Kan beynime sıçradı

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Şuanda resmen elim ayağım titriyor. Öyle sinirlendim.
Olayı çok detaylandırmayacağım. Alışveriş yaptım kapıda ödemeli.
Sonrasında ürünle ilgili bi şeyler oldu. İçime kurt düştü. Almaktan vazgeçtim. Çünkü dolandırıcılık gibi bi şey vardı bence ortada.
Geri yolladım bende.
Bugün aradılar. Adam nasıl bağrıyor. Yok efendim burası dingonun ahırımıymış. Evet ahırı !
Bu ne terbiyesizliktir ? Sen kendini ne sanıyorsun ?
O sinirle beynim döndü söylendim. Hatta bi ara sen kime bağrıyorsun sen bağırırsan bende bağırırım diye bağırmaya başladım avazım çıkana kadar. Sonrasında baktım pişkince laf sıralıyor hala bana. Seninle muhattap olamam deyip kapattım.
Durum bu işte kızlar. Size yetiştireyim hemen dedim. :KK62:

parodilerdeki gibi olmuş yaa...çok komik bağırmak ne demek müşteriye.16 yıl önce hamile kıyafeti almıştım.beğenmedim değiştirmeye gittim mağazaya mağaza müdür bana bir bağırıyor kafana göre olmadı değişecem diyemezmişim.körmü deneseymişim kadın olaymışımda yakışanı alıp giyeymişim daha neler ne hakaretler.aklıma geldide şimdi güldüm.canını sıkma normal biri değilmiş konuştuğun

Sonrasında ürünle ilgili bi şeyler oldu. İçime kurt düştü. Almaktan vazgeçtim. Çünkü dolandırıcılık gibi bi şey vardı bence ortada.
Geri yolladım bende.
Bugün aradılar. Adam nasıl bağrıyor. Yok efendim burası dingonun ahırımıymış. Evet ahırı !
O sinirle beynim döndü söylendim. Hatta bi ara sen kime bağrıyorsun sen bağırırsan bende bağırırım diye bağırmaya başladım avazım çıkana kadar. Sonrasında baktım pişkince laf sıralıyor hala bana. Seninle muhattap olamam deyip kapattım.

Aynısı geçen hafta iş arkadaşımın başına geldi.
2 şişe parfüm 150 tl imiş. Ama bahsettiği markanın o fiyata olmasına imkan yok.
Ben aklına şüphe düşürünce firmayı internetten araştırdı, baktı bir sürü şikayet var hakkında.

Sonra kurye geldi. Kuryeye dedi ki önce açıp bakmak istiyorum parfümler orijinal mi diye. Çocuk da dedi ki ücretini ödemeden açamazsınız. Arkadaşım sordu, ücretini ödeyeyim o zaman ama orijinal değilse bana paramı geri verecek misiniz? Kuryenin cevabı: Hayır size firma kendisi ödeyecek.

Bu arada kuryede pos cihazı da yok. Yani peşin ödeyecek arkadaşım.

Sonra arkadaşım dedi ki, o zaman kabul etmiyorum, geri götürün.

Arkadaşımı aradılar firmadan açmadı telefonlarını.

Aynısı geçen hafta iş arkadaşımın başına geldi.
2 şişe parfüm 150 tl imiş. Ama bahsettiği markanın o fiyata olmasına imkan yok.
Ben aklına şüphe düşürünce firmayı internetten araştırdı, baktı bir sürü şikayet var hakkında.

Sonra kurye geldi. Kuryeye dedi ki önce açıp bakmak istiyorum parfümler orijinal mi diye. Çocuk da dedi ki ücretini ödemeden açamazsınız. Arkadaşım sordu, ücretini ödeyeyim o zaman ama orijinal değilse bana paramı geri verecek misiniz? Kuryenin cevabı: Hayır size firma kendisi ödeyecek.

Bu arada kuryede pos cihazı da yok. Yani peşin ödeyecek arkadaşım.

Sonra arkadaşım dedi ki, o zaman kabul etmiyorum, geri götürün.

Arkadaşımı aradılar firmadan açmadı telefonlarını.
Ay ne bileyim ben arayıp böyle bi şey yapacaklarını ? Aklımın ucundan geçmez böyle bi şey yapabilecekleri.o_O

parodilerdeki gibi olmuş yaa...çok komik bağırmak ne demek müşteriye.16 yıl önce hamile kıyafeti almıştım.beğenmedim değiştirmeye gittim mağazaya mağaza müdür bana bir bağırıyor kafana göre olmadı değişecem diyemezmişim.körmü deneseymişim kadın olaymışımda yakışanı alıp giyeymişim daha neler ne hakaretler.aklıma geldide şimdi güldüm.canını sıkma normal biri değilmiş konuştuğun
Ay sizinki daha fena. Şikayet etmekle kalmaz ağzıma geleni sayardım o adama. Sustum deme lütfen. Noldu peki sonrasında ?

Aaa gerizekaliya bak. Siz naptiniz .? Şikayet etseydiniz keske

bi de fix s4 muhabbeti var.bu dolandırıcılar da önce samsungdan bahsederek (samsung ismini telaffuz etmiyorlar) ama işte bu büyük markanın telefonu bu fiyata inanılmaz bilmem ne diyerek size bin lilralık telefonu 100 liraya verdiklerini söylüyorlar.Yok işte bininci müşterisiniz, şu ankete katıldınız da kazandınız, internetten alışveriş yaptığınız için kazandınız gibi.

Sonra siz bi heves bin liralık telefon kazandım diye sevinerek kabul ediyosunuz, size kapıda ödemeli olarak yolluyolar.Ödeme 150 lira(hediye olduğu için sadece vergisini ödüyomuşsun)Bi bakıyosunuz ki samsung s4 falan değil, bi tane çin malı adı sanı duyulmadık bi markanın 20 liralık s4 diye bi cep telefonu çıkıyo.

Değil 150 lira etmek, 20 lira bile etmeyecek şeyi size bin liralık telefon diye kaktırıyolar.

Bana da aynı şey oldu, tamam diyerek kabul ettim kapıda ödeyecektim.Sonra araştırdım ki durum buymuş.Ben de kabul etmeden yolladım.Bunun üstüne de firmayı aradım.Ben telefonu aldım bu samsung değil ama iade etmek istiyorum dedim.İade edemezsiniz biz samsung demedik ki zaten dediler pişkin pişkin.Ben de sen git ananı dolandır telefonu da almadım zaten utanmıyo musunuz insanları dolandırmaya sizin aileniz yok mu pis dolandırıcılar dedim yüzüne kapattım.

Geri yolladım bende.

Hangi site? Biz de bilelim ki dikkatli olalım. Ayrıca kapıdan mı geri gönderdiniz?

Back
X