Geçenlerde burada biri cinsellik yaşadıktan sonra ortadan erkeğin ortadan kaybolduğunu yazmıştı. Benim de başıma böyle bir olay geldi. Kendisi arkadaşımdı, meriçlik peşindeymiş demek ki. Sürekli gözümün içine bakardı.2 yıl aramızda bir şey olmadı. Aynı yatakta oturduk film de izledik, o bir şeyler istediyse de geri çevirdim. Öyle zorlama falan olmadı ama ne zaman yardıma ihtiyacım olsa gelirdi.
Duygusal olarak boşlukta olduğum bir dönem. Ya, benden hoşlanıyor, neden bir şans vermiyorum ki diye düşündüm. Sevgilisi olsa bilirdim diye düşünüyordum, çünkü sürekli beraberdik. O benim evimde, ben onun evinde falan (cinsellik olmadan, arkadaş gibi).
Neyse, bir gün olan oldu. Çünkü o sıralar acaba denesek mi diye düşünüyordum. Sonra, ortak arkadaşlarımla buluştum, biri dedi ki, Ahmet niye yok, bana projesi olduğunu söylemişti, mesajlarıma ya geç ya da hiç cevap vermiyordu. Diğer arkadaşta '' ya, Ahmet'in sevgilisi geldi'', dedi. Ben şok. Ortak arkadaşlarımız aramızda bir şey oldğunu bilmiyordu.
Kız farklı şehirdeymiş meğer, onu ziyarete gelmiş. Üniversite öğrencisi, ailesiyle yaşıyan bir kızmış. Aralarında 10 yaş vardı, biz ikimizde 30 lu yaşlardaydık. Ben ailemden ayrı yaşıyordum. Yani ben kullandı. Arkadaşlarımın bu kızdan bahsedeceğini düşünmemiş olacak ki, kız gidince bana '' mesajlarım geliyor mu ''şeklinde mesaj attı. Güya telefonum bozuktu numarası yapıyor.
Ben de durumdan haberdar olduğumu, neden söylemediğini sordum. O da evlenecek miydik sandın, dedi. Bu daha da çok üzdü. Öyle evlilikten bahseden biri değilim. Başkalarıyla cinsellik yaşamamış olmam ona bunu düşündürttü demek ki.
Bu arkadaş da, kadınların cinsellik yaşaması gerektiğini savunan, güya kadın hakları savunucusuydu.
Uzun oldu kusura bakmayın. Geçen gün forumda tartışılan olaydan sonra aklıma geldi. Eski olayları hatırladım. Unutulsa da kalp kırıklıkları geçmiyor. İnsan başka birine güvenemiyor. Benzer şeyleri yaşayıp, üstesinden gelebilen oldu mu?