Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 yıl önce evlendiğimde bebek istemiyordum mesleğimde ilerlemek istiyodum 1 ay korundum adet gremeyinc hamileyim sandım doktorum yumurtalıkların yavaşladığını hamile kalmamı söledi hemen korunmayı bıraktım ama 1 senelik nir uğrastan sonra hap tedavisi ile ouma hamilekaldım 2 aylık hamile iken doktorun biri boş gebelik dedi 2 hafa sonra tekrar bakalım ama sen haırlıklı gel alıcaz dedi 2 hafta sonra şans eseri gebekalmamda yardımcı olan serkan bosur bey efendi ile karşılaştım durumumu sordu anlatınca hemen beni kenddi muayene etti bebeğim yerindeydi boş felan değildi derken bebeğimle 3. ayı tamamladım 3. ayımızda çok kötü bir şekilde kanamam oldu acile zor gittim ambulans la bebeğim zor tutunuyodu doktor düşmemesi için 3 ay yemek yemeğe bile kalkmıcan dedi hep yattım yavrum beni hiç bırakmak istemiyordu 6 ayı bitirdik ayrıntılı ultrasona gittim şansıma uayene eden doktor çok gıcık bi insan çıktı ben 80 kilo idim ozaman doktor bana muayene ederken hakaret etmeye başladı seningibiler neden anne olmak ister sen önce kilo ver sen doğum masasında şişkoluktan ölürsün felan dahada neler ağlaya ağlaya eşimle evimizin ordaki özel hastaeye gitti durumu anlattık doktor bebeğinde benimde çok sağlıklı olduğumuzu hiç bi sorun olmıcanı bu kilo ile binlerce insanın doğurduğunu söledi nese uzattım çok 8.5 aylık oldu yavrum ama bi sorun olduğunu hissediyodum çok zor hareket ediyodu doktora gittim durumu söledim bana sen anlamıyosundur git evine dedi suyun ve sancın gelmese 2 hafta sonra gel dedi 2 hafta sonra geldiğimde acilde sezaryenle bebeğimi aldılar kalbi durmak üzere idi hatta doğumm yaparken durmuş 5 dakikalık kap masajından sonra makinaya bağlı olarak 2 gün yaşadı kalbi beyni ciğerleri böbrekleri pitmişti kanıda bitmek üzere idi doğum sitresi diyip işşin içinden çıkıldı başka hastanelere gitti hepside doğumun gelmiş anlamamışlar 8.5 aylıkken hareket etmediğinde alınması gerekmiş içeride nefes alamayıp çürümüş yavrumun her yeri vel hasıl okadar şeye rağmen kaybettim yavrumu ama öldü diye benim olum olmaktan vaz geçmedi bende ona kardeş doğurmaktan vazgeçmedim şimdi eşimin spermlerinde sorun var ama ben 2 yıldır savaşıyorum hiç yılmadım olumun mearına gittiğim her seferdede ona söz veriyorum mutlaka ona sağlıklı bir kardeş vericem ama onuda asla unutmıcam lütfen haman psikolojinizi bozmayın yıpratmayın kendinizi daha hiç bişey değil yaşadıklarınız rabbime sığının bu dünyada tek yalnı odur
kızlar kanda 11, gün değeri 51 Allah hepinize nasip etsin birkaçgün giremicem inşallah iyi haberlerinizi alırım
Gozunaydin canim
Darisi bizlere insallah isteyen herkese evladini versin Allahim...
canım bende aynı hastanede yaptırabilirim donmuş transferimi. yalnız maddi anlamda beklemem gerekli, 2-3 ay kadar sanırım.bu sürede kendiliğinden hamile kalsam diye dua ediyorum. çıkmamış candan umut kesilmes misali..gunaydınnnnnnnn rudıcım
bende kromozom testı yaptırdım ılk denemeden sonra
hamdolsun onda sorun yok
canım pıhtılasmanın adı trambofili dıye gecıyor
ama doktorum gerek gormedı
cunku hem coraspırın hemde kan sulandırıcı ıgne vuruldum transferden sonra gobekten ama bu testler pahalı yaa
bılmıyorum yapıp yapmama konusundan neyapıcam
sımdı ben buugn ıstanbul avrupa yakasına gıdıcem
rahım fılmı cekılmemı ıstedı doktorum
bakalım hayırlısı canlarım
nurcancım canım allah senıde ılkınde cook buyk ımtıhana almıs
ama sorumlularda hesabını vermelı
hem onlara ne kımın ne kıloda olucagı mılllet 150 kılo doguru onlara nee yaa
serefsızler bızı uzmekten baska ıslerı yok
benımde basıma geldı boyle unıversıtede olay ama benımkıde cok farklıydı
aldı bedduasını benden cıktım gıttım
kızlar allahım hepımıızn yardımcısı olsun
rudıcım bencede baska yerde donmusunu kullanma hastanende yaptır canım
keske benıme donmuusm olsayıd sımdı coktan denemıstım
bende en kısa zmanda 3,denemeye gecmek ıstıyorum ıcımden oyle gelıyor ama dedıgın gıbı maddı sıkıntı hepımıızın belını bukuyor canım
benimde 3.tüp bebek denememde 10.gün kan değerim 178 di.
doktorum 10 gün sonra ultrasona gidebilirsin demişti.
1 hafta sonra kan testimi tekrarladık ve sonuç 2.70
testi tekrarlamamış olsam hala bebeğimi ultrasonda göreceğimi düşünecektim.
çok zor durum anlam veremiyor insan ama kader demekten başka elden ne gelirki..
Geçmiş olsun canım.Bu topictekiler önce güldü sonra ağladı. bir var bir yok yani. sonuçta koca bir hayal kırıklığı.benimde ilk denememde 32 oldu değerim sonra düştü. daha öncede düşüğüm olmuştu spontan gebelikti. ikinci tüpten önce kan pıhtılaşması araştırıldı ve sorunun bu olduğu anlaşıldı. ikinci tüpte transfere kadar coraspin transferle berağber kan sulandırıcı iğnelere başladım doğuma kadar. bu testler kanda bakılıyor üniversitede bedavaya yaptırdım iki haftada sonuç çıkmıştı.
Merhaba canım aradan 10 yıl geçmiş ama ben de senin gibi 11.gün beta hcg değerim 55 çıkmıştı o gebeliğin devam etti mi acaba ben de kimyasal olmasından korkuyorumkızlar kanda 11, gün değeri 51 Allah hepinize nasip etsin birkaçgün giremicem inşallah iyi haberlerinizi alırım