Kan da gebelik testi

Melyy1026

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
259
169
53
28
Merhabalar yumurtlamadan sonra 10 gün geçti ve şuan adetime 7 gün var kan testi versem sonuç çıkar mı müthiş bir şişkinlik ve göğüs hassasiyetim var belirti olarak çok merak ediyorum yaptırıp sonuç alan var mı

Merhabalar yumurtlamadan sonra 10 gün geçti ve şuan adetime 7 gün var kan testi versem sonuç çıkar mı müthiş bir şişkinlik ve göğüs hassasiyetim var belirti olarak çok merak ediyorum yaptırıp sonuç alan var mı
yarın kanda cıkar varsa:)

2 gündür sanki adet olucakmisim gibi bir bel ağrısı göğüs ağrıları ve şişkinlik yaşıyorum acaba hamile miyim diye düşünüyorum 2 gün sonra kan testi vermeyi düşünüyorum

Daha çıkmaz canım adet gecikmesi bekle kesinlikle. Test yapıp moralini bozma. Ben çok yaptım o hatayı. Adetin en az 3 gün gecikirse test yap

Yumurtlamadan 12 gün sonra erken gebelik testi yaptım adetime 4 gün vardı negatif çıktı

Adetiniz gecikince bir süre sonra tekrar edin testi bence

Yumurtalamadan 14 gun sonra adet olunur, yanı 4 gun var aslında.. Yarın yapsanız silik de olsa gorunebılır

Back
X