Kamu Spotu

Bende geleyim size :) 5 yıldızlı otelden farkiniz yok .. insan tabiki bunalır. Ben nereye gitsem yatili kalmasam bile indirmeye kaldırmaya yardım etmeye çalışırım. Çok rahat insanlarmış maşallah..

Ama böyle alistirirsa anneniz daha çok gelir giderler. Maddi manevi yipranirsiniz

hic sevmedigim misafir tipi bizede ramazanda kaynanamlar gelmisti ezan saati ben cocugu uyutuyordum ezan okundu ustune 1 saat gecti suyla actilar oruclarini ben odadan cikana kadar hazir olan yemegi bile yemediler gunlerce masa kurupta insanlar baskalarinin evine resmen yatayim iki seksen bir doksan diye gidiyolar okadar hurmet bekliyolarsa otele gitsinler aş evimi ora
Banada aynısı oldu ramazanda , üstelik misafirler eften puften sebeplerle oruç tutmadilar (orası beni ilgilendirmez tabi) ama ben oruçlu halimle sahurla birlikte 4 öğün yemek hazırladım. Kimse ucundan tutmadı. Her zaman gelecek insanlar değil yoksa fazla sabredemezdim

Annem babamdan baska yerde 3 gunden fazla yatili kalmam bende de annem babam kardesimden baskasi kalmaz onlarda yabanci olmadigi icin her isi beraber yapariz, kaldi ki gunluk gittigim evde bile her ise kalkar kimseye yuk olmamaya calisirim, bu devirde akrabalarin yatili kaldigi nerde gorulmus..onlar utanmiyorda siz neden utaniyorsunjz

Merhaba arkadaşlar ,
Tabiki derdim televizyondaki kamu spotları değil :)
Evimize gelen misafirler ve yaptıkları şeyler .
bayramdan beri gitmeyen bi misafir grubu var evde.
Ailem yedirme içirme olarak çok eli boldur.
Ama misafirler bir kaşığı alıp da mutfağa götürmüyorlar !
Ya da sofra kurulurken bir tabak da biz koyalım demiyorlar !
Sabah kahvaltı , sonrasında Türk kahvesi , sonra öğle yemeği , ikindi çayı , akşam yemeği , çay ve kapanış .
Ve evdekiler öööööööööylece sofranın gelip gitmesini izliyorlar.
Aynı zamanda kış hazırlığı yapıyoruz.
Salça , tarhana vs.
Bugün de gidelim biz simit alalım ya da akşam yemeğini dışarda yiyelim ; yok !
Gelirken bir çöp dahi almıyorlar.
Tabiki beklenti değil ama GÖRGÜ meselesi.
Gece 1e kadar son ses TV izlemeleri ,
Çocuklarının yaptıkları şeyleri yazmıyorum bile.
Sinirden başıma ağrılar giriyor.
İçimi dökmek istedim.
Uzunsa kusura bakmayın.
Kamu Spotu : Uzun misafirliğe gittiğinizde lütfen ev sahibine yardımcı olun.

Onlar utanmıyorda siz niye utanıyorsunuz söyleyin açık açık canınıza yazık

Banada aynısı oldu ramazanda , üstelik misafirler eften puften sebeplerle oruç tutmadilar (orası beni ilgilendirmez tabi) ama ben oruçlu halimle sahurla birlikte 4 öğün yemek hazırladım. Kimse ucundan tutmadı. Her zaman gelecek insanlar değil yoksa fazla sabredemezdim
insanlari anlamak zor gercekten ben oruc tutamam saglik sebeplerim yuzunden ramazanda elimde cay veya su bardagiyla evimin balkonuna cikmam asiri koku yapip kokusu binadakilere cikacak yemekleri iftardan once pisirmem size oruclu oruclu yemek yaptirmislar birde biz kucukken tutmuyorsanda saygi duy tutuyorsanda tutmayana saygi duy derlerdi yozlastikmi bilmiyorum neoldu o cocuklara anlamadim

Yilda sadece 2 kez gittiğim gorumcem kurban bayramında aksama ne yapalım diye mirin kırın etti.
Baktım yemek yapmamış ya da yaptı bize çıkarmak istemedi gönlü yok yani açık açık.
Dedim abla sen yorulma biz dışardan söyleriz hiç de itiraz etmedi dışardan pizza söyleyip herkesi doyurduk artık.

Hala bunun şokunu atlatamadım ki her gittiğimizde elimiz kolumuz dolu gideriz hiç de oturmam canım çıkar yorulurum.
Ama buna layık görülduk demek ki bayram günü.
Birdaha da asla yemek yemem sanırım evinde.
Konuyu okuyunca yazmak istedim.

Ailemin yazlığında suan dayım-eşi-çocuğu,yengem-çocuğu, teyzem-çocuğu var kardeşim gidemediği için altlarına arabasınıda vermiş. Annemde maddi olarak sponsor asla ellerini ceplerine atmazlar zaten durumlarıda yok sigaralarına kadar annem alıyor Evlenmeden öncede ben şöförlüklerini yapardım getir götür yedir içir insanın ömrümden çalan gereksiz şeyler
Yalnız annem asla iş yapmaz çayına kadar ayağına gelir siz hem maddi hem manevi kullanıyorsunuz. Annen söylüyemiyorsa siz söyleyin bi el atıverin tarzı konusun insan utanır ya orda harıl harıl bulaşığa girişmişken nasıl oturabiliyolar.Pes!

Millet nasıl rahat ediyor onu da anlamıyorum. 2 gün bir arkadaşımda kalsam rahat uyuyamıyorum, yattığım yatak dahi batıyor. Bir kız arkadaşımda mecburiyetten 2 gün kaldım, kız evliydi, Allahım duş almam lazım kocasına bornozla yakalanmamak için akla karayı seçtim. Elim kolum dolu geldim mahcup olmamak için. Sağ olsunlar çok güzel ağırladılar ama evime dönünce bir oh çektim. Ne bileyim yüzsüzlük bu ya. Böyle tipleri evinizde misafir etseniz ne etmeseniz ne. Beleşten tatile geliyor böyleleri, akraba makraba dinlemeyecek yallah diyeceksiniz.

Merhaba arkadaşlar ,
Tabiki derdim televizyondaki kamu spotları değil :)
Evimize gelen misafirler ve yaptıkları şeyler .
bayramdan beri gitmeyen bi misafir grubu var evde.
Ailem yedirme içirme olarak çok eli boldur.
Ama misafirler bir kaşığı alıp da mutfağa götürmüyorlar !
Ya da sofra kurulurken bir tabak da biz koyalım demiyorlar !
Sabah kahvaltı , sonrasında Türk kahvesi , sonra öğle yemeği , ikindi çayı , akşam yemeği , çay ve kapanış .
Ve evdekiler öööööööööylece sofranın gelip gitmesini izliyorlar.
Aynı zamanda kış hazırlığı yapıyoruz.
Salça , tarhana vs.
Bugün de gidelim biz simit alalım ya da akşam yemeğini dışarda yiyelim ; yok !
Gelirken bir çöp dahi almıyorlar.
Tabiki beklenti değil ama GÖRGÜ meselesi.
Gece 1e kadar son ses TV izlemeleri ,
Çocuklarının yaptıkları şeyleri yazmıyorum bile.
Sinirden başıma ağrılar giriyor.
İçimi dökmek istedim.
Uzunsa kusura bakmayın.
Kamu Spotu : Uzun misafirliğe gittiğinizde lütfen ev sahibine yardımcı olun.
Ee sende cekinme direk yuzune soyle kurtulun gitsinler evinden fazla misafir iyi degildir

Back
X