Kan beynime sıçradı

Dün başıma geldi. Yeni taşındım. Kaş aldıracağım. Kızımı okuldan alırken gördüğüm bi kuaför var hep almadan önce kızımı aldırayım dedim nasıl olsa hiçbi kuaförü bilmiyorum şans dedim. Kadın resmen kaş başlangıcını biri ince biri kalın yaptı. Söyledim başladı hayatımda yapmadım öyle bişi ben aptal mıyım görmeyeceğim mi vs. Tabii altta kalmadım. Arkadan adam-karı koca çalışıyorlarmış- sizin kaşınız geldiğinizdebiri iince biri kalın demez mi? Ya dedim beş saniye yüz yüze anca baktık ne ara fark edebilir misiniz hem dr bir metre öteden dedim. Tabii diyecek laf yok ya resmen kovar gibi karı koca beni tek bulunca davrandılar. Adam üstüme yürüyecekti. Neyse akşam eşime anlattım. Hemen giyinmeye başladı gitti.Yerini söylemedim tabii sadece okula yakın ddemiştim. Aradı beni adı bu mu dedi evet dedim. Korkarak bekledim başını belaya sokacak diye ama ikisi de süt dökmüş kedi gibi olmuş bana takındıkları tavırın tsi yokmuş. Pislik insanlar nasıl olsa kadın bişi yapamaz diye saydırıyolar. Hiç böyle kuaförle karşılaşmamıştım. Zaten karı koca çalışan kuaförleri de sevmem kadın manyak çıkarsa diye. Burda ikisi de öyle çıktı

Dün başıma geldi. Yeni taşındım. Kaş aldıracağım. Kızımı okuldan alırken gördüğüm bi kuaför var hep almadan önce kızımı aldırayım dedim nasıl olsa hiçbi kuaförü bilmiyorum şans dedim. Kadın resmen kaş başlangıcını biri ince biri kalın yaptı. Söyledim başladı hayatımda yapmadım öyle bişi ben aptal mıyım görmeyeceğim mi vs. Tabii altta kalmadım. Arkadan adam-karı koca çalışıyorlarmış- sizin kaşınız geldiğinizdebiri iince biri kalın demez mi? Ya dedim beş saniye yüz yüze anca baktık ne ara fark edebilir misiniz hem dr bir metre öteden dedim. Tabii diyecek laf yok ya resmen kovar gibi karı koca beni tek bulunca davrandılar. Adam üstüme yürüyecekti. Neyse akşam eşime anlattım. Hemen giyinmeye başladı gitti.Yerini söylemedim tabii sadece okula yakın ddemiştim. Aradı beni adı bu mu dedi evet dedim. Korkarak bekledim başını belaya sokacak diye ama ikisi de süt dökmüş kedi gibi olmuş bana takındıkları tavırın tsi yokmuş. Pislik insanlar nasıl olsa kadın bişi yapamaz diye saydırıyolar. Hiç böyle kuaförle karşılaşmamıştım. Zaten karı koca çalışan kuaförleri de sevmem kadın manyak çıkarsa diye. Burda ikisi de öyle çıktı

A aa pes doğrusu. Ay bu millet kendini şaşırmış iyice. Bu nasıl bi terbiyesizliktir ya ?
Şu kuaför istanbuldaysa gidip bende halledeyim bi. :KK51:

="SnKaktus, post: 43514088, member: 667908"]A aa pes doğrusu. Ay bu millet kendini şaşırmış iyice. Bu nasıl bü terbiyesizliktir ya ?
Şu kuaför istanbuldaysa gidip bende halledeyim bi. :KK51:
YYok canım ankara da. Aslında dava bile edebilirim son bi aylık fotoğrafımla ama hali hazırda iki davam var uğraşmak istemiyorum. Bir de kadın bana başta diyorki ben sizin girişteki tavrınızdan anlamıştım. Ne anladınız dedim kaş aldırmak istiyorum dedim koltuğa oturdum ne yapmışım da dedim. Tabii laf olmadığı için fix lafı etti ben insan sarrafı oldum artık dedi. Terbiyesizlerdi ya

