Kamuda çalışmaktan yorulmak ve alternatif aramak

• Konu Sahibi Konu Sahibi esma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence alabildiğiniz kadar izin alın gerekirse ücretsiz izin alın.
Ayrıca verilen iş yükü ağırsa yetişmiyor diye konuşun.
Yani kişisel bir sorunları yoksa sizinle neden böyle davrandılar onu anlamadım?

kamuda bu tarz şeyler kimsenin umurunda olmaz canım. en iyisi sensin diye bir şey yok yerin hemen dolay işler yürür sen işsiz kaldığınla kalırsın

Tek avukat olarak çalışan benim benimle kişisel bir sorun yok ama yaptığım işi hafife alıyorlar Bende izin almayı düşünüyorum

Valla gayet güzel istifa eden oluyor :) Benim konum istifa değil zaten . Bende kamuda rahat çalışıldığının farkındayım. Yaşadığım sıkıntı sebebi ile böyle bir fikrim vardı. Bazen istemediğim durumlarla karşılaşıyorum. Kamu kurumunda işler yavaş ilerliyor ya da üstekilerin keyfi bekleniyor kanun var yönetmelik var biri uygulamadılar . Mesele benim rahat etmem diğer avukatların şartları değil sizin konuyu anlamadığınızı düşünüyorum. Belki detaylı anlatmadığımdan olabilir. Mental yorgunluk ve insanların yorucu tavırları beni bu şekilde düşündürttü. Karşılaştığım problemi çözemedim. Dolaylı bir şekilde bu durumdan kurtulmaya çalıştım ama durum düzelmedi . Kamu kurumu lafla haraket etmez üst merci resmi yazı yazması gerekiyor. Halime şükrediyorum ülkemizin şartlarında iyi bir işim var. Hakkım olan konumu bana vermedikleri için öfkeliyim. Tabi bende almayı beceremeyen biriyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…