Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtlama kesın bellıyse gec dollenme olamaz malum yumurta 1 gun omurlu :)Evet çıkar geç döllenme olmadıysa
yarın kanda cıkar varsa:)Merhabalar yumurtlamadan sonra 10 gün geçti ve şuan adetime 7 gün var kan testi versem sonuç çıkar mı müthiş bir şişkinlik ve göğüs hassasiyetim var belirti olarak çok merak ediyorum yaptırıp sonuç alan var mı
Evet ovulasyon testi kullanarak yaptım ve yumurtlama günlerini değerlendirdik yumurtlamadan 10 gün geçti bugünyumurtlama kesın bellıyse gec dollenme olamaz malum yumurta 1 gun omurlu :)
Daha çıkmaz canım adet gecikmesi bekle kesinlikle. Test yapıp moralini bozma. Ben çok yaptım o hatayı. Adetin en az 3 gün gecikirse test yapMerhabalar yumurtlamadan sonra 10 gün geçti ve şuan adetime 7 gün var kan testi versem sonuç çıkar mı müthiş bir şişkinlik ve göğüs hassasiyetim var belirti olarak çok merak ediyorum yaptırıp sonuç alan var mı
Yumurtalamadan 14 gun sonra adet olunur, yanı 4 gun var aslında.. Yarın yapsanız silik de olsa gorunebılırMerhabalar yumurtlamadan sonra 10 gün geçti ve şuan adetime 7 gün var kan testi versem sonuç çıkar mı müthiş bir şişkinlik ve göğüs hassasiyetim var belirti olarak çok merak ediyorum yaptırıp sonuç alan var mı
Şuan 2 günüm kaldı adetime o zaman 14 gün sonra adet olmam gerekiyorsa şuan kan testi versem sonuç çıkar mı acabaYumurtalamadan 14 gun sonra adet olunur, yanı 4 gun var aslında.. Yarın yapsanız silik de olsa gorunebılır
Evet cıkar, idrar testi yapsanız da cıkar 2 gun kaldıysaŞuan 2 günüm kaldı adetime o zaman 14 gün sonra adet olmam gerekiyorsa şuan kan testi versem sonuç çıkar mı acaba
Bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı son adet tarihine göre 5 günüm var ama sizin dediğiniz gibiyse şuan 12 günEvet cıkar, idrar testi yapsanız da cıkar 2 gun kaldıysa