- 24 Mart 2019
- 271
- 160
- 23
- 46
- Konu Sahibi Sarmasikasyam
-
Normal bence ben kalp atışı için 6 hafta iken gittim duyulmadı 8 haftalık olunca yine gittim p zaman duydukKızlarbugün ki doktor randevumde bebegimin kalp atışları duyulmadı. Dondurulmus 3.gün emriosu 7temmuz transfer oldu bugün kesemize bakıldı kesemiz göründü yolk göründü fetus göründü(5+5) 5hafta 5gün lük müş herşey güzel ama daha çok küçük 10gün sonra kalp atışına bakalım dediler normalmi sizce çok huzursuz oldum
Inşallah bende duyarım ilk gebeligim kalp atisi duyulmadığı için sonuçlanmıştı o bende korku olarak kaldı sanırım evham yapıyorum Rabbim istiyen herkese nasip etsin o duyguyu insallahNormal bence ben kalp atışı için 6 hafta iken gittim duyulmadı 8 haftalık olunca yine gittim p zaman duyduk
Stres yapma canım stresin hiçbir faydası yok inşallah duyulur daha çok küçük korkma her hamilelik aynı olacak diye bişey yok dua et gerisini Allah'a bırakInşallah bende duyarım ilk gebeligim kalp atisi duyulmadığı için sonuçlanmıştı o bende korku olarak kaldı sanırım evham yapıyorum Rabbim istiyen herkese nasip etsin o duyguyu insallah
Saol canım inşallahStres yapma canım stresin hiçbir faydası yok inşallah duyulur daha çok küçük korkma her hamilelik aynı olacak diye bişey yok dua et gerisini Allah'a bırak
Bence normal,ben 7.haftada duymuştumKızlarbugün ki doktor randevumde bebegimin kalp atışları duyulmadı. Dondurulmus 3.gün emriosu 7temmuz transfer oldu bugün kesemize bakıldı kesemiz göründü yolk göründü fetus göründü(5+5) 5hafta 5gün lük müş herşey güzel ama daha çok küçük 10gün sonra kalp atışına bakalım dediler normalmi sizce çok huzursuz oldum
Tesekkurederim inşallah bende duyarımBence normal,ben 7.haftada duymuştum
InşallahDün ben de gittim 5+1 kese göründü ama kalp atışı için erken iki hafta sonra duyulur dedi için rahat olsun canım vakti geldiğinde duyarız insallah
Bugün kontrolümüz vardı kalp atışı icin ama yine duyulmadı ve 10gun önce 5+5 demişlerdi bugün 6+1 dendi cuma tekrar gel dendiDaha çok erken 5+5 için bekleyin biraz hayirlisiyla 7. Haftada duyarsiniz belki daha geç bile duyulabilir herkes bir değil şimdiden moralinizi bozmayin :)
Bugün kontrolümüz vardı kalp atışı icin ama yine duyulmadı ve 10gun önce 5+5 demişlerdi bugün 6+1 dendi cuma tekrar gel dendi
Ben 6gun once başka doktora gittim dayanamadım orası kalp atisi var ama karın ultrasyonu sen duyamazsın vajinal bakmam lazım duyabilmen için yormayım seni şimdi 10gun sonra gel demişti ve bu konu 6gun önceydi ve 6+2 haftaliksin demişti.kendi tüp bebek merkezim bugün 6+1 ve kalp atışın yok cuma tekrar gel dedi kafam çorba oldu.bende hemen geçen hafta gittiğim doktara gittim kalp atışını duyana oda vajinal baktı ve yok kalp atisi dedi noldu şimdi anlamadım düştü galiba bebegim
Senin tüp bebek mi canım 5+5 kem bir hafta sonra 6+1 olmadı normal Degil saflıkla ilerlemeyen bi gebelik olabilir o yüzden takip ettir mutlaka inşallah sağlıkla alırsın kucağınaBugün kontrolümüz vardı kalp atışı icin ama yine duyulmadı ve 10gun önce 5+5 demişlerdi bugün 6+1 dendi cuma tekrar gel dendi
Ben 6gun once başka doktora gittim dayanamadım orası kalp atisi var ama karın ultrasyonu sen duyamazsın vajinal bakmam lazım duyabilmen için yormayım seni şimdi 10gun sonra gel demişti ve bu konu 6gun önceydi ve 6+2 haftaliksin demişti.kendi tüp bebek merkezim bugün 6+1 ve kalp atışın yok cuma tekrar gel dedi kafam çorba oldu.bende hemen geçen hafta gittiğim doktara gittim kalp atışını duyana oda vajinal baktı ve yok kalp atisi dedi noldu şimdi anlamadım düştü galiba bebegim
Evet tüp bebek dondurulmus 3.gün emriosu 7temmuz transferim olmuştu kendi doktorum 10gun önce 5+5 demişti bugünde 6+1 dedi imkansız normal gebelik icin.Senin tüp bebek mi canım 5+5 kem bir hafta sonra 6+1 olmadı normal Degil saflıkla ilerlemeyen bi gebelik olabilir o yüzden takip ettir mutlaka inşallah sağlıkla alırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?