Kalp pompası

_MedceziR_

«DirenTürkiye»
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
16.931
12.191
Arkadaşlar selamlar..

Babam kalp hastası, geçtiğimiz günlerde 4. ameliyatını oldu fakat kalp yetmezliği artık son safhada olduğu için kalp nakline karar verildi..
70 yaşında..

Uygun kalp çıkana kadar kalp pompası takılacak kalbe..Bunun kararı da bugün verildi..Yani kalbini omzunda çantada taşıyacak, bir nevi yapay kalp..

Çevrenizde, ailenizde kalp pompası takılan tanıdıklarınız var mı?
Yaşam kaliteleri nasıl? Herhangi bir komplikasyon ya da sıkıntıları oluyor mu?

Kalp pompası için aklınıza gelebilecek her türlü şeyi öğrenmek istiyorum..

Çok sık giremiyorum siteye, hastane ile ev arasında mekik dokuyorum..

Bilgisi olanlar ve ilgilenenler olursa şimdiden çok teşekkür ederim..

Kalbinden ameliyat olan insanlar oldu cevremde ama maalesef bunu ilk defa duyuyorum
Ramazan ayinda umarim yuzunuz guler.
Allah bol sifa versin inşallah

Amin, çok teşekkür ederim..Çok güçlü bir adamdır, her şeyin daha iyi olacağını biliyorum..

Ama işte bizim de ilk defa karşılaştığımız bir olay var, onun tedirginliği içerisindeyiz..Bugün oda oda dolaşıp kalp pompası takılan hastalarla konuştum..Hepsi çok memnun, yaşam kalitelerinin arttığını söylüyorlar..

Daha fazla bilgi almak istiyorum operasyon sonrası ile ilgili..

Çok sık giremesem de her cevabınızı okuyor olacağım..

İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler..Allah razı olsun..

Amin, çok teşekkür ederim..Çok güçlü bir adamdır, her şeyin daha iyi olacağını biliyorum..

Ama işte bizim de ilk defa karşılaştığımız bir olay var, onun tedirginliği içerisindeyiz..Bugün oda oda dolaşıp kalp pompası takılan hastalarla konuştum..Hepsi çok memnun, yaşam kalitelerinin arttığını söylüyorlar..

Daha fazla bilgi almak istiyorum operasyon sonrası ile ilgili..

Çok sık giremesem de her cevabınızı okuyor olacağım..

İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler..Allah razı olsun..
Merhaba kalp pompasi takildi mi babaniza benim annemde ayni durumda yardima cok ihtiyacim var bilgi verirseniz sevinirim tesekkur ederim

X