YYok canım ankara da. Aslında dava bile edebilirim son bi aylık fotoğrafımla ama hali hazırda iki davam var uğraşmak istemiyorum. Bir de kadın bana başta diyorki ben sizin girişteki tavrınızdan anlamıştım. Ne anladınız dedim kaş aldırmak istiyorum dedim koltuğa oturdum ne yapmışım da dedim. Tabii laf olmadığı için fix lafı etti ben insan sarrafı oldum artık dedi. Terbiyesizlerdi ya
Haklısın insanın uğraşası gelmiyor. Olay henüz taze ya. Zaten sinirlerin bozulmuş..
Gelene geçene anlat. Kimse gitmesin oraya. Herkeste bilsin rezilliklerini.

eşin çok iyi yapmış :)
benim de böyle bi kuaför mevzusu başıma geldi.acele işim vardı bilmediğim bi semtte kuaföre girdim manikür için.içeri bi girdim ortam +75 yaş üstü kadınlar matinesi.neyse dedim.manikürcü kadın törpüye başladığı an çatır çutur tırnaklarımı kırmaya başladı.önce bi iki dakka sustum kazayla olmuştur diye,sonra bi de üstüne tırnağımı kanattı iki kez, öyle pata küte giriyo ki, zaten tırnaklarım ince hiç anlamıyo da.

ben de dayanamadım sonunda eeeh bırak be dedim.görmüyo mu gözün ne hale getirdin böyle manikür mü olur sakatlıycan mı beni dedim.kadın bi hışım ayağa kalktı, nesi varmış, bak bunlar(+75 yaş üstü teyzeleri göstererek) her gün burdalar bunlar niye şikayet etmiyolar da gayet memnunlar dedi.Ben de e gözleri görmüyodur ki yaptıklarını ondan şikayet etmiyolardır dedim.Sonra da arkama bakmadan kaçtım.Azılı kuaförler çok fena.

Ay tekrar arayacaklar sonra. Hiç uğraşamamda muhattap olup tekrar sinirlenememde.
Nereden alasım tuttuysa zaten.

Böyle düşünmeyin lütfen. Belki de bu hatayı yapacak bir kaç kişiyi uyarmış olacaksınız.
Sonuçta nette araştırınca ilgili bütün haberler çıkıyor. Bu bir çeşit sosyal sorumluluk.
Hem ararlarsa bir posta da onlara söylenir rahatlarsınız fena mı?

="burcubahar0635, post: 43514528, member: 700121"]eşin çok iyi yapmış :)
benim de böyle bi kuaför mevzusu başıma geldi.acele işim vardı bilmediğim bi semtte kuaföre girdim manikür için.içeri bi girdim ortam +75 yaş üstü kadınlar matinesi.neyse dedim.manikürcü kadın törpüye başladığı an çatır çutur tırnaklarımı kırmaya başladı.önce bi iki dakka sustum kazayla olmuştur diye,sonra bi de üstüne tırnağımı kanattı iki kez, öyle pata küte giriyo ki, zaten tırnaklarım ince hiç anlamıyo da.

ben de dayanamadım sonunda eeeh bırak be dedim.görmüyo mu gözün ne hale getirdin böyle manikür mü olur sakatlıycan mı beni dedim.kadın bi hışım ayağa kalktı, nesi varmış, bak bunlar(+75 yaş üstü teyzeleri göstererek) her gün burdalar bunlar niye şikayet etmiyolar da gayet memnunlar dedi.Ben de e gözleri görmüyodur ki yaptıklarını ondan şikayet etmiyolardır dedim.Sonra da arkama bakmadan kaçtım.Azılı kuaförler çok fena.
Aynen kadın da öyle dedi tee nerelerden müşterisi geliyormuş:)) onun gibi kaş alan yokmuş vs. Yani memnun olmama gibi bir durumun olamaz o bi harika. Dükkanda da bi tek ben varım müşteri bile yok. Zaten her kuaförde en az bi tane en iyi kaşı aldığını en güzel saçı kestiğini iddia eden biri vardır. Bir de sorarlar hep kaşını kim aldı şurası şöyle saçını kim kesti burası böyle kim boyadı bu böyle. Komik çoğu

Sırf böyle bir problem çıkarsa diye kapıda ödemeli alırım ben de.
Sadece Kitapyurdu, Hepsiburada gibi güvenilir sitelerden atm kartımla ön ödemeli olarak alırım.
İyi yapmışsınız yüzüne kapatmakla :)

bi de fix s4 muhabbeti var.bu dolandırıcılar da önce samsungdan bahsederek (samsung ismini telaffuz etmiyorlar) ama işte bu büyük markanın telefonu bu fiyata inanılmaz bilmem ne diyerek size bin lilralık telefonu 100 liraya verdiklerini söylüyorlar.Yok işte bininci müşterisiniz, şu ankete katıldınız da kazandınız, internetten alışveriş yaptığınız için kazandınız gibi.

