Arkadaşlarınızla ne gibi bir sorununuz var anlamadım ama daha 6 aylık bir meslek hayatınızda bu yılgınlık bu umutsuzluk neden?
Bakın benim 20 yıllık ve mevki sahibi bir arkadaşım, suç makinası biri tarafından iftiraya uğradı, makamı alındı, sürüldü, soruşturmalar, mahkemeler vs. vs. Yani anlatmaya kalksam buraya sığmaz. Ama o alıp başını gitmek yerine savaşmayı tercih etti. Kendi biriminin üst düzeyine, kendine iftira atana, kendisini sorgulayanlara dava açtı. Tam üç sene uğraştı. Sonuç; zafer arkadaşımındı. Kimse bir şey yapamadı. İadei itibar verildi. En önemlisi kendisini ayağına çağırıp "bu davayı çek, birimimizin adı çıkıyor, davanı çekersen bizde seni istediğin yere göndeririz" rüşvetini elinin tersiyle itti.
Bence yılmayın hakkınızı sonuna kadar arayın. İnanın kazanan siz olursunuz. 24 yıllık meslek yaşantısının verdiği tecrübeyle bunları söylüyorum. Daha karşınıza öyle değişik tipler çıkacakki ağzınız açık kalacak. Onun için savaşmaktan asla vazgeçmeyin, savaştığınız her gün sizi daha güçlü yapacaktır.
parlaa inşallah iş bulursun.şu kriz herkesin umutlarını öldürüyor inşallah istediğin olur.
bugün gittim işe,gayet rahattım.böylesi daha çok hoşuma gitti. kızlar durmadan fıf fıs konuşuyo beni görünce.nasıl keyiflendim anlatamam.reklamın iyisi kötüsü olmaz dedimbide saçlarımı boyadım hafta sonu fön çektirip gittim herkes oooo çok güzel olmuşun filan deyince uçtumm.hala popülerim hihiihihihiih
canım bir yıl sabret..asıl bir yıl sonra tam olarak memur sayılacaksın.şuan tam olarak memur sayılmadığından böyle davranıyorlar yani şuan için işten çıkarılma riskin bile var..
bir yıl dayan sesini çıkarma..ama 1 yıl sonra da kimse sana birşey diyemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?