Kamp meselesi

Eşim tam bir kamp aşığıdır.
Ben bir kere kamp alanı olan yere gittim, ikincisi olamadı çünkü bana göre değil.
Kendisi arkadaşlarıyla gidiyor fırsat buldukça.

Eşiniz sizin isteğinizi de göz önünde bulundurmalı, gidecekseniz de bir kamp alanına gidin, diğeri hiç gitmemiş biri için rezillik. Bence her türlü rezillik ama neyse. 😬
O rezilliği bir tek çok sevenler çekebilir.

Geçen yaz ki kamp hikayemiz, 5 anne 5 çocuk, kamp çadırı, ışıklı vantilatorlu, su yataklı, Kaddafi'nin cadiriyla yarışır dediler, gittik, Allam güneşin altında çadıra girilmez, gece su yatağı vij vij altından kayar, çadır rüzgarda patapata sallanır, öter, ben böyle eziyet görmedim, yan çadırda ki arkadaşın şu yatagi patlamis, yerde yatmislar, benim kız ishal oldu, geceyi tuvalette geçirdik, sabaha karşı anca daldık, 10 dakka sonra güneş doğdu, içerdi 184 derece, kalktik😐 10 dakikalık uykuyla kufrede kufrede eve döndüm, sözde en lux çadırda biz barinamadik, siz naparsiniz bilmem.

Daha önce her iki ortamda da kamp yapmış biri olarak tesis olmayan yerler zor oluyor gerçekten.
Hem rahatlık hem de güvenlik açısından gerçekten tesis olmayan yerde bende rahat edemiyorum.

Su benim için de önemli. En basitinden piknikte bile sürekli bidon su ile bir şeyler halledilmiyor. Akan su lazım musluk lazım 😂 kaç gün düşünüyorsunuz sizin için katlanılabilir bir süre mi?

Malesef banada :KK43: düzen bozmak istemiyorum ama korkunç geliyor bana
İstemiyorsanız gayet rahat söyleyebilirsiniz. Oyunbozan gözükmemek adına size uymayan yola çıkmamalısınız. Su olmadan nasıl olacak duş yeri mi arayacaksınız? Bana da korkunç geldi.

Tatil anlayışınız 5 yıldızlı otelde çok zor bir durum.

Çadır kampını çok severim ama kontrollü bir alanda tercih ederim. Öylesine bir dağın eteğinde tercih etmem.

Tuvalet olmasa bile güvenlik, yabani hayvanlardan korunma vs.. Bence elzem.

Ben kamp yapmaya bayılırım, üstelik tek başıma yaparım genelde. Güzel bir doğal yer varsa kampinge para verene kadar orada kalmayı severim ama sana kesinlikle tavsiye etmem.
Boşver,gitme. Onlar gitsinler.
Hiç rahat edemezsin. Böyle şeyler sevmeyen için eziyet. Ayrıca yüzde yüz eminim gidersen arkadaşların sana uyuz olur,onlarla aran bozulur. Ben geçen sene iki hiç kamp yapmayan arkadaşımla kamp yaptım , neden tek gittiğimi bir daha anladım. Tesis olduğu halde,biri tek kamp yapan biz olduğumuz için çok gerildi, beni de strese soktu, tüm planları ben yaptım, tüm angaryalari ben çektim ve o bir şeyden rahatsız oldukça memnuniyetsiz hallerini çektim ... Donduk kaç hafta konuşmadık:)
Bir diğeri de düğün için gitmiştik, sevdiğim bir akrabama dedim ki zaten gece oldu,sırf yatmak için para verme otele,gel bana eşlik et.
O da ne çadırı kurmama yardım etti, şişirilen yatağımi ona verip ben rahayxiz şekilde yatacaktim,ona rağmen sisirmedi,nefesi yetmezmiş. Yok basortusu kiristi, yok gece üşüdü. Biiiin pişman oldum çağırdıma, döndük onla da birkaç hafta görüşmedik.
İstemediğin yolculuk, çadırın yok, keyif alacağın şey değil...sakin gitme.
Kimse seni zorlayacak değil ya. İnsanlara hayır demeyi bil :) ben gezmeyi çok severim ama yolda biriyle gezmekten gerçekten hoşlanmam,çünkü yapan birini görünce insanlar her şeyi ondan bekliyir. Kendimi kötü hissediyorum. Bana da bir değil,kaç arkadssim yanına cagiriyor tatil tek gitmemek icjn. Zaten oteli ödeyeceği için benden otel parası beklemiyorlar, arabayla giden yol parası beklemiyor...anlayacağın bedava tatil,sadece eşlik edeceğim millete ki tek başına cikmasinlar.
Ben tatile bayılmama.ragmen bu tekliflere hep hayır diyorum,çünkü bu benim eglenecegim bir tatil yolu değil.
Bazen de insanlar bana katılmak istiyorlar, onlara da 'tek gitmekten keyif alacağımi, ama o rotada tatil yapmak isterse dönüşte ona plan yapmakta yardımcı olacağimi' falan söylüyorum. Kimse de bana küsmüyor bence.
O yüzden sen de açık ol ve istemediğini söyle.

Ben de normalde çok rahatıma düşkün biriyim, öyle ki yastığım değişse uyuyamam ama kamp aşkım bambaşka bir boyutta. Biz çoook dağda bayırda ormanda kamp kurduk eşimle. Bi keresinde gece köpek sürüsü geldi uludu çadırın başında o zaman çok korkmuştum sadece=)

Tesis benim için de şart değil, sadece bizden başka kampçıların olmasını tercih ediyorum, daha güvende hissediyorum. Siz tesis olan bir yerle başlayın ama. Oyunbozanlık etmezsiniz bunu talep etmekle. Bizim de ille tesise gidelim diyen arkadaşlarımız oluyor, onlara uyuyoruz, herkes 2 doğal ortam görünce bizim gibi içindeki neandertali çıkarmak zorunda değil di mi =))))
Yanınıza bol bol kolonyalı mendil alın, tesis de olsa çok temiz olmuyor çünkü. Kafaya takılan fenerler var, ondan alın, gece iş görür bayağı. Bıçak, çakı falan bulundurun yanınızda. Bi de rahat kıyafetler, tamam bitti. Ben de çok önyargıyla başladım bu kamp işine, hatta eşim sen yapamazsın derdi. Şimdi çadırıma bakıp bu sene kavuşacağız söz diyorum =)

Geçen sene kamp alanı olan denize sıfir bi yerde yapmak istedik ama olmadı cadırlarıda kocamandı her imkan vardı ama genede eminim bi otel gibi olmaz çünkü ben otel insanıyim yiyeyim iceyim bi iş yapmim havuz başında içkimi yudumluyayım benim için tatil o 🤷🏼‍♀️

Bende ilk başta kamp alanında kamp mı olur falan diye söylüyordum. Bir gün eşimle dikili de bir ormana kamp attık. Akşam eğlendik falan gece oldu ben çadırın içine girdim allahım nasıl korku kapladı içimi. En küçük hışırdı biri geliyor gibi ses geliyor. Korkunçtu. Sabahı sabah ettim bir ara dalmışım rüyamda kafası kopmuş kız gördüm nasıl kalkmak yerimden. Kesinlikle tavsiye etmiyorum kamp alanı olmayan yerde kamp yapmayı.

Ben severim kamp atmayı,Doğa ile iç içe olmayı sırf zamansizliktan gidemiyoruz bence deneyin seversiniz. Kötü senaryoları atın aklınızdan yemek batarya ve bolca su ile her kampı sıkıntısız atlatirsiniz

Back
X