Kalp kırmadan nasıl çözerim?

Ne şekilde söylersen söyle kırılacak, ben olsam söylemezdim ama çocuğa dikkat et sen kendin, elinde öyle sivri, zarar verecek bir oyuncakla gelirse,oyun oynuyormuş onla gibi elinden al kaldır bence oyuncağı fln.

Ne şekilde söylersen söyle kırılacak, ben olsam söylemezdim ama çocuğa dikkat et sen kendin, elinde öyle sivri, zarar verecek bir oyuncakla gelirse,oyun oynuyormuş onla gibi elinden al kaldır bence oyuncağı fln.
İş yaparken çocuğu gözetme şansım olmuyor ki

şimdi kalp kırmazsan ilerde senin kalbin kırılır bence.

ayrıca daha yaşanmayan eve çocukla gelmek niye? yardım etse edemez. öyle dolanıyor mu ortada?

aile apartmanı zaten baştan hata bence.

Valla şimdiden evden cikmiyorsa işin zor bizde birlikte otururuz ama aramızda mesafeliyiz mesafe her zaman iyidir tabi işi dusunce yardım etmek iyi ama bebekle geleceğine hiç gelmesin daha iyi insan yaptığı işi bile şaşırır o zaman

şimdi kalp kırmazsan ilerde senin kalbin kırılır bence.

ayrıca daha yaşanmayan eve çocukla gelmek niye? yardım etse edemez. öyle dolanıyor mu ortada?

aile apartmanı zaten baştan hata bence.
Zaten belirttiğim gibi kiralık ev bulamadık yoksa orada oturmak istemiyorduk. Bir iki kere çocuksuz gelip yardım etti.O da illa etcem diye kendi zorladı ben istemedim.Ama çocukla gelince öyle dolanıyor tabi.

Valla şimdiden evden cikmiyorsa işin zor bizde birlikte otururuz ama aramızda mesafeliyiz mesafe her zaman iyidir tabi işi dusunce yardım etmek iyi ama bebekle geleceğine hiç gelmesin daha iyi insan yaptığı işi bile şaşırır o zaman
Aynen öyle kafam karışıveriyor onlar ortalıkta dolanırken.İşte bende sizin gibi istiyorum normal bir komşu gibi olmalı.Aynı bina diye sürekli dip dibe olunması gerekmez.

Pardonda herkeste anahtarmı var rahatça giriliyor eve ?

Her gittiğinizde onlarıda çağırıyorsanız çağırmayın. Eşin söylesin daha yerleşmeden böyle şey görülmüşmü ?

Ayrıca kalp kırmayayım falan olaylarını geç artık hep senin kalbin kırılır

Böyle devam edersen evlenince evinden çıkmazlar

Ya ben samimi arkadaşıma oturmaya gittiğimde bile bir saniye durmam sürekli kızımın peşinde olurum. Bu yüzden genelde arkadaşlarımı davet ederim. Hele ki yeni gelin evi çok tırsarım çocuklarım zarar verecek diye. Komşu, arkadaş olsa görüşmeyin derdim de böyle düşüncesiz eltiye ne denir. Söylesen anlamaz suçlu sen olursun. Yanlarında çok titiz biri olduğun imajını versen. Bez elinde olsun mesela yanında aç süpürgeyi süpür. Belki anlar anlamasa da alınır küser belki :)
Bugün yerleri silerken geldi ay ıslak kız basmasaydın dedim.Kurusun öyle çıkarım madem dedi.Gelmedi bir daha.Annem de alınmıştır demeseydin diyor. Ben bağırıp çağırmadım güzellikle söyledim.Ona da alınıyorsa yapacak bişey yok.

Pardonda herkeste anahtarmı var rahatça giriliyor eve ?

Her gittiğinizde onlarıda çağırıyorsanız çağırmayın. Eşin söylesin daha yerleşmeden böyle şey görülmüşmü ?

