,Bana da down sendromlu teshişi konuldu bendede kalp parlaklığı ve burun nazal kemiği oluşmamıştı amnio sentez önerdiler bende yaptırdım ondan sonuç alamadım kordio sentez yaptırdım sonuçlar temiz çıktıı düşük felan olmadı.doğuma bir ay var ve bebeğim maşaallah çok sağlıklı
merhaba,bnm bebeğimde 2tane parlaklık çıktı. buraya yazanlar yıllar önce yazmışsınız. nasıl şimdi bebekleriniz. inşallah ultrasonlar yanılmıştır. :2:
Merhaba sizde yazali cok olmus ama sizdeki sorunlar nelerdi,
amniyosentezden sonuç alamadım derken yani sonuç olumsuzmu geldi.benim amniyosentez sonucum sorunlu geldi 43 kromozuluymuş benim bebeğim yani down sendromlu
Merhaba bende ayni sorun cikti. Bebeginiz nasilMeraba benim bebeğimde aynı kalpte parlaklık ve böbrek genişleme var diğer anneler nasıl sonuç aldınız cvp yazarmısınız
Cok tesekkur ederim cevap icin. Bende de iki ayni belirti cikti. Ikili testim temizdi. Aglamaktan gozumde yas kalmadi. Cok korkuyorumÇok şükür kontrollere gidiyorum 8 aya giriyorum hiçbi sorun yok diyo doktor gayet sağlıklı diyo inş hergün dua ediyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
23 haftaliim su an. Doktor iki belirti oldugu icin fetal dna falan dedi ama. Bilmiyorum cok kararsizim . Yaptirmaktan korkuyorum.Kaç haftalıksınız
Kalan herseyi n23 haftaliim su an. Doktor iki belirti oldugu icin fetal dna falan dedi ama. Bilmiyorum cok kararsizim . Yaptirmaktan korkuyorum.
cok tesekkur ederim allah razi olsun. Insallah duzelir. Resmen dunyam yikildi doktor konustugunda. Tekrar trsekkur ederimBence hiçbişey yaptırmayın daha çok küçük gelişme aşamasında böbrekleride düzelir kalpteki parlaklık doğuma 2 hafta kala geçiyomuş bende 4lü tarama testi yaptım temiz çıktı doktor bunlar geçici sorunlar dedi oğluma hamileykende bu sorunlar vardı ama çok şükür sapasağlam bi oğlum oldu şu anda kızıma hamileyim yine anılarını dediler inş dualara güveniyorum bi sorun çıkmıyacak emin ol senin bebeğinde sağlıklı hiç ağlama dua et bak görürsün nur toplarımız olucak duamız varsa duyanımızda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?