- 4 Nisan 2024
- 1.454
- 1.584
- 53
- Konu Sahibi pinkflowerrr
-
Hamile kaldınız mı sonra.Ol histeroskopi bebde oldum çıktı sonra ameliyat oldum. Düzeldi şekli
Yanlış anlamayın da kazık bir fiyat ben histeroskopi olucam fiyat 9 bin verildi uygun bir yerde yaptır yazıktır parana ben hamile. Kalıyorum düşük yapıyorumHamile kaldınız mı sonra.
Bide bişey sorucam bu histereskopi esnasında düzelen bişey değil mi özele gidiyorum sadece bu elli bin.
Tekrar bide ameliyat ayrı mı
Merhabalar benim rahim şeklim de böyleydi 2 aşılamada hiç pozitif görmedim, doğal yolla hamile kaldım eşimde morfoloji ve ileri hızlı hareket sorunu vardı. Bana bu rahim şekliyle ilgili tekrarlayan düşük olursa operasyon gerekir demişlerdi. Ben gebe kaldığımda 18. Haftalarda rahim ağzı kısalığı başladı farketmedim, sonra tesadüfen farkedip serklaj yapıldı aşağıdan dikiş yani, mesajınızı görünce yazmak istedim. Gebeliğe engel değil, sadece hamile kaldığınızda doktorunuza bunu söyleyin mutlaka erken dikiş daha rahat oluyor çünkü belki bunları ilişkilidirKızlar merhaba.
2 yıldır 2 aşılama yaptırmama rağmen hiç gebelik olmadı bende bir sorun olmadığı eşimde de morfoloji 1 hareketlilik sınırdaydı.
Dün farklı bir doktora gittim ve rahimde üstten basıklık kalp şekli olduğunu söyledi çok hafif septum var dedi rahim filmi de çektirdim daha önce ama hiç böyle bişey söylenmedi defalarca doktora gittim ilk defa bu doktor söylüyor bu şekilde olduğunu.
Genelde biz senin gibi hastalara git hamile Kal engel değil diyoruz fakat sen zaten kalamıyorsun dedi engel olur diyemem aslında buna olmaz da diyemem
Eşindeki problemden mi yoksa bundan kaynaklı mı meçhul dedi histereskopi tavsiye ediyorum dedi.
Deneyimi olan arkadaşlar yazabilirler mi
Sonra hamile kaldınız mı pekiBenim de sizin gibiydi. Histereskopik septum rezeksiyonu geçirdim, düzeldi.
İşte bide sonradan tekrar ameliyat der bi tüp bebek parası harcamak istemiyorumYanlış anlamayın da kazık bir fiyat ben histeroskopi olucam fiyat 9 bin verildi uygun bir yerde yaptır yazıktır parana ben hamile. Kalıyorum düşük yapıyorum
Yaaa durumumuz aynı görünüyor tamamen ama 2 yıldır hamile kalamıyorum inşallah benim de sonum sizin gibi mutlu biterMerhabalar benim rahim şeklim de böyleydi 2 aşılamada hiç pozitif görmedim, doğal yolla hamile kaldım eşimde morfoloji ve ileri hızlı hareket sorunu vardı. Bana bu rahim şekliyle ilgili tekrarlayan düşük olursa operasyon gerekir demişlerdi. Ben gebe kaldığımda 18. Haftalarda rahim ağzı kısalığı başladı farketmedim, sonra tesadüfen farkedip serklaj yapıldı aşağıdan dikiş yani, mesajınızı görünce yazmak istedim. Gebeliğe engel değil, sadece hamile kaldığınızda doktorunuza bunu söyleyin mutlaka erken dikiş daha rahat oluyor çünkü belki bunları ilişkilidirinşallah en kısa sürede en güzel haberi alırsınız
Şehir hastanesinde tüp bebek merkezi açılmış ayın 5 inde oraya randevu aldım oradaki doktora söylesem orda yaparlar mı acabaYanlış anlamayın da kazık bir fiyat ben histeroskopi olucam fiyat 9 bin verildi uygun bir yerde yaptır yazıktır parana ben hamile. Kalıyorum düşük yapıyorum
EvetSonra hamile kaldınız mı peki
Küçük bişey dedi bana da ama engel oluyor demek ki.
Bana muhakkak düzeltilmeli denmişti, düşüğe sebep olabilir diye. O yüzden ameliyat olmuştum. Ama olana kadar beş ay korkudan kıvrandım olmamak için o ayrıKüçük bişey dedi bana da ama engel oluyor demek ki.
Keşke bundan olsa ameliyat olsam da düzelse.
İnşallah benimki de düzelir
Olcam heralde hemen bi doktora daha gidicem oda var derse olucam hemenBana muhakkak düzeltilmeli denmişti, düşüğe sebep olabilir diye. O yüzden ameliyat olmuştum. Ama olana kadar beş ay korkudan kıvrandım olmamak için o ayrıhiç de korkulacak bir şey değilmiş, aynı gün taburcu oluyorsunuz içiniz rahat olsun
Benim görüntü nasıl bilmiyorum CD var doktor baltı ama.Ben de histeteskopi oldum. Doktorum da infertilite cerrahileri konusunda çalıdan bir doktordu. Yüzde elli düşüğe sebep olur dedi. Ben zaten hamile kalamıyordum. Kayıp yasamadan operasyonu oldum. Çok şükür bir sonraki ay doğal gebe kaldım.
Bana tepeden basıklık var demişlerdi. Hsg de şu.
Rahimde şekil bozukluğu hiç olmasa bile 2 başarısız tüp bebekten sonra histereskopi yapılır çizik atılır tutunma kolaylaşsın diye. Bence eşiniz kullanmıyorsa şu sağlam takviyelerden kullansın 6 ay kadar siz de o takviyelerin bitimdinde operasyonu olun.Benim görüntü nasıl bilmiyorum CD var doktor baltı ama.
Allahım inşallah bende öyle olurum hemen hamile kalırım
İşte ondan uygun bir yerde harca paranı yazık yani çok kazıkçı olmuş kurumlarİşte bide sonradan tekrar ameliyat der bi tüp bebek parası harcamak istemiyorum
Benim rezerv de öyle fazla iç açıcı değil düşmeye başlıyor artık o kadar bekleme dedi doktor zaten 6 ay içinde bile ne kadar düştü.Rahimde şekil bozukluğu hiç olmasa bile 2 başarısız tüp bebekten sonra histereskopi yapılır çizik atılır tutunma kolaylaşsın diye. Bence eşiniz kullanmıyorsa şu sağlam takviyelerden kullansın 6 ay kadar siz de o takviyelerin bitimdinde operasyonu olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?