kalp durması sonucu kürtaj olup sağlıklı hamilelik geçiren var mı

Princess91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
2.344
3.032
133
Slm arkadaşlar bnm ilk gebeliğim 3 ocakta kalp atımı durması sebebiyle sonlandirildi şimdi Nisan 1 den itibaren yeniden başlıcam ama biraz korkuyorum böyle olup ikincisini sağlıkla kucağına alan anneler bana biraz cesaret verin lutfennnn

Canım senin ilk ve 2 adetin kaçıncı günlerde olmuştu?ben 2.için ovu testi yaptım ama koyu görmedim hiç.düzensizlik olur mu ki:/

Kürtajımı 3 ocakta oldum ilk adetimi Şubat 3 de oldum ikinci adetimi de Mart 2 de oldum ttlim

Kürtajımı 3 ocakta oldum ilk adetimi Şubat 3 de oldum ikinci adetimi de Mart 2 de oldum ttlim
Maşallah düzenli sayılır.ben ovu testinde pozitifi göremeyince acaba bu ay kaliteli bir yumurtlama olmadı m ı diye düşünmeye başladım.bakalım haftaya bugün biz de yazarız inşallah Hamileyimm diye:)

Kizlar ben de 6+6 gunluk hamileyim ama bulanti ve kusmam sak diye kesildi yemek yiyemiyordum yemeye basladimbebege bi sey mi oldu acaba cok endiselendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…