- 8 Ağustos 2015
- 367
- 168
- 53
- 34
- Konu Sahibi arzuhalim753
-
Kapanıp tekrar açılmaniza sebep olan şey nedir?Kızlar uzun süredir (5 yıl) dır babamla aramız açık önceden kapandım (kendi isteğimle ) babamın mesleği İmam ama sonrada bazı sebeplerden açıldım 2010da 5 yıldır konuşmuyo ben yokmuşum gibi davranıyor hakaretler vs bıktım usandım birde annemi üzüyor napmalıyım bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim geri kapanmak tamamen benm kararım olmalı onun bu davranışları daha da değişik davranmama sebep oluyorKalbim kırık hergün dahada acıtıyor sözleri Siz olsaydınız napardınız ?
Hislerime %100 tercüman oldunuz desemÖNCELİKLE, KAPAN-AÇIL-KAPAN-AÇIL ...... BU KONUYLA İLGİLİ GÖRÜŞLERİM O KADAR KESKİN, KATİ VE SERT Kİ, BURADA YAZIP KİMSENİN KALBİNİ KIRMAK İSTEMEM.
ANCAK, MADEM AÇIKKEN KAPANMAYI, SONRA AÇILMAYI SEÇTİN, ELBET SENİN KARARIN.
SEN KENDİ KARARIN OLANI YAPIYORSUN. BABAN ABARTMIŞ
İMAM OLAN BABANA SOR BAKALIM "DİNİMİZDE, BASKI, KÜSLÜK, EVLADA HAKARET VB." VARMIYMIŞ.
Kızlar uzun süredir (5 yıl) dır babamla aramız açık önceden kapandım (kendi isteğimle ) babamın mesleği İmam ama sonrada bazı sebeplerden açıldım 2010da 5 yıldır konuşmuyo ben yokmuşum gibi davranıyor hakaretler vs bıktım usandım birde annemi üzüyor napmalıyım bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim geri kapanmak tamamen benm kararım olmalı onun bu davranışları daha da değişik davranmama sebep oluyorKalbim kırık hergün dahada acıtıyor sözleri Siz olsaydınız napardınız ?
Kendi İsteğimle kapandım sonra Türkiye koşulları ve insanların ön yargıları açılmama sebep oldu staja gitcektim kabul etmediler dayanamadımKapanıp tekrar açılmaniza sebep olan şey nedir?
Denemek mi çok zorladım sürekli barışmak için çabaladım ama küs gbi değil sanki hıncını alıyo ..Canım buna benzer olaylar yaşayan arkadaşlarım oldu sen babanla barışmayı denedinmi ?
Yapamam zaten içimde yok yani olmaya olmayada kapanmak babam için olmuş olur . Küs gibi değilde konuşuyo ama durmadan laf sokuyorHer ne yapacaksan kendin için yapmalısın..bu ailenden birileri bile olsa istemediğin bir şeyi yapmak seni mutsuz onları mutlu eder
Barışmanın yollarını ara ama babam sırf barışsın diyede kapanma
Aynı evde değiliz Almanya da görev yapıyor 7 gün izne gelir her üç ayda bir ama sanırsınız 7 yıl dayanalması güç ama istemiyorum nasıl kapanabilirim teşekkr ederim yinede5 yıldır aynı evin içinde küs kalmak da bi başarı. Tabi aynı evin içindeyseniz.
Senin durumuna bi çare yok. Baban kapanmayı sen açılmayı istemişsin. E bunun ortak noktası yok ki.
Kapan açıl kapan açıl yapmadım bir kere niyetlendim ve 5 yıl sürdürdüm yanlış anlaşılmasın etraftaki baskıları kaldıramadım oyuncağa döndü son dönem işe gidiyordum kapısının önünde bile kapattırmıyorlardı chpliydi patronum görüşleri çok değişikti okulumu bitiremeyecektim tesekkür ederim sorucam bunu aklımın köşesine not aldımÖNCELİKLE, KAPAN-AÇIL-KAPAN-AÇIL ...... BU KONUYLA İLGİLİ GÖRÜŞLERİM O KADAR KESKİN, KATİ VE SERT Kİ, BURADA YAZIP KİMSENİN KALBİNİ KIRMAK İSTEMEM.
ANCAK, MADEM AÇIKKEN KAPANMAYI, SONRA AÇILMAYI SEÇTİN, ELBET SENİN KARARIN.
SEN KENDİ KARARIN OLANI YAPIYORSUN. BABAN ABARTMIŞ
İMAM OLAN BABANA SOR BAKALIM "DİNİMİZDE, BASKI, KÜSLÜK, EVLADA HAKARET VB." VARMIYMIŞ.
Durum şu canım aynı evde değiliz almanyada ama ne arar ne sorar ben ararım laf sokar durmadan tersler buzgibi sanki o bnm babam değil yokmuşum gibi davranıyor yani gelir ankaraya 7 gün 3 ayda 1 7 sene gibi geçer evden uzaklaşırım hep bende..Biz babamla 2 gün küs olamıyoruz aynı evde olmuyor ki
5 yıl nedemek ya çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?