Kalp sorunu

Fairytale11

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2022
127
253
23
30
28 haftalık hamileyim. Bebekte şükür hic bir sorun yok ama benim kalp atışım bir garip oluyor bazen nasil anlatacağımı da bilmiyorum ama sanki anlık heyecan gibi ya da kalbin bi anda hızlanıp sonra normal devam etmesi gibi. Gondol gibi bir his anlayamadım neden olduğunu bunu yaşamış olan var mi?

Troidlerinize hiç baktırdınız mı benimde öyleydi yüksek çıktı

Troidlerinize hiç baktırdınız mı benimde öyleydi yüksek çıktı
Tiroidlerim normal. Sadece şeker yükleme testinde ufak bi şey çıktı biraz dikkatli gidelim dedi doktor. Hamile kalmadan önce hic böyle bir şey yoktu. 2 düşüğüm vardı bu 3. Hamileliğim bu da düşer diye korkudan psikolojik bir sey mi diyorum ama bilmiyorum

Ekstrasistol olabilir, oyleyse eger zararsiz bir sey. Yine de bir doktora gorunun

VAllaha bilmiyorum benimde normal çıkıyodu çarpıntım var diye söyledim troid çıktı

Demir eksikliğinden böyle hissediyor olabilirsiniz
Aneminiz olabilir
Birçok neden olabilir, hemen doktora gidin

Troid, d vitamini yada demirden. Bende yatağa girince hızlanıyordu kalp atışım, hafif troid ve d vit eksikliği çıkmıştı troid e bişey vermediler d vit ve B12 yazdılar. Gıdığının fazla şiştiğini hissedersen kontrole git

Kalp doktoruna gidip holter taktirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…