bugün aldırmak zorunda kaldım içerde kanamalar başlamış ve bana zarar vermeye başlamştı mide bulantılarım çoğalıp başım aşırı dönemye başlamıştı emen müdahale etme gereği duyuldu ve 4 saat önce gebeliğime son verildi.. hiç bir yaşam belirtisi ilerleme olmadı hayırlısı olun hepimiz için inşallah ikinci sorunsuz olur 2 ay sonra tekrar hamile kalabilcekmişim![]()
cnm öncelikle allah dsabır versin ve geçmiş olsun.şunu söylemeliyimki kalp atışlarını duymadan böyle bişey yaşaman daha hayırlı kalp atışı duyulunca daha büyük acı oluyo.benimde 9 haftalıkken kalbi durdu.
yanlız anlayamadıgım birşey var.doktorun içerde kanama.lar başlamış demiş.kanaman varmıydı senin yoksa içerdemiymiş sadece çünkü kese parçalanınca zaten düşük başlarki buda dışa vuran kanamadır.ayriyetten bebek ölse gelişmese bile içerde çürümeye başlamadan sana zarar vermez.
allahım inşallah biran önce ellerini doldurur sana bi evlat verir.ama hamile kaldıgın zaman allah korusun ama böyle bir durumla karşılaşırsan 2-3 doktora daha git.doktorlar bazen anla işte kötü olabiliyor.benim kanamam vardı doktor kesenin şekli bozuk falan bebekte yok dedi M 2 gün sonra başka doktora gidince bebegide gördüm kesemde normalmiş.