- Konu Sahibi brunettella
-
İyi yapmışsın
Anne diye her şeyine göz mu yumulmak zorunda
Annesi birilerini oldurmekten bahsediyor peki annecimmi deseydi.Tabiki iyi yapmamışsın, annen o senin nasıl olursa olsun. Tamam deseydin, kafanı sallasaydın, geçiştirseydin vs. Ama arkadaşına davranır gibi davranmamalı bence. Öf bile demeyin diyor hadisi şerifte tabiki her konuda olduğu gibi bunda da bu benim fikrim herkesin düşüncesi aynı olamaz.
Annene bir şey anlatmamaya devam et.
Tabiki iyi yapmamışsın, annen o senin nasıl olursa olsun. Tamam deseydin, kafanı sallasaydın, geçiştirseydin vs. Ama arkadaşına davranır gibi davranmamalı bence. Öf bile demeyin diyor hadisi şerifte tabiki her konuda olduğu gibi bunda da bu benim fikrim herkesin düşüncesi aynı olamaz.
Annesi birilerini oldurmekten bahsediyor peki annecimmi deseydi.
Niye 18? Doğum gününün gecesi birden bir olgunluk mu geliyor üstüne? Her şeyi birden yapabilir hale mi geliyor? Yetişkin mi oluyor? Geçelim bu “ben büyüdüm, özgürüm, bireyim, kimse bana karışamaz” safsatalarını.Cok cahil ya biliyorum. Ben oysa bunlara cok karsiyim bir kadin 18 yasindan sonra istedigini yapmali!
İide öyle bir olay yok ki sanırım anne konuşmuş olmak iöin konuşuyor. Hiç cvp verilmeyebilir bence.Annesi birilerini oldurmekten bahsediyor peki annecimmi deseydi.
Tip beyin gelisiminin 18 yasinda tamamlandigini soyluyor buna dayanarakta kanunlar 18 yasindaki akli dengesi yerindeki her birey kendi sorumluluklarini alabilir diyor.Niye 18? Doğum gününün gecesi birden bir olgunluk mu geliyor üstüne? Her şeyi birden yapabilir hale mi geliyor? Yetişkin mi oluyor? Geçelim bu “ben büyüdüm, özgürüm, bireyim, kimse bana karışamaz” safsatalarını.
Allah sabır versin bazen insanı afakanlar basıyor doğru ama işte anne. Bir çoğumuz yapamıyoruz belki ama yine de susmak gerek bence.Öf demeye getiriyor insani okadar yani.. gunaha sokuyor beni zaten
Insanlarin sabri var belliki annesi surekli boyle konusuyor konu sahibide cevap vermek zorunda kaliyor.İide öyle bir olay yok ki sanırım anne konuşmuş olmak iöin konuşuyor. Hiç cvp verilmeyebilir bence.
Dedim ya her konuda olduğu gibi bu konuda da fikir ayrılığı olması normal. Brn size katılmıyorum.Insanlarin sabri var belliki annesi surekli boyle konusuyor konu sahibide cevap vermek zorunda kaliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?