Kalp kapağı değişip doğum yapanlar

Şimdi tekrar tekrar yazmak yerine hocama tesekkur ettiğim yazimi burda yayımlamak istedim. Okuduğunuzda yasadiklarimi da anlayacağınızı düşünüyorum.

Doktorum: PROF.DR. SERTAÇ ESİN

Bu geç kalmış teşekkür için sizden özür dilerim. Yazmayı denedim ama sanki hep bir şeyler eksik kalıyor gibi geldi ve hep erteledim. Yine öyle olacak ama artık kusuruma bakmayın lütfen.

Mitral kalp kapağı değişen, mekanik kalp kapağı ile hamile kalan biri için bu riskli gebelikte beni hastanız olarak kabul ettiğiniz için size minnettarım. Size geldiğimde sanırım 16 haftalık hamileydim.

Size tavsiye ile geldim. Ama buna rağmen gelmeden önce içimde bir tereddüt vardı. Acaba nasıl biri, sinirli mi, gerçekten yeterince alakadar olacak mı, bana yaklaşımı nasıl olacak, ben ona güvenebilecek miyim gibi kafamda bir sürü sorularla geldim size. Ama ilk görüşmede yaklaşımınız, anlayışlı tavrınız ve bilgi aktariminizla doğru yerde olduğumu anladım.

Hamileligim sırasında kalp kapağıma pıhtı atıp hastanede yattığımda hergün gelip kontrol ettiniz. Bu durumun olabilecek sonuçları hakkında da bilgilendirmeniz beni hem üzdü hem mutlu etti. Belirsizlik ve ne olacağını bilmeden beklemek çok daha kötü çünkü.

Keşke demeyi hiç sevmem ama bu olayda diyorum. Keşke kardiyoloji anlamında da Başkent Hastanesini önceden tercih etseydim ve doktorların tavsiyesini dinleseydim. Malesef başka bir hastanede doktorun kesin bir şey olmaz sözüne güvenerek iğneyi bırakıp Comadine'e geçmediğim için nerdeyse Allah korusun çocuğumu kaybedecektim.

Şu an kızım 1 yaşında. İşte ne söylesem, ne kadar tesekkur etsem az geliyor. Siz çok değerli birisiniz. Hastalarınızın size olan sevgisini görmemek mümkün değil.
Sizi tanıdığım için çok mutluyum.

Merhaba. Acaba kabul ederseniz süreciniz ile ilgili görüşebilir miyiz sizinle? Ben 7 aylık hamileyken aniden kalp krizi ile hastaneye kaldırıldım. Bebegimi malesef kaybettim. Mitral kapagim değişti. Şimdi olmayacak diye korkuyorum. Bu süreci geçirmiş biri ile konuşmaya çok ihtiyacım var. Hangi acıma üzüleceğim şaşırdım. Benim instagram hesabım sevdaocalpalta

Konuşabilirsek inanın çok sevinirim

Merhaba. Acaba kabul ederseniz süreciniz ile ilgili görüşebilir miyiz sizinle? Ben 7 aylık hamileyken aniden kalp krizi ile hastaneye kaldırıldım. Bebegimi malesef kaybettim. Mitral kapagim değişti. Şimdi olmayacak diye korkuyorum. Bu süreci geçirmiş biri ile konuşmaya çok ihtiyacım var. Hangi acıma üzüleceğim şaşırdım. Benim instagram hesabım sevdaocalpalta

Konuşabilirsek inanın çok sevinirim
Mrb, kalp krizi geçirmedim bem ama bem de 24. Haftada kaybettim bebeğimi.
Sıkıntılarıniz neydi acaba, bende anormal carpinti . Vene ve boğaz da dişetlerinde zonklama, karin bölgesinde aşırı bir başınc vardı. Son zamanlarda ise sol bacağım ve ayağım şişmişti.
Ben gebrligimdr kalp problemi yaşadığımı düşünüyorum. Doktorlarrim o kadar ilgisizdi ki ben ne yaşadım bilmiyorum bile .yaşım 36

Çok geçmiş olsun Google kadınlar kulübünde buldum sizi tesadüfen benim de mitral kapak darlığım var ve gebeyim 21 haftalık ileriki süreçte beni çok korkutuyor sizin bilginiz var mı acaba neler bekliyor beni

Çok geçmiş olsun Google kadınlar kulübünde buldum sizi tesadüfen benim de mitral kapak darlığım var ve gebeyim 21 haftalık ileriki süreçte beni çok korkutuyor sizin bilginiz var mı acaba neler bekliyor beni

Back
X