Ayrıca kalp kırmayayım falan olaylarını geç artık hep senin kalbin kırılır

Böyle devam edersen evlenince evinden çıkmazlar
Kapı çelik değil kilitlenmezse dışarıdan açılıyor.İçeriden kilitlersem bu sefer eve sokmadı olacak.

Elti biraz yardımdan çok meraklı gibi geldi bana sürekli yanına geldiğine göre evlenince kapının da icabına baktır bence bizim kapılarda öyleydi sonra eltimin eve hırsız girince çelik kapı taktirdik

Zaten belirttiğim gibi kiralık ev bulamadık yoksa orada oturmak istemiyorduk. Bir iki kere çocuksuz gelip yardım etti.O da illa etcem diye kendi zorladı ben istemedim.Ama çocukla gelince öyle dolanıyor tabi.

İyice arasaydiniz bulurdunuz bence. Ben istemezdim şahsen. Bir değil iki elti, aile apartmanı. İlerde sorun yasarsiniz kesin.

Kalp kirmadan cozulmez kardesim o tur insanlar otu copu bahane edip kirilir zaten.. Ablamin eltisi var asiri fena cocugu ablamin evini mahvetti duvarlari deldi ablam desede cocuguna destek verdi ki baskalarinin cocuguna laf soyler teroristler sizinkiler diye. Ki cocuk bi keresinde ablama "evini yakacam sizide" falan demisti ablam oturdu konustu "boyle olmaz sakinles niye boyle yapiyorsun" diyince "annem diyor" demisti...en son ablam cozemedi ben mudahale ettim.. Sana ne oluyo diyen olacak ama ablamdir canimdir sessiz kalamayip senin oglan canavar her an yaninda durmalisin teror estiriyor durmuyo yerinde falan dedim de pesinde kosturdu sonradan...

İyice arasaydiniz bulurdunuz bence. Ben istemezdim şahsen. Bir değil iki elti, aile apartmanı. İlerde sorun yasarsiniz kesin.
Sadece 4 tane apartman olan bi yer onlar dışinda bikaç tane müstakil kiralık vardı onlarda oturulacak durumda değildi.Yani öyle aranıp bulunmayacak kadar büyük bir yer değil. Böyle zırt pırt gelinip gidilmedinden sonra bi sıkıntı olmaz.Öbür eltim öyle değil zaten de bunda sorun var.

Elti biraz yardımdan çok meraklı gibi geldi bana sürekli yanına geldiğine göre evlenince kapının da icabına baktır bence bizim kapılarda öyleydi sonra eltimin eve hırsız girince çelik kapı taktirdik
Maalesef çelik kapı uymuyor.Kapi pervazları yok denecek kadar dar bırakılmış ev yapılırken. Ahşap yaptırdık bizde.Eltim samimi olduğu kişilerle sürekli oturalım kalkalım yiyelim içelim havasında hep.Benimle de aynı olacağını sanıyor galiba. Ben ne yazarım ne ararım o yazar o arar.

Kalp kirmadan cozulmez kardesim o tur insanlar otu copu bahane edip kirilir zaten.. Ablamin eltisi var asiri fena cocugu ablamin evini mahvetti duvarlari deldi ablam desede cocuguna destek verdi ki baskalarinin cocuguna laf soyler teroristler sizinkiler diye. Ki cocuk bi keresinde ablama "evini yakacam sizide" falan demisti ablam oturdu konustu "boyle olmaz sakinles niye boyle yapiyorsun" diyince "annem diyor" demisti...en son ablam cozemedi ben mudahale ettim.. Sana ne oluyo diyen olacak ama ablamdir canimdir sessiz kalamayip senin oglan canavar her an yaninda durmalisin teror estiriyor durmuyo yerinde falan dedim de pesinde kosturdu sonradan...
İyi yapmışsın. Anladığım kadarıyla böyle insanlar hem alıngan hem yüzsüz oluyorlar.

Merhaba hanımlar.Yakın zaman da düğünüm olacak.Eşim tarafına ait bi bina var iki eltim oturuyor.Birinde de biz oturacağız.Aslında başta hiç istemedik orada oturmayı ama düzgün kiralık bir ev bulamayınca o evin içini sıfırdan yapıp yerleşmeye karar verdik.Neyse ev bitti bi yandan eşyalar geliyor bi yandan temizlik yerleşme işlerini yapıyorum.Hemen hemen hergün oradayım.Eltilerimin çocukları var.Ikiside çok iyi insanlar.Biri hiç çoçuklarıyla gelmez bizim eve öbürküyse hergün çocuğuyla geliyor.Daha 1 buçuk yaşında.Gecenlerde baktım koltuğa çikolata sürülmüş. Bugün de farkettik ki sehpa da darbe var sivri bişeyle vurulmuş gibi .Bebek daha ona kızamam tabi çokta seviyorum zaten.Ama daha hiç oturmadığım evde eşyalar zarar görmeye başladı.Eltim de çok alıngandır birisi çocuğuna yaramaz dedi diye sanki hakaret etmişler gibi tepki verdi.Cocuktan kıymetli değil ama kolay değil hem çok para harcandı hem de ayların emeği var evde.Nasıl davransam nasıl kalp kırmasam bilemedim.Sizlere danışmak istedim
1,5 yaşındaki çocuğu bir yere bırakamayacağı için çocuğu ile gelecek tabi... yine tekrarlanırsa uyarın onu ne münasebet sahip çıkacak çocuğuna... takip edin siz ne yaptığını çikolatamı bulaştırdı verin bir bez eline koltuğu leke yapmış sen şunu temizle benim içeride işim var diyin mesela... alınırsa da alınsın sahip çıksın çocuğuna... geçen arkadaşım 4 aylık bebeği ile geldi bana bebek beyaz koltuğa kustu bir panik bir panik sakin ol hallederim ben dert etme dedim... arkadaşım o kadar çok çırpındı ki leke kalmasın temizleyelim diye koltuğu bıraktım onu sakinleştirmeye uğraştım bu durumda beni hiç rahatsız etmedi çünkü sorumluluk sahibi bir anne sorumsuzca davranmış olsaydı rahatsız olurdum... mesele kırması, dökmesi değil aslında eltinizin sorumsuzluğu, rahatlığı... o yüzden kırılan kırılsın alınan alınsın içinizden geleni açıkça söyleyin...

1,5 yaşındaki çocuğu bir yere bırakamayacağı için çocuğu ile gelecek tabi... yine tekrarlanırsa uyarın onu ne münasebet sahip çıkacak çocuğuna... takip edin siz ne yaptığını çikolatamı bulaştırdı verin bir bez eline koltuğu leke yapmış sen şunu temizle benim içeride işim var diyin mesela... alınırsa da alınsın sahip çıksın çocuğuna... geçen arkadaşım 4 aylık bebeği ile geldi bana bebek beyaz koltuğa kustu bir panik bir panik sakin ol hallederim ben dert etme dedim... arkadaşım o kadar çok çırpındı ki leke kalmasın temizleyelim diye koltuğu bıraktım onu sakinleştirmeye uğraştım bu durumda beni hiç rahatsız etmedi çünkü sorumluluk sahibi bir anne sorumsuzca davranmış olsaydı rahatsız olurdum... mesele kırması, dökmesi değil aslında eltinizin sorumsuzluğu, rahatlığı... o yüzden kırılan kırılsın alınan alınsın içinizden geleni açıkça söyleyin...
Arkadasıniz normal bir insan tavrı sergilemiş. Aynen öyle insan daha çok sorumsuzluğa kızıyor. Bizim evdeki durumlar sorumlu bir anne olsa engellenebilecek şeylerdi.Ailemin evine geldi oturmaya. Mutfakta elini yıkadı meger bebeğin altını değiştirmiş. Ben kalakaldim.Annem tutuyor beni hem kendi de kızıyor hem de şimdiden kötü olma diyor. Yeni evliyken o kadar gelemez zaten diyor. İyi dedim zaten ev yerleşti pek uğramam artık.Balayından gelince duruma göre hareket ederim.

Back
X