Damar beniDamar acık galiba dikiş gerekebilir .damar beniyse
teşekkür ederım :)Gecmis olsun
sagol canım bnde baya tırstım açıkçası dun geceden berı kanıyorduGeçmiş olsun.. Çok sevindim kazasız belasız atlattığınıza. Ben okuyunca tırsmıştum vallahi ne yalan söyleyeyim. Kanama dutmadı falan deyince siz. Çok çok geçmiş olsun
şu an diyebişceğim tek şey korkmaaa:)Kızlar doğru duydunuz damar ben'i çıktı vücudumda gögsümün üstünde.
Kılcal damardan bir baloncuk derının üstüne yerleşti ve içi kan doluydu çok küçüktü sanırım ıkı üç aylık.
Neyse ilk saglık ocagındakı dr'a gösterdim önemli birşey degil dedi kendı kendınede geçebilir ama düşük bir ihtimal dedi geçmezse cerrahiye gidip aldırabilirsin dedi.
Geçmeyince gittik cerrah beye paşa dediki bunu dermatoloji alır.Okey dedim gidelim.
Gittik dermatolojideki hanfendıye önemli birşey degil ama biz almıyoruz plastik cerrahisi alır dedi.
Sizin yapıcagınız işe ben siz alana kadar patladı ben.
Dün oğlumun gazını çıkartayım derken oğlum durmadıgı için çarptı ve kanadı. Acile gittik ordaki Doktor Bey amcada biz almıyoruz pansuman yaparız tampon yaparsın dedi.
durmuyor arkadaşım nasıl durdurucam ben bunu pazartesiye kadar bileniniz varmı. Kan nasıl durdururlur. Pıhtılaşıyor ama gazlı bezı açıp degiştirene kadar başlıyor yenıden kanamaya.
Yardım edin bana
sagol canım geldık dr'dan yaktı dr. Kurtuldum çok şükür :)şu an diyebişceğim tek şey korkmaaa:)
benimde çocukluk arkadaşım var bi gün yazlıkta kalıypruz uyandık kızın dudağının üstü kan fışkırıyoo ama aynaya kadar inanamadık gülsekmi ağladakmı bilemedik kılcal damar çatlamasıymış...
anne doktor zaten arkadaşımın neyse velahasıl öyle bi şey yaşadık..
bazı insanların kan pıjtılaşması zordur ve kanamaları uzun sürer.. yani anladığım kadar korkulcak bişi yok zaten panik olcak bişi olsa doktorlarda panik olırdu..
geçmiş olsun baciko ama yinede rahatsız oluyosan doktorların peşini bırakma hallettir.. sonuçta onlarda senin benim gibi tek farkı insan sağlığı okumuş olmaları:)
ilahiBendede et beni var..Küçülken aldırmak isterdim simdi kendimi törlan şoray kimin hissediyom
Kızlar doğru duydunuz damar ben'i çıktı vücudumda gögsümün üstünde.
Kılcal damardan bir baloncuk derının üstüne yerleşti ve içi kan doluydu çok küçüktü sanırım ıkı üç aylık.
Neyse ilk saglık ocagındakı dr'a gösterdim önemli birşey degil dedi kendı kendınede geçebilir ama düşük bir ihtimal dedi geçmezse cerrahiye gidip aldırabilirsin dedi.
Geçmeyince gittik cerrah beye paşa dediki bunu dermatoloji alır.Okey dedim gidelim.
Gittik dermatolojideki hanfendıye önemli birşey degil ama biz almıyoruz plastik cerrahisi alır dedi.
Dün oğlumun gazını çıkartayım derken oğlum durmadıgı için çarptı ve kanadı. Acile gittik ordaki Doktor Bey amcada biz almıyoruz pansuman yaparız tampon yaparsın dedi.
durmuyor arkadaşım nasıl durdurucam ben bunu pazartesiye kadar bileniniz varmı. Kan nasıl durdururlur. Pıhtılaşıyor ama gazlı bezı açıp degiştirene kadar başlıyor yenıden kanamaya.
Yardım edin bana
Ablacim benim yüzümde vardı 6 aylıkken ben buyuyodum o büyüyordu senin ki de bisey mi :))) bi defa patlamıştı ama korkma biseycik yok plastik cerrahi halleder onu çok da kolay halleder için rahat olsun Allah şifa versinKızlar doğru duydunuz damar ben'i çıktı vücudumda gögsümün üstünde.
Yardım edin bana
Geçmiş olsun canım yağlı pamuk koy keser o hemen zeytin ayçiçek farketmez
lazer cerrahi ile her turlu ben yok edilebiliniyor, imkaniniz var ise acibadem hastanesini oneririm.
Ben hep elime gelen et benlerimi koparırımhiç sevmiyorum biraz kanarlar sonra pıhtılaşır durur ama kan ben i nasıl oluyor bilmiyorum çokmu büyüktü çokmu kanıyor
çok sagolun kızlar aldırdım dün akşam radyofrekans ile yakarak aldı dr gercı oğlum gece tekme attı kanattı ama durdu bu sefer şuan iyiAblacim benim yüzümde vardı 6 aylıkken ben buyuyodum o büyüyordu senin ki de bisey mi :))) bi defa patlamıştı ama korkma biseycik yok plastik cerrahi halleder onu çok da kolay halleder için rahat olsun Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?