Kalp Atışlarını Kçıncı Haftada Duydunuz? lütfen yardım!

soway

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
1.190
1
356
Ankara
arkadaşlar dün dr gittim kese ve kalp atışı duymaya, 6+6 günlüktü, kese göründü, içinde bebekte var ama kalp atışı duyulmadı, dr cts günü tekrar bakalım yoksa kürtaj yapalım hemen dedi, sizce ne yapmam gerek, 8.haftaya kadar bekleyeyimmi, başka dr gittim oda beklememei tavsiye etti, başına bu tarz bi olay gelen varmı arkadaşlar çok üzülüyorum ben, lütfen yardım edin

canım öncelikle bebeğini tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. benim maalesef konu hakkında bilgim yok ama sana yardımcı olabilir diye düşünerek aşağıdaki linki veriyorum. burada 7. ve 8. haftada kalp atışı duyanlar olduğu yazıyor. inşallah meleğin seninledir ve hep seninle kalır sowaycim.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...in-kalp-atislarini-duyamadim-acil-yardim.html

bu arada yukarıda verdiğim linkteki topic i açan duygu arkadaşımız bebeklerinin kalp atışlarını duymuş daha sonra, öyle yazıyor. darısı başına inşallah.

Biz 5+2'de keseyi gördük. Kalp atışını da 7+2'de duyduk. Karından bakıldı her iki seferde de..

İnşallah siz de kalp atışını duyar, bebeğinizi kucağınıza alırsınız...

canım üzülme inş. hayırlısı olsun
c.tesi ye kadar çok duat et
yani hep beraber edelim
ya herkese böyle ne oluyor çok üzülüyorum (((

Canım ilk olarak bebeğim hayırlı olsun ben kalp atışını ve kesei vajinal muayenede 7 haftalıkken duydum. Meraklanma senin ufaklıkta hafta sonu kalp atışını duyurtturacaktır sana ve babasına. Içini ferah tut stre yapma.....bak ben şuan 35 haftalık gebeyim geriye sayım başladı. Darısı sizlerin başına.... Bende hayırlısıyla kucağıma alırıım inş.....

minn, inşallah dediğin gibi olur

sowaycıgım ıcını ferah tut
bebegın senınledır ınşşş
bence bıraz beklemelısın
erken oldugunu dusunuyorum kalp atısı ıcın
rbbım yar vede yardımcın olsun
dualrımız senınlen canım

inşallah düşündüğümüz gibi olur cnm :Saruboceq:

Soway tatlım öncelikle tebrik ederim.İnşallah herşey çok güzel bir şekild eyolunda gider..Bebegin sonuna kadar seninle olur...Bencede biraz daha bekle tatlım...C.tesi ye kadar dua edelım hep beraber...

Soway tatlım öncelikle tebrik ederim.İnşallah herşey çok güzel bir şekild eyolunda gider..Bebegin sonuna kadar seninle olur...Bencede biraz daha bekle tatlım...C.tesi ye kadar dua edelım hep beraber...

çok sağol arkadaşım, inşallah allah kabul eder dualarımızı

bencede endişelenmek için erken,8.haftaya kadar bekle derim.bizde 7.haftada duymuştuk kalp atışlarını.

canim Insallah birkac gune duyacaksindir doppleri olan bir merkeze git hani sadece ultrason tomografi vs yapan yerler vardir jinekolog degil de radyolog uzman bakar. onlarin makineleri jinekologlarinkine gore bin kat daha gelismi lutfen birkac gune oyle bir yere git. Insallah guzel haber alirsin canim.

evet cnm, öyle düşündüm bende ve öyle bir yerden salı günü randevu aldım, cts kendi doktoruma, salı günüde o yere gidicem bakalım kısmet, yine duyulmazsa aldırmaktan başka çarem yok senin nasıl gidiyo hamileleik bu arada, duydunmu kalp atışlarını cnm sen

ay canim deme oole aldirmak falan sen bunu dusunme sakin, Allah korusun Insallah duyacaksin. bak ben de dedigim gb biryerde duydum kalp atislarini. bir de bebek gunune gore kac hafta kac gunluk gorunuyor normal hesaptan ote kesenin ve bebegin ne kdar gorundugu onemli ayrica dollenme gunu belli olsa bile embroyolar beklenen de cok daha yavas ama saglikli gelisebiliyormus.oyle olunca da kalp atisi otomatik gec aliniyor. bir de inan dedigim makinalar cok fark ediyor ben senin yerinde olsam jinekologa gitmeden oyle bir merkeze giderdim. Insallah duyacaksin kalp atislarini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…