• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalp dışında sol kol ağrısı

Merhabalar aynısı k
arkadaslar merhaba bu konuyu birkaç kez açtım tekrar açıyorum
sol kolumda ağrı var böyle üst kolum bileğim ve parmaklarıma yayılan bir ağrı. kardiyolojiye gittim kalbinde sorun yok dedi. mr çektirdiğimde tendonlarda ödem çıkmıştı ama mr ı çektireli

sol kolumda ağrı var böyle üst kolum bileğim ve parmaklarıma yayılan bir ağrı. kardiyolojiye gittim kalbinde sorun yok dedi. mr çektirdiğimde tendonlarda ödem çıkmıştı ama mr ı çektireli aylar oldu yani geçmesi gerekmiyor muydu? özellikle uzun süre havada tutunca, reglm yaklaştığında, ya da uzun süre telefonu elimde tuttuğumda ağrıyor. özellikle sol el parmaklarım daha fazla ağrıyor. yani önce üst koldan başlıyor oraya kadar yayılıyor. yaşayan var mı?
Merhabalar aynısı k
Merhaba aynısı banada oluyor 4.aya girdik bebeğim kalbime en son 2 sene önce baktırdım ritim holter VS taktırdım bir sorun yok idi kan değerlerim çok güzel acile gittim dahiliye gittim doktor doğuma bağlı olabilir emzirme vs vücut düzenlemesi falan dedi

sol kolumda ağrı var böyle üst kolum bileğim ve parmaklarıma yayılan bir ağrı. kardiyolojiye gittim kalbinde sorun yok dedi. mr çektirdiğimde tendonlarda ödem çıkmıştı ama mr ı çektireli aylar oldu yani geçmesi gerekmiyor muydu? özellikle uzun süre havada tutunca, reglm yaklaştığında, ya da uzun süre telefonu elimde tuttuğumda ağrıyor. özellikle sol el parmaklarım daha fazla ağrıyor. yani önce üst koldan başlıyor oraya kadar yayılıyor. yaşayan var mı?
Şikayetiniz geçti mi benim de öyle neredeyse ağrı kesici alacak kadar ağrıyor. Omzumda ağrıyor ve tamamen sol kolum uyuşuyor da ama günlerdir var kalp ile ilgili olsa Allah korusun bu kadar uzun sürermiydi bilmiyorum kas ağrısı sanırım ama çok kötü

Şikayetiniz geçti mi benim de öyle neredeyse ağrı kesici alacak kadar ağrıyor. Omzumda ağrıyor ve tamamen sol kolum uyuşuyor da ama günlerdir var kalp ile ilgili olsa Allah korusun bu kadar uzun sürermiydi bilmiyorum kas ağrısı sanırım ama çok kötü
yine kardiyolojiye gidin bence. benim ara ara oluyor eskisi kadar sık değil

bende de var bunlar :( kalp olsa günlerce sürmezdi diye düşünmeyin yine en azından bi acile gidip ekg çektirin bence

Back
X