Kalp sevmekten yorulur mu?

Bikahvee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
134
34
98
35
bu soru da ciddiyim ve merak ediyorum ben maalesef ortası olamayan biriyim ya çoook seviyorum yada hiç ama sadece sevgi değil her şey de ortam yok her neyse insanlara fazla değer veren taraf hep ben olmuşumdur yıllar onca kötü bir deneyim yaşayınca insanları önemsemekten vazgeçtim normal olarak seviyorum artık herkesi dozunda bunu başarabildim fakat biz iki kardeşiz bir ablam var aramızda 7 yaş var ikimizde çok yoğunuz bu arada annelerimiz ayrı ben onu çok severim hep oda beni fakat benim ona olan sevgim çok daha fazla bir gün konuşmasam görmesem özlüyorum bana adımla hitap etse acaba kırgın mı bir şey mi oldu diyorum bu sevgi beni yordu maalesef çünkü ben sevgim aşırı fazla küçükken annem gibiydi sonra çok ayrı kaldık bilmiyorum çok düşkünüm ona ikimizde evliyiz bu arada... niye ben ortayı bulamıyorum kalbim sevmekten yoruldu ama herkesi bir tek onu değil eşimi dostumu onu vs vs vs

Belki küçükken anneniz gibi gördüğünüz içindir.
Gerçi herkese böyleyim demişsiniz.
Verdiğiniz kadar ilgi alamadığınız için yorulmuşsunuzdur.
İş hayatınız var mı hani evdeyseniz çok takıyorsunuzdur.
Ortam yok diyorsunuz ama ortasını bulmayı öğrenebilirsiniz zor değil.

çalışıyorum ama yinede takıyorum maalesef. nasıl öğrenebilirim inan bilmiyorum

Cok ince dusuncelisin anladigim kadariyla canim. Ama bu kadar ince dusunursen cabuk yaşlanirsin ilerki yaşlarda hastalanirsin herkese ederi kadar sevgini ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…