- Konu Sahibi Swanbeauty
kadınlar kulübünü uzun süredir takip ediyorum.özellikle''bir derdim var''bölümünü.sanıyorum burada insanların derdini okuyarak kendi dertlerimi unutmaya çalışıyorum.açıkçası hiç kendi derdimi paylaşmayı düşünmedim.ama o kadar yalnız hissediyorum ki,o kadar doldum ki kendimi burada içimi dökerken buldum en sonunda.hayat hikayemi uzun uzun anlatmak istemiyorum.bugüne kadar en çok muzdarip olduğum şey gönül kırıklıklarım.hiç bir zaman aşkta,sevgide umduğumu bulamamam ve hep acı çekmem.artık kalbimde ritim bozuklukları başladı.daha önce evlenip ayrıldım.çok acılı bir süreçti.çocuksuzum.sonrasında da facia bir nişanlılık.onun açtığı yaraları ne siz sorun ne ben söyleyeyim.hep yanlış seçimler,hep duygusal kararlar ve hep hüsran.evlilik öncesinde de çok farklı değildi.şimdi ise tesadüfen bir forum sitesinde tanıştığım biriyle 3 aydır süren uzaktan uzağa yaşadığımız arkadaşlık ve bunun sevgiye dönüşmesi.ama yine sorunlar yine sorunlar...onu seviyorum. her zaman sevgi dolu bir insan oldum.bir insanı sevdiğim zaman tüm olumsuz yönlerine rağmen seviyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum.elimde değil.büyük savaş veriyorum.bu insan özünde iyi kalpli,temiz bir adam.onun saygısı,uysallığı ve bana diğer erkeklerden farklı olarak cinsel obje olarak asla yaklaşmaması..beni tertemiz bir sevgiyle sevebilmesi.sırf bu sebeplerle bile onu sevebiliyorum.fakat aramızda aşamadığımız iki büyük sorun var;aramızdaki kültür farkı(onun Çerkes benim Türk olmam) ve benim boşanmış olmamın onun açısından değil ama ailesi açısından sorun olacağına inanması.ailesine mesafeli ve saygıyla yoğrulmuş bir kültürde büyümüş.onların rızası olmayan hiçbirşey yapmak istemiyor ve ben ona hak veriyorum.kendinde onlara karşı direnecek gücü bulamadığını ve bu sebeple de beni mağdur etmeyi istemediğini söylüyor.bu sebeplerle aramız bozuldu.sanırım herşey bitti ama maalesef içimde bitmedi.yine elimi attığım dal kurudu.yine gönlümdeki sevgiyi söküp atma sınavıyla karşı karşıyayım.hep aynı şeyleri yaşamaktan harap oldum.Allaha şikayetim olmasın bu anlattıklarım.sadece içimi dökmek istedim.tavsiyeleri olan,güzel dualar edebilecek,ya da biraz moral verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.herşey herkesin gönlünce olsun.