Kan Ben'im Kanıyor durmuyor!!!!

ayhkdry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
2.447
3.128
133
Kızlar doğru duydunuz damar ben'i çıktı vücudumda gögsümün üstünde.
Kılcal damardan bir baloncuk derının üstüne yerleşti ve içi kan doluydu çok küçüktü sanırım ıkı üç aylık.
Neyse ilk saglık ocagındakı dr'a gösterdim önemli birşey degil dedi kendı kendınede geçebilir ama düşük bir ihtimal dedi geçmezse cerrahiye gidip aldırabilirsin dedi.
Geçmeyince gittik cerrah beye paşa dediki bunu dermatoloji alır.Okey dedim gidelim.
Gittik dermatolojideki hanfendıye önemli birşey degil ama biz almıyoruz plastik cerrahisi alır dedi.
Sizin yapıcagınız işe ben siz alana kadar patladı ben.
Dün oğlumun gazını çıkartayım derken oğlum durmadıgı için çarptı ve kanadı. Acile gittik ordaki Doktor Bey amcada biz almıyoruz pansuman yaparız tampon yaparsın dedi.
durmuyor arkadaşım nasıl durdurucam ben bunu pazartesiye kadar bileniniz varmı. Kan nasıl durdururlur. Pıhtılaşıyor ama gazlı bezı açıp degiştirene kadar başlıyor yenıden kanamaya.
Yardım edin bana

Benimde yuzumde et beni vardi kanatip dururdum babamin tras olunca biyerini kanatinca kan tasi diye biseyi vardi suruyorduk ilginc bi sekilde duruyordu
Bu boyle kanat durdur kanat durdur gitti sonra yaktirdik o beni gecti

Ya iyi bi yere gitsenize. Cok ilginc ilk defa duydum. Allah korusun ya onemli bir seyse? Kan nasil durmaz tampon yapin.
yapıyorum canım yapmazmıyım ama çok illet bırsey çünkü damarın yuvası pıtılaşana kadar kanıyor belki tampon yapmak ıyı bır fıkırde degildir çünkü bası geçince tekrar kanıyor gidiyorum şimdiye kadar hep özele gıttım dun akşamda devlete gıttım artık ama yok plastık cerrahı arıyorum şuan hangı hastanede varsa gıdıcem artık

Benimde yuzumde et beni vardi kanatip dururdum babamin tras olunca biyerini kanatinca kan tasi diye biseyi vardi suruyorduk ilginc bi sekilde duruyordu
Bu boyle kanat durdur kanat durdur gitti sonra yaktirdik o beni gecti
kan taşı var evde canım nasıl yapılıyor tamamenmı bastırıcam?

Başka bir acile gitsen.

Gazlı bezi değiştirirken kanama olan yerin kalbe yakın olan kısmına baskı yap. parmağınla yapabilirsin. nabzıda hissetmeye çalış. direk bezi çekme. bence iyi bir hastane bul ve git. bekleme. ihmale gelmez

Gazlı bezi değiştirirken kanama olan yerin kalbe yakın olan kısmına baskı yap. parmağınla yapabilirsin. nabzıda hissetmeye çalış. direk bezi çekme. bence iyi bir hastane bul ve git. bekleme. ihmale gelmez
hafta sonu hangı hastaneye gıdıcem bilmiyorumkı ıyıce elim ayagıma dolaştı sınırden aglamak uzereyım

Göğüsteki kanı durdurur mu bilmem ama kanamayı durdıran birşey biliyorum. Yaşadım ben. Oglum da 10 sn ye de durdu. Hakiki zeytınyagını bolca bi pamuga dök. Kanayan yerin üstünde hareket etmeden beklet.

Canım yaa kanıyor mu hala plastik cerrahi olan bu hastane araştır netten benim çalıştığım hastanede var ama uzak kalıyo size

benler çok önemli öyle gözle bakmakla doktor iyi bu değil bu diye karar veremez bubun şçin özel aletleri var .

ama dediğiniz kan beni ise onlar habis olmuyor . kan beni et beni bunları iğne bile yapmadan spreyle uyuşturup alıyolar.

plastik cerrahi genel cerrahi 2bölümde alır. siz şuan mikrop kaptırmayın yeterli.

hafta sonu hangı hastaneye gıdıcem bilmiyorumkı ıyıce elim ayagıma dolaştı sınırden aglamak uzereyım
hangi ildesin ben tedavisi yapan bir merkez vardır sanıyorum. bana damar beni olabilir gibi geldi. panik yapma sakin ol. ama geciktirme tedavini

hangi ildesin ben tedavisi yapan bir merkez vardır sanıyorum. bana damar beni olabilir gibi geldi. panik yapma sakin ol. ama geciktirme tedavini
damar beni canım dr dedi hastane bulursam gıdıcem şimdi

Valla kucuktum hatirlamiyorumda sureceksin uzerinde birazcik surt dairesel hareketlerle..

Kadikoyde ben tedavisi yapan klinik buldum dr 5 e kadar ordaymis ciktik yola inşallah yetisirim

Sağlık sektörü evlere şenlik! Hafta sonu yada mesai dışında hasta olursan öl mantığı.

Damar acık galiba dikiş gerekebilir .damar beniyse

Sağlık sektörü evlere şenlik! Hafta sonu yada mesai dışında hasta olursan öl mantığı.

Mesai icinde de bi halta yaradikklari soylenemez canm bu geldigim beşinci dr bekliyoruz şuanda bebegim evde babasiyla biberonda tutamaz aklım onda off of.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…