Hayır serklaj olmadım. Zaten gebelik öncesi hsg çekilmediğim için rahimdeki uzantının boyutunu net olarak bilemiyorduk. Sezeryandan sonra doktorum bikornuat uterus olduğunu bebeğin rahmin sol taraftaki kısmında olduğunu söyledi. İkinci gebelik planlayacaksam 1 sene öncesinde ameliyat olmam, rahmin düzeltilmesi gerekiyormuş.Allahım bağışlasın çok sevindim. Ben de aynı durumdayım kalp şeklinde rahim dışın da bir de perde çıktı sonradan. 17. Haftadayım . Serklaj yaptırmışmıydın. Bebeğinde çok şanslıymış 29. Haftada hayata tutunmuş. Anneli babalı ömrü uzun olsun inşallah
Ben hamileliğimi sürekli yatarak geçirdim. Sadece yemek ve tuvalet için kalkıyordum. Sana da bunu tavsiye ederim. İnşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına :)
Kızlar bende çift rahimliyim .kalp şeklinde ortada perdeyle sağ rahim sol rahim diye bahsediyor Dr 2 evladım sol rahimde gebe kaldım hicbir tedavi olmadan sadece kanama olunca aylarca yormadan yattım kendimi. Sağlıkla zamninda kucağıma aldım çok şükür fakat bu gebeliğim sağ rahimde olmuş Dr daha önce portakal yafa kadar sag rahim ,sağda kalırsan gebe erken doğum düşük olabilir bilemiyoruz belkide o rahimide bebek buyutur dedi .çok şükür şimdiye kadar sıkıntı olmadı inşallah bundan sonrada sıkıntı yasamam ama niyeyse kasik sancım var asiri bu ay inşallah ocak ayına kadar dayanir yavrum korkuyorum. Banada dediler bi dahakine rahim ameliyatindan sonra gebe kal diye fakat başka Dr um iliskide vs sıkıntı ağrı olmuyorsa gerek yok ameliyata dedi olmadım inşallah bu defada sar salim kucaklarim yavrumuÇok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğini için inşallah ben de sağ salim kucağıma alırım bebeğimi
Kızlar bende çift rahimliyim .kalp şeklinde ortada perdeyle sağ rahim sol rahim diye bahsediyor Dr 2 evladım sol rahimde gebe kaldım hicbir tedavi olmadan sadece kanama olunca aylarca yormadan yattım kendimi. Sağlıkla zamninda kucağıma aldım çok şükür fakat bu gebeliğim sağ rahimde olmuş Dr daha önce portakal yafa kadar sag rahim ,sağda kalırsan gebe erken doğum düşük olabilir bilemiyoruz belkide o rahimide bebek buyutur dedi .çok şükür şimdiye kadar sıkıntı olmadı inşallah bundan sonrada sıkıntı yasamam ama niyeyse kasik sancım var asiri bu ay inşallah ocak ayına kadar dayanir yavrum korkuyorum. Banada dediler bi dahakine rahim ameliyatindan sonra gebe kal diye fakat başka Dr um iliskide vs sıkıntı ağrı olmuyorsa gerek yok ameliyata dedi olmadım inşallah bu defada sar salim kucaklarim yavrumu
Kızlar ne yaptiniz gebeliginiz ne durumda. Bende yarım rahimliyim sol tarafim kapalı ve şuan 16 haftalık hamileyim aynı riskler bende de var....
Haftalık proluton depot iğne vuruluyorum erken Doğum olmasın diye şimdilik bir sıkıntı yok inşallah böyle devam eder Can'ım. Çalışmıyorum bol bol istirahat lazım
Bende de kalp rahim var. 11. Haftayim ve cok korkuyorum birsey olucak diye.
Hep yatmak istiyorum korkumdan.
Insallah sag saglim kucagimiza aliriz ya. Hep dua ediyorum rabbime
Slm canım hamileliğin ne durumda yazını okuyunca merak ettim sen bizden ondesin hamilelikte .Kızlar bende çift rahimliyim .kalp şeklinde ortada perdeyle sağ rahim sol rahim diye bahsediyor Dr 2 evladım sol rahimde gebe kaldım hicbir tedavi olmadan sadece kanama olunca aylarca yormadan yattım kendimi. Sağlıkla zamninda kucağıma aldım çok şükür fakat bu gebeliğim sağ rahimde olmuş Dr daha önce portakal yafa kadar sag rahim ,sağda kalırsan gebe erken doğum düşük olabilir bilemiyoruz belkide o rahimide bebek buyutur dedi .çok şükür şimdiye kadar sıkıntı olmadı inşallah bundan sonrada sıkıntı yasamam ama niyeyse kasik sancım var asiri bu ay inşallah ocak ayına kadar dayanir yavrum korkuyorum. Banada dediler bi dahakine rahim ameliyatindan sonra gebe kal diye fakat başka Dr um iliskide vs sıkıntı ağrı olmuyorsa gerek yok ameliyata dedi olmadım inşallah bu defada sar salim kucaklarim yavrumu
Bende aynısını kullanıyorum 3-4 günde bir evde istirahat halindeyim doktorunuz rahim uzunluğuna baktı mi?
Masallah rabbim inşallah bizede nasip eder sen dikiş attirmismiydin birde suan tayinyerimiz doguda küçük bir ilce sadece acil var merkeze bir saat doktorum bende bayramda annemlere mi gidip kalsam diye düşünüyorum ama yolculuk 3 saat suruyor riskli olur mu senceCanım ben de öğretmenim bu yıl raporlarla bitirdik yılı okula hiç gitmedim bol bol istirahat ve son aylarda iğne kullandım haftalık çok şükür bebeğim şu anda 4 aylık inşallah seninki de sağlıkla gelir ama çalışmaman en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?