Kalp atışları

Sarmasikasyam

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
271
160
23
46
Kızlarbugün ki doktor randevumde bebegimin kalp atışları duyulmadı. Dondurulmus 3.gün emriosu 7temmuz transfer oldu bugün kesemize bakıldı kesemiz göründü yolk göründü fetus göründü(5+5) 5hafta 5gün lük müş herşey güzel ama daha çok küçük 10gün sonra kalp atışına bakalım dediler normalmi sizce çok huzursuz oldum

Mutlaka araştırmışsndır ve normal yazdığını görmüşsündür
Çok normal 7.ci haftada rahat duyarsınız inşaAllah

Normal bence ben kalp atışı için 6 hafta iken gittim duyulmadı 8 haftalık olunca yine gittim p zaman duyduk

Daha çok erken 5+5 için bekleyin biraz hayirlisiyla 7. Haftada duyarsiniz belki daha geç bile duyulabilir herkes bir değil şimdiden moralinizi bozmayin :)

Normal bence ben kalp atışı için 6 hafta iken gittim duyulmadı 8 haftalık olunca yine gittim p zaman duyduk
Inşallah bende duyarım ilk gebeligim kalp atisi duyulmadığı için sonuçlanmıştı o bende korku olarak kaldı sanırım evham yapıyorum Rabbim istiyen herkese nasip etsin o duyguyu insallah

Inşallah bende duyarım ilk gebeligim kalp atisi duyulmadığı için sonuçlanmıştı o bende korku olarak kaldı sanırım evham yapıyorum Rabbim istiyen herkese nasip etsin o duyguyu insallah
Stres yapma canım stresin hiçbir faydası yok inşallah duyulur daha çok küçük korkma her hamilelik aynı olacak diye bişey yok dua et gerisini Allah'a bırak

8.haftada doktor kalbinin attigini goruyorum ama kilondan yakalayamiyorum demisti.. hic kalp atisini dinleyememistim muayenelerde.. ilk deda net 11.haftada duymustum.

Bana da gecen hafta 5 haftalik dedi. 15 gun sonra gel kalp atisina bakalim dedi. Biraz agri ve cok hafif acik kahve koyu sari arasi akinti olunca dun gittim. Kalp atislarini duyamiyorum deyip alttan ultrasona yolladi girmeyip eve geldim. Kalp atisi suresi icin kesenin mi yoksa bebegin mi yasi baz aliniyor? Sat 25 haziran. Duyulmamasi normal mi degil mi. Bir aciklama bile yapmadi bana. Ozele gidiyorum. Daha once ayri baslik da actim. Icim hic rahat degil. Eger kalp atisi olmazsa bunu anlar miyiz? Bi degisiklik olur mu bizde?

Bence normal,ben 7.haftada duymuştum

Ben de 4+5 te kese gördüm inşallah haftaya duyarım kalp atışı

Daha çok erken 5+5 için bekleyin biraz hayirlisiyla 7. Haftada duyarsiniz belki daha geç bile duyulabilir herkes bir değil şimdiden moralinizi bozmayin :)
Bugün kontrolümüz vardı kalp atışı icin ama yine duyulmadı ve 10gun önce 5+5 demişlerdi bugün 6+1 dendi cuma tekrar gel dendi
Ben 6gun once başka doktora gittim dayanamadım orası kalp atisi var ama karın ultrasyonu sen duyamazsın vajinal bakmam lazım duyabilmen için yormayım seni şimdi 10gun sonra gel demişti ve bu konu 6gun önceydi ve 6+2 haftaliksin demişti.kendi tüp bebek merkezim bugün 6+1 ve kalp atışın yok cuma tekrar gel dedi kafam çorba oldu.bende hemen geçen hafta gittiğim doktara gittim kalp atışını duyana oda vajinal baktı ve yok kalp atisi dedi noldu şimdi anlamadım düştü galiba bebegim

Feminas

Senin tüp bebek mi canım 5+5 kem bir hafta sonra 6+1 olmadı normal Degil saflıkla ilerlemeyen bi gebelik olabilir o yüzden takip ettir mutlaka inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Senin tüp bebek mi canım 5+5 kem bir hafta sonra 6+1 olmadı normal Degil saflıkla ilerlemeyen bi gebelik olabilir o yüzden takip ettir mutlaka inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Evet tüp bebek dondurulmus 3.gün emriosu 7temmuz transferim olmuştu kendi doktorum 10gun önce 5+5 demişti bugünde 6+1 dedi imkansız normal gebelik icin.
6gun once ozel bi doktora gitmiştim o 6+2 demişti kalp atisi var demişti bugün tekrar onada gittim 7+1dedi ama kalp atisi bu kez duyulmuyo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…