duyuldu ve 4 saat önce gebeliğime son verildi.. hiç bir yaşam belirtisi ilerleme olmadı hayırlısı olun hepimiz için inşallah ikinci sorunsuz olur 2 ay sonra tekrar hamile kalabilcekmişim :(

canım aynısını yaşamış biri olarak yazmadan geçemedim. çok geçmiş olsun. üzülme demenin faydası yok. içindeki fırtınaları tahmin edebiliyorum. ama geçicek tekrar hamile kalacaksın. bu sürede iyi dinlen kendini koru. sakın üşütme. 2 ay sonra da prolaktinine baktır özellikle . yüksek kalabiliyor benim öyle olmuştu. allah bir daha yaşatmasın

çok geçmiş olsun...

canım aynısını yaşamış biri olarak yazmadan geçemedim. çok geçmiş olsun. üzülme demenin faydası yok. içindeki fırtınaları tahmin edebiliyorum. ama geçicek tekrar hamile kalacaksın. bu sürede iyi dinlen kendini koru. sakın üşütme. 2 ay sonra da prolaktinine baktır özellikle . yüksek kalabiliyor benim öyle olmuştu. allah bir daha yaşatmasın

anlayışın desteğin için çok sağol arkadaşım..
10 gün sonra kontrolum var bu arada antibiyotik kullanıcam ve 2 ay sonra çeşitli tesler yapılacakmış sanırım dediğin gibi prolaktin.. sen tekrar hamile kalabildinmi evet çok ama çok zor umarım üzüldük yıkıldık hemde ama belkide sağlıklı olmayıp daha büyük sorunlar çıkıcaktı belki böylesi daha hayırlı demekki bundan sonrasına bakıcaz artık ama kürtajdan sonra ki bebek daha sağlıklı oluyormuş diye duydum ve kürtajdan sonra daha kolay hamile kalınıyormuş duyumlarıma göre..

bende yakın zamanda aynı seyı yasadım canım 2,5 ay önce 7 haftalık gebelıgıme kalp atısı yok dıe sn vermk zrnda kaldlar 2 dr gttim ve öle karar verdım rabbım kımseye yasatmasın dıorum kı senın daha saatlr önce olms nasıl bır dygudur bılırm canım:(

bende yakın zamanda aynı seyı yasadım canım 2,5 ay önce 7 haftalık gebelıgıme kalp atısı yok dıe sn vermk zrnda kaldlar 2 dr gttim ve öle karar verdım rabbım kımseye yasatmasın dıorum kı senın daha saatlr önce olms nasıl bır dygudur bılırm canım:(

amin canım allah kimsee yaşatmasın.. bu duyguyu yaşayanlar anlar.. boşlukta gibiyim ne yer ne gökteyim sanki.. ama asla neden demiyorum isyan etmiyorum hayırlısı diyorum rabbim herşeyin hayırlı olanını versin.. en kısa zamanda sağlıklı bebekler için tekrar hamile kalabilmek tek temennim.

Back
X