- Konu Sahibi mermaid2608
Anneniz büyük tuvaletini yaparken kanaması oldugundan hic bahsedermiydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen HGB den bahsediyor. Evet adet kanaması veya başka aktif kanama yoksa mide bağırsak kanaması işareti olabilir.Yüzlerce kan testleri vardır, hangi kan değerinden bahsediyorsunuz
Çok geçmiş olsun benim de bekarken hiç 5 olmazdı kan değerim doktor nasıl ayakta duruyorsun derdi. Evlendim hamilelikle birlikte ömrümde ilk kez et ve kuru üzüm vb yemeğe başladım hamileyken de takviye verdiler yıllardır normal artıkBu akşamüzeri annem kendini kötü hissetti. Ambulans çağırdık. Acile giril yapıldı. Kan değeri 4,5. Acil doktoru yatış yaptı Dahiliye servisinden. Ama hiç içaçıcı konuşmadı.Aktif kanama olmadan Bu değerin bu kadar düşmüş olması bağırsak mide kanserini akla getirir dedi. Hiç değeri aktif kanama olmadan 4-5 lere düşüp ciddi bir hastalık çıkmayan var mı? Yakını, kendisi. Mutlaka kanser midir
Kan değerlerinin düşüklüğünü kendimde yaşadım , polipten kaynaklı çok kanamam olurdu regle süresince ,polip ameliyatı sonrası kan değerlerim normale döndü , kan değerlinin düşüklüğü tek başına olumsuzluk düşündürmez ... kayınpederimin de öyle sık sık düşüyor kanı , kolonoskopi ,endoskopi , kalp vs herşey bakıldı sebep bulunmadıBu akşamüzeri annem kendini kötü hissetti. Ambulans çağırdık. Acile giril yapıldı. Kan değeri 4,5. Acil doktoru yatış yaptı Dahiliye servisinden. Ama hiç içaçıcı konuşmadı.Aktif kanama olmadan Bu değerin bu kadar düşmüş olması bağırsak mide kanserini akla getirir dedi. Hiç değeri aktif kanama olmadan 4-5 lere düşüp ciddi bir hastalık çıkmayan var mı? Yakını, kendisi. Mutlaka kanser midir
Evet vermişler. Demir takviyesi de. Kendini gerçekten çok hasta hissediyordu.Annenize kan verdileri mi . Hemoglobin 4,5 olması iç kanama belirtisi olabilir Ve çok çok düşük kendisini çok hasta hissediyordur .
Sadece kanser değil tabi ki . Birçok durum yapabilir . Ben crohn hastasıyım bağırsak da iç kanama oldu . Ve evet hemoglobin düşüktü .
Çok geçmiş olsun .
Temmuz ayında kabızlık olmuştu. Çok sıkıntı yaşadı o zaman. Ama herhangi bir kanaması yani görülen bir kanama yoktuDedemin bağırsakları incelip zedelendiğinde kan kaybettiği için bu tür kansızlık problemiyle karşı karşıya kaldı.
Lazerle yırtıklar tedavi edildi, şimdi genellikle sulu yemekler tercih ediyor.
4 yıldır bunula ilgili başka problem yaşamadı.
Kötüyü düşünmeyin, geçmiş olsun