kan değerim 118 çıktı

yaggmurum0000

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
59
22
8
36
arkadaşlar bundan önce 1 dış gebelik geçirdim ve 1 de 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi de kan testi yaptım kan değerim 118 çıktı en son 7 şubatta adet oldum şuan 4 hafta 2 günlük olması gerekiyor. kan değeri böyle düşük çıkıp sağlıklı gebelik geçiren var mı? cevabınıza çok ihtiyacım var lütfen cevaplayın

Benimde düşüktü ama geç döllenmede olabilir sağlıksız gebelikte olabilir dediler. Şimdi geriden gelse de bebiş sağlıklı. Moralinizi bozmayın kendinize sağlıklı bakın... Her şeyin hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir gebeliktir.

anladım cnm teşekkür ederim
Birde kan testini ne zaman yaptırdıysanız 2 gün sonra tekrar yaptırın bence değer 2 katı arttıysa sağlıklı gittiğini gösteriyor. Ben ilk değerim düşük çıkınca çok üzüldüm 30 saat sonra tekrar yaptırdım düzenli artış söz konusuydu. O an dedim kesinlikle sağlıklı diye. Doktorlar kendilerini garantilemek için ilk 3 ay moral bozuyorlar.

Ben pazartesi gunu kan verdim.. Ilk defa. 1964 cikti.. Tekrar versemmi ki bu pazartesi.. Doktor gerek olmadigini soylede ama?
Artışınız sağlıklı ve düzenli geldi bana . Zaten artık keseniz gözükür Allah'ın izniyle. Artık normal ultrason kontrollerine gidersiniz... Sağlıkla alın kucağınıza meleğinizi...

Tesekkur ