• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalp durması ve kürtaj

mart sonu kürtaj oldum 2025 yılında kasım ayında da hamile olduğumu öğrendim .benim uzun sürdü adet olamadığım için tekrar hamile kalmam . pıhtılaşma testi için kan verdim genetik bölümünde 20-25 gün sonra çıktı sonucu .
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin genetiğe gittiğimde pıhtılaşma için mi test isteyeyim sizce
ayrıca sizi inciltmeyecekse ilk kürtajdan sonra ikinci bebek için ne kadar sürmüştü gene kalmanız

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin genetiğe gittiğimde pıhtılaşma için mi test isteyeyim sizce
ayrıca sizi inciltmeyecekse ilk kürtajdan sonra ikinci bebek için ne kadar sürmüştü gene kalmanız
amin inşallah . genetik bölüme randevu aldım ben 2 düşük yaşadığımı anlattım onlar sorular soruyor gerekli testlere yönlendiriyor zaten . ben ilk 2023 kasımda hamile kaldım 2024 ocak kürtaj oldum ve psikolojim alt üst oldu yenide evliydik uzun süre istemedim hamile kalmak kendimi toparlayınca bir kaç ay ovülasyon testi ile denedik olmayınca yine moraller sıfır oldu bu kez akışa bıraktım yumurta takibi yapmadım kafam daha rahat oldu öyle olunca hiç ummadığım bir anda 2. kez hamile kaldım.
bu süreçte kafa rahatlığı çok önemli.

amin inşallah . genetik bölüme randevu aldım ben 2 düşük yaşadığımı anlattım onlar sorular soruyor gerekli testlere yönlendiriyor zaten . ben ilk 2023 kasımda hamile kaldım 2024 ocak kürtaj oldum ve psikolojim alt üst oldu yenide evliydik uzun süre istemedim hamile kalmak kendimi toparlayınca bir kaç ay ovülasyon testi ile denedik olmayınca yine moraller sıfır oldu bu kez akışa bıraktım yumurta takibi yapmadım kafam daha rahat oldu öyle olunca hiç ummadığım bir anda 2. kez hamile kaldım.
bu süreçte kafa rahatlığı çok önemli.
biz de daha yeni evliyiz ve görevlerimiz gereği evli ve ayrı illerde yaşamak zorunda kaldık bi 7-8 ay aynı eve girince de nasip etti rabbim sonra bu kaybı yaşadım daha çarşamba günü kürtaj oldum ben regl olduktan sonra ovulasyon testi almayı düşünüyordum ben de yumurtlamayı tam yakalayabilmek adına

biz de daha yeni evliyiz ve görevlerimiz gereği evli ve ayrı illerde yaşamak zorunda kaldık bi 7-8 ay aynı eve girince de nasip etti rabbim sonra bu kaybı yaşadım daha çarşamba günü kürtaj oldum ben regl olduktan sonra ovulasyon testi almayı düşünüyordum ben de yumurtlamayı tam yakalayabilmek adına
kıyamam daha çok yeniymiş senin kürtajın Rabbim içine ferahlık versin . benim doktorum ovülasyon testini hiç tavsiye etmemişti stres olunuyor diye ben dinlemedim aldım ve gerçekten bende işe yaramadı . ama kullanıp hemen hamile kalanda var bir kaç ay dene olmazsa akışa bırak stres yapma . haftada 2-3 kez düzenli ilişki yeterli oluyormuş aslında. rahim flimi çekildim 2025 ekimde 1 hafta sonra kontrole gittim doktor yumurtalaman olur iki güne dedi gün aşırı ilişki dedi biz sadece 1 kez birlikte olabildik hatta çok üzüldüm tutmaz diye ama hamile kaldım.

kıyamam daha çok yeniymiş senin kürtajın Rabbim içine ferahlık versin . benim doktorum ovülasyon testini hiç tavsiye etmemişti stres olunuyor diye ben dinlemedim aldım ve gerçekten bende işe yaramadı . ama kullanıp hemen hamile kalanda var bir kaç ay dene olmazsa akışa bırak stres yapma . haftada 2-3 kez düzenli ilişki yeterli oluyormuş aslında. rahim flimi çekildim 2025 ekimde 1 hafta sonra kontrole gittim doktor yumurtalaman olur iki güne dedi gün aşırı ilişki dedi biz sadece 1 kez birlikte olabildik hatta çok üzüldüm tutmaz diye ama hamile kaldım.h

hamile duası kabul olur derler nolursun dua eder misin yüreğim yanıyor
şuan hissettiklerini çok iyi anlıyorum 😥hep dua ediyorum evlat sahibi olmak isteyen herkese Rabbim hayırlısı ile kolaylıkla nasip etsin sana da en kısa zamanda nasip olsun Rabbim kalbine ferahlık versin . 🤲🏻
Güzel haberlerini paylaşırsın inşallah en kısa zamanda 🙏🏻🌸

şuan hissettiklerini çok iyi anlıyorum 😥hep dua ediyorum evlat sahibi olmak isteyen herkese Rabbim hayırlısı ile kolaylıkla nasip etsin sana da en kısa zamanda nasip olsun Rabbim kalbine ferahlık versin . 🤲🏻
Güzel haberlerini paylaşırsın inşallah en kısa zamanda 🙏🏻🌸
allah razı olsun 3 aylar hürmetine inşallah

Canın kaybın için çok üzgünüm, başın sağ olsun. Benim de arka arkaya 2 düşük oldu ikisinde de kürtaj oldum. Kürtaj sonrası 1 adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsin. Hatta Kürtaj sonrası daha kolay gebe kalınıyor. Rabbim tez zamanda güzel haberle müjdelesin. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra kalbi durdu ve kürtaj oldum 10 haftalıkken. 8 Mart kürtaj oldum ilk korunmasız ilişkiyi 26 mayısta yaşadım ve gebelik oluştu. Benim pıhtılaşma testi vs yaptıracak vaktim olmadı. Bebeği genetik teste gönderdik parça yetersiz geldi yani kaybın sebebini öğrenemedik. Ama ilk kayıplar normal sayılıyor malesef. Eğer mümkünse doktorunuz size rahim hazır desin. Doktora gidemezseniz de en azından 1 adet döngüsünü bekleyin derim.

Canın kaybın için çok üzgünüm, başın sağ olsun. Benim de arka arkaya 2 düşük oldu ikisinde de kürtaj oldum. Kürtaj sonrası 1 adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsin. Hatta Kürtaj sonrası daha kolay gebe kalınıyor. Rabbim tez zamanda güzel haberle müjdelesin. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.ami

amin allah razı olsun sizin peki kürtaj olmadaki sebep neydi ve 2 kürtaj arasındaki süre ne kadardı şimdi bebeğiniz var mı pıhtılaşma problemi mi vardı

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra kalbi durdu ve kürtaj oldum 10 haftalıkken. 8 Mart kürtaj oldum ilk korunmasız ilişkiyi 26 mayısta yaşadım ve gebelik oluştu. Benim pıhtılaşma testi vs yaptıracak vaktim olmadı. Bebeği genetik teste gönderdik parça yetersiz geldi yani kaybın sebebini öğrenemedik. Ama ilk kayıplar normal sayılıyor malesef. Eğer mümkünse doktorunuz size rahim hazır desin. Doktora gidemezseniz de en azından 1 adet döngüsünü bekleyin derim.

ben de öyle düşünüyorum geçen hafta çarşamba kürtaj oldum bu hafta çarşamba da randevum var kontrol amaçlı vakumla almışlar bebeğimi kolay geçtiğini söylemişti inşallah kontrol iyi geçer ben hatta ilk regl görünene kadar bir ilişki girmeyi düşünmüyoruz eşimle reglim bittikten sonra kısmet olursa gönlümüz istiyor

amin allah razı olsun sizin peki kürtaj olmadaki sebep neydi ve 2 kürtaj arasındaki süre ne kadardı şimdi bebeğiniz var mı pıhtılaşma problemi mi vardı
İlk bebeğim çatlatma tedavisiyle oldu 5+2 gelişimi durdu 8 haftada gebeliği sonlandırdık. Kürtajdan 2 ay sonra kendiliğinden gebe kaldım. 2. Bebeğim 6+3 te kalbi durdu. Sonra gebe kalamadım. Çatlatma aşılama tedavisiyle geçti 1.5 sene. Yapmadığımız genetik test kalmadı.pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı. Ama zaten 2. Gebeliğimde kan sulandırıcı kullanmıştım. Şimdi diye kullanıyorum. En son tüp bebeğe başladık. Tüp bebek doktorum rahmimde perde olduğunu ve rahminin kalp şeklinde olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ameliyat oldum 1 ay sonra doğal yolla gebe kaldım. Embryolarım öyle kaldı. Meğerse sorun rahim anomalisiymiş hiçbir doktor anlamadı

İlk bebeğim çatlatma tedavisiyle oldu 5+2 gelişimi durdu 8 haftada gebeliği sonlandırdık. Kürtajdan 2 ay sonra kendiliğinden gebe kaldım. 2. Bebeğim 6+3 te kalbi durdu. Sonra gebe kalamadım. Çatlatma aşılama tedavisiyle geçti 1.5 sene. Yapmadığımız genetik test kalmadı.pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı. Ama zaten 2. Gebeliğimde kan sulandırıcı kullanmıştım. Şimdi diye kullanıyorum. En son tüp bebeğe başladık. Tüp bebek doktorum rahmimde perde olduğunu ve rahminin kalp şeklinde olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ameliyat oldum 1 ay sonra doğal yolla gebe kaldım. Embryolarım öyle kaldı. Meğerse sorun rahim anomalisiymiş hiçbir doktor anlamadı
rahim anomalisi sebebiyle mi peki bebeğinizin kalbi durdu

tüp bebeğe başlamadan rahime bakılınca anlaşılmadı mı

tüp bebeğe başlamadan rahime bakılınca anlaşılmadı mı
Başka bi doktor rahim filmi çektirmişti ama anlamadı. Tüp bebek doktorum gördü diğer doktorlar fark etmemişti. Sadece arkadaşım beni şifacı yaşlı bir teyzeye götürmüştü geçen sene önce o bana demişti rahminde perde var diye ama ben ona inanmamıştım

Başka bi doktor rahim filmi çektirmişti ama anlamadı. Tüp bebek doktorum gördü diğer doktorlar fark etmemişti. Sadece arkadaşım beni şifacı yaşlı bir teyzeye götürmüştü geçen sene önce o bana demişti rahminde perde var diye ama ben ona inanmamıştım

Back
X