- 9 Aralık 2009
- 17.206
- 54.927
- 1.123
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
Dün başıma geldi. Yeni taşındım. Kaş aldıracağım. Kızımı okuldan alırken gördüğüm bi kuaför var hep almadan önce kızımı aldırayım dedim nasıl olsa hiçbi kuaförü bilmiyorum şans dedim. Kadın resmen kaş başlangıcını biri ince biri kalın yaptı. Söyledim başladı hayatımda yapmadım öyle bişi ben aptal mıyım görmeyeceğim mi vs. Tabii altta kalmadım. Arkadan adam-karı koca çalışıyorlarmış- sizin kaşınız geldiğinizdebiri iince biri kalın demez mi? Ya dedim beş saniye yüz yüze anca baktık ne ara fark edebilir misiniz hem dr bir metre öteden dedim. Tabii diyecek laf yok ya resmen kovar gibi karı koca beni tek bulunca davrandılar. Adam üstüme yürüyecekti. Neyse akşam eşime anlattım. Hemen giyinmeye başladı gitti.Yerini söylemedim tabii sadece okula yakın ddemiştim. Aradı beni adı bu mu dedi evet dedim. Korkarak bekledim başını belaya sokacak diye ama ikisi de süt dökmüş kedi gibi olmuş bana takındıkları tavırın tsi yokmuş. Pislik insanlar nasıl olsa kadın bişi yapamaz diye saydırıyolar. Hiç böyle kuaförle karşılaşmamıştım. Zaten karı koca çalışan kuaförleri de sevmem kadın manyak çıkarsa diye. Burda ikisi de öyle çıktı