Kan Ben'im Kanıyor durmuyor!!!!

Kurtuldum kizlar son anda yetistik radyofrekans cihazi ile yakti dr kanama bitti küçük bir cukurluk kaldi ne zormuş ya

Geçmiş olsun.. Çok sevindim kazasız belasız atlattığınıza. Ben okuyunca tırsmıştum vallahi ne yalan söyleyeyim. Kanama dutmadı falan deyince siz. Çok çok geçmiş olsun

Kanama olan yere pamuga dokulmus zeytin yagi ama hakiki kulllanilir bizde ama bene dogru olur mu
Bilmiyorum

Bendede et beni var..Küçülken aldırmak isterdim simdi kendimi törlan şoray kimin hissediyom

şu an diyebişceğim tek şey korkmaaa:)
benimde çocukluk arkadaşım var bi gün yazlıkta kalıypruz uyandık kızın dudağının üstü kan fışkırıyoo ama aynaya kadar inanamadık gülsekmi ağladakmı bilemedik kılcal damar çatlamasıymış...
anne doktor zaten arkadaşımın neyse velahasıl öyle bi şey yaşadık..
bazı insanların kan pıjtılaşması zordur ve kanamaları uzun sürer.. yani anladığım kadar korkulcak bişi yok zaten panik olcak bişi olsa doktorlarda panik olırdu..
geçmiş olsun baciko ama yinede rahatsız oluyosan doktorların peşini bırakma hallettir.. sonuçta onlarda senin benim gibi tek farkı insan sağlığı okumuş olmaları:)

sagol canım geldık dr'dan yaktı dr. Kurtuldum çok şükür :)

lazer cerrahi ile her turlu ben yok edilebiliniyor, imkaniniz var ise acibadem hastanesini oneririm.

Ben hep elime gelen et benlerimi koparırım hiç sevmiyorum biraz kanarlar sonra pıhtılaşır durur ama kan ben i nasıl oluyor bilmiyorum çokmu büyüktü çokmu kanıyor

Ablacim benim yüzümde vardı 6 aylıkken ben buyuyodum o büyüyordu senin ki de bisey mi :))) bi defa patlamıştı ama korkma biseycik yok plastik cerrahi halleder onu çok da kolay halleder için rahat olsun Allah şifa versin

Geçmiş olsun canım yağlı pamuk koy keser o hemen zeytin ayçiçek farketmez

lazer cerrahi ile her turlu ben yok edilebiliniyor, imkaniniz var ise acibadem hastanesini oneririm.

Ben hep elime gelen et benlerimi koparırım hiç sevmiyorum biraz kanarlar sonra pıhtılaşır durur ama kan ben i nasıl oluyor bilmiyorum çokmu büyüktü çokmu kanıyor

çok sagolun kızlar aldırdım dün akşam radyofrekans ile yakarak aldı dr gercı oğlum gece tekme attı kanattı ama durdu bu sefer şuan iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…