KALP ŞEKLİNDE RAHİM (AMELİYAT OLMALI MIYIM)

gofii

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
3
4
16
28
herkese merhabalar 1 düşük geçirdim doktor rahmimin kalp şeklinde olduğunu hgs filminde daha detaylı görüneceğini söyledi filmi çektirdim ameliyat için uzmana yönlendirdiği doktorda hastalık öyküme bakarak ben sana kesin ameliyat olmalısın da diyemem olmamalısın diyerek kararı bana bıraktı kafam çok karışık tekrar hamilelik deneyip ona göre mi karar vermeliyim erken doğum riski yüksek midir bilmiyorum

Hamililegine engel değil evet ama hamile kalmayı ve süreci biraz etkiliyor diye biliyorum tam bir bilgim de yok yanlış bilgi vermek istemem, benim abimin eşide sizin gibiydi amaliyat olmuştu yengem Kayseri'de

Hgs sonucunda kalp rahim mi dediler? Orda bir tıp terimi yazar arkuat uterus ise kalp rahimdir. Bende de var bana doktor hiç ameliyat vs demedi bile. Hiç bir sorun olmaz dedi. Sonra ben hamile kaldım başka doktora gittim ona söyledim böyle olduğunu sorun yaşar mıyım diye sordum hayır dedi. Şimdi 2. Bebeğime hamileyim hiç düşük yaşamadım erken doğumda yapmadım ilk bebeğimde gayet normal bir hamilelikti. Arada kahve akıntı oluyordu ama herkeste olan bir şey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…