- 2 Mayıs 2019
- 61
- 48
- 88
- Konu Sahibi Kendi halinde biri
-
Kamuoyuna duyuru sayılır mı ben de bilemedim ama konunun yerinin burası olmadığını biliyorum
Buradaki yazdıklarımdan dolayı birini aldattığım düşünülüyor. Ve yalan söylediğim. İlerde bir adli süreç olursa vs diye buraya bir duyuru yazma gereği duydum, desteğiniz için teşekkür ederim.Teşekkür ederiz.
ben bir şey anlamadımKamuoyuna duyuru sayılır mı ben de bilemedim ama konunun yerinin burası olmadığını biliyorum
Zahmet etmeseydiniz keşke, 800 küsür yıl evvel Mevlana bunu demişti.Siz kendinizi ne kadar anlatsanız da karşıdakinin anlayacağı kadar söyledikleriniz ulaşır
Ben de anlamamıştım ama şimdi anladım. Yalnız duyuru yapmak işe yaramaz. Bilemedimben bir şey anlamadım
ne için duyuru yaptı konu sahibi?açıklarsan hepimiz öğrenelimBen de anlamamıştım ama şimdi anladım. Yalnız duyuru yapmak işe yaramaz. Bilemedim
Kendi söyledi ya üstte. Buraya konu mu açmış ya da konulara mı yazmış artık bilmiyorum. Ama ama sevgilisi veya eşi burda yazdıklarından dolayı onu aldattığını yalan söylediğini düşünmüş. İnanmamış konu sahibine. O da buraya öyle bir şey yok yazarak sava olursa haklı çıkacağını düşünüyor.ne için duyuru yaptı konu sahibi?açıklarsan hepimiz öğrenelim
yok canım ya Allah korusun öyle değil. Birini buradaki yazdıklarımla aldatmış ve yalan söylemişim. Karakterim kötüymüş değersizmişim mişim de mişim. Öyle işte..Naptınız? Açıktan isim vererek bir sayfaya, bir şeye mi yönlendirdiniz birilerini, özelden ikna mı ettiniz, garanti mi verdiniz? Orada da işler karıştı, ödeme-hizmet bir şey oldu da sen de işin içindesin/o sensin diye dolandırıcılıkla filan mı suçlanıyorsunuz şimdi?
o biri kendisi mi söyledi size yoksa başkalarından mı duydunuz?ilk kez böyle bir konu açıldı da k.k da anlamaya çalışıyorumyok canım ya Allah korusun öyle değil. Birini buradaki yazdıklarımla aldatmış ve yalan söylemişim. Karakterim kötüymüş değersizmişim mişim de mişim. Öyle işte..
yok canım ya Allah korusun öyle değil. Birini buradaki yazdıklarımla aldatmış ve yalan söylemişim. Karakterim kötüymüş değersizmişim mişim de mişim. Öyle işte..
kendisi söyledi. Oysa ki sakladığım bir platform da değil. Buraya yazdığımı söylüyorum herkese. Bu platformda ve başka içerik üretilen platformlarda üyelik iptalinde bile yazılan hiçbir konu silinmiyor. Bu konu da asla silinmeyecek. İftira ne kötü.o biri kendisi mi söyledi size yoksa başkalarından mı duydunuz?ilk kez böyle bir konu açıldı da k.k da anlamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?