Sonra siz bi heves bin liralık telefon kazandım diye sevinerek kabul ediyosunuz, size kapıda ödemeli olarak yolluyolar.Ödeme 150 lira(hediye olduğu için sadece vergisini ödüyomuşsun)Bi bakıyosunuz ki samsung s4 falan değil, bi tane çin malı adı sanı duyulmadık bi markanın 20 liralık s4 diye bi cep telefonu çıkıyo.

Değil 150 lira etmek, 20 lira bile etmeyecek şeyi size bin liralık telefon diye kaktırıyolar.

Bana da aynı şey oldu, tamam diyerek kabul ettim kapıda ödeyecektim.Sonra araştırdım ki durum buymuş.Ben de kabul etmeden yolladım.Bunun üstüne de firmayı aradım.Ben telefonu aldım bu samsung değil ama iade etmek istiyorum dedim.İade edemezsiniz biz samsung demedik ki zaten dediler pişkin pişkin.Ben de sen git ananı dolandır telefonu da almadım zaten utanmıyo musunuz insanları dolandırmaya sizin aileniz yok mu pis dolandırıcılar dedim yüzüne kapattım.

Beni de aradılar o şekilde. Bir kaç bilindik giyim mağazasını ve hipermarketin adını sayıyor. Çekilişe katılmışım 2000tl değerinde hediye kazanmışım. O da iphone s5 e denk geliyormuş.
Kapıda 100tl ödeyecekmişim vergi borcu imiş sadece.
Gıcıklığına tamam dedim çağırdım kapıda aynen iade ettim. Ptt kurye abiye ayıp oldu ama neyse artık.

Hangi site ?
Bende sefamerve den bi kaban aldım ,
fotoğraftaki gibi güzel çıkmadı. .
Daha evvel de etek vs. almıştım ama ..
Geri yolladım. .

Madem kararsızdınız almasaydınız ozaman.
Çünkü çoğu güvenilir siteler bu sekilde suistimal ediliyor . Sizin geri gönderdiğiniz kargonun parasını o ödemek zorunda kalıyor..

Ben de geçrn hafta bir kurye firması çalışanına bağırdım öyle.
Bir banka kartın getiremediler (evde olmama rağmen adreste bulunamadı yazmışlar).
Sinirliydim zaten saydırdım ve kart tekrar adresime getirildi.
Zaman zaman böyle yapmak ggerekiyor sanırım.
Firmayı şikayet edin. Belli bir süre içinde satın aldığınız maldan cayma hakkınız var zaten.

Aaa gerizekaliya bak. Siz naptiniz .? Şikayet etseydiniz keske
edeyim dedim mağza müdürünü çağırın dedim işte benim dedi.sahibin çağırın dedim sahibide benim dedi.adam bildiğin pisikopattı.öle bi densizlik de yapmadım hani müşteriyim haklıyım hesabından.birde eskiden öle haklarımızı bilmiyoduk

Ay sizinki daha fena. Şikayet etmekle kalmaz ağzıma geleni sayardım o adama. Sustum deme lütfen. Noldu peki sonrasında ?
şikayet edeyim dedim mağza müdürünü çağırın dedim işte benim dedi.sahibin çağırın dedim sahibide benim dedi.adam bildiğin pisikopattı.öle bi densizlik de yapmadım hani müşteriyim haklıyım hesabından.birde eskiden öle haklarımızı bilmiyoduk.sonra eşim dövmeye gitti adamı aklım çıktı.haklı olarak delirdi adam.ısrar ettim yapam belaya uyma diye yok dövecem katilde olsam yapacak bişi yok yutamam dedi adam işten ayrıldı demişler.çok sevindimdi valla.tüketici hakları o zamanlar eşim oluyodu:))))

Back
X