Kan beynime sıçradı! Okuyup yorum yapmadan geçmeyin lütfen!

sevgilinle konuş bu konuyu

GÜZELİM 2 YILDIR TANIOSUNDA FACEBOOK şifresını senden sır gbı saklaması mantklımı? 2-3 gunluk bi flört deıl netıcede.. 2 yıl dıosun.. ciddisiniz demekki.. hani ne bıleyım bana garip gelıo bunlar.. bnmde 8 senelık bı ılıskım var ve bnde oda birbrmzın btn şifrelerını bılırz. patlatma gbı bı durm olmaz yanı.. şu hesabının şifresı ne derm oda söyler. ztn gızlı saklısı yoksa şifresını nıye saklasınkı senden..? o bnm özelim dese, özeli ztn sensin... daha ne olablr.. bnce bu konunun uzerınde dur derm ben..

Bu sitede dilimde tüy bitti yazmaktan.ama olsun gene yazayim.ilskilerinizi facebook üzerinden yürütmeyin.bu gercek iliski degil.herseyi yüzyüze konusun.komik bir sey dogrusu.

belkide sifreyi o degitirdi ama kılıfı hazırladı o yapmadıda sanki baskası yapmıs goruntusu verdirmeye calıstı erkek milletinin kafası bu tarz hinliklere calısır :26:

bu erkekler salak ya yemin ederim bende birkere sevgilimin facesinde takılıyodum birden tekrar giriş yapın gibi hata verdi hani bazen face sifre kabul etmiyo hata veriyo bir kaç dakika sonra kendine geliyo ya ondan oldu o sırada oda face e girmiş daha doğrusu girememiş pek anlamadığı için bana bağırdı baya şifremimi değiştirdin diye.bende cok kıskanc biiriyimdir olur olmadık seyleri kafaya takardım neyse ne dedimse inanmadı şifremi unuttumdan şifre değiştirdi falan bana o gün bugündür vermiyodu bende bikeresinde kırdım sifresini sandım arkamdan iş ceviriyo neyse buldum sifreyi girdim takıldım sonra söyledim buldum diye yine değiştirdi yani hala sifresini bilmiyorum mesela ben arada facemi açıyorum donuk normalde hiç istemez.
senin sevgilin belkide sifresini sana hic vermemek icin böyle bir oyun oynuyor olabilir.eğer art bir niyeti vrsa

Kalp yetmezliğim var diyorsunuz.
Neden kendinizi önemsemiyorsunuz?
Düşünmemeye çalışsanız. Sağlığınızın birden bire bozulabileceğini, kötü şeyler yaşayabileceğinizi. Ailenizi sevdiklerinizi.
Değer mi?
En iyisi bunu onunla konuşun. Öğrenin gerçeği ve yolunuza bakın.

Yahu geç onu numarasını almış mı falan
Yabancı kızın sevgilinin facesinde ne işi var bu bile yeterli
Ha bizim modern bir ilişkimiz var kimse kimsenin özeline facesine falan karışmaz diyorsan
Numarasını almasınada çok takılmamalısn

Uzatmadan söyledi gece bilerek yapmış.Sahte hesabıda sevgilim açmış,gördüm.İşi vardı şehir dışında gelmiş.Süpriz yapmak istemiş.

Son düzenleme:
Uzatmadan söyledi gece bilerek yapmış.Sahte hesabıda sevgilim açmış,gördüm.İşi vardı şehir dışında gelmiş.Süpriz yapmak istemiş.

Sürpriz,seni aldatmadım !

Nasıl şaka bu böyle ?

İnsan sevdiğine,hele ki kalp yetmezliği olan sevgilisine böyle eşek şakası yapar mı ?

Söylemeden geçemeyeceğim.
Sevgilinizin facebookunu sizin deyiminizle patlatmışsınız ya.
Ne olursa olsun buna da hakkınız yoktu. Yani o onun özelidir.
Hileyle, haberi olmadan yapılan bu girişiminiz hoş değil.
Güvenmiyorsanız ona göre davranın.
Saygılı olmak gerek...

Sevgilime güveniyorum.Şifresi normalde bende var.Kavga edince inadına değiştirdi.Bende inat yapıp girmiştim bir kere güvenmediğimden değil.Dünkü sinirim 5 dk sürdü saatlerce kötü olduktan sonra söylemedi.Hemen aradı sonra dışarı çıktım.

Son düzenleme:
aranız düzeldiyse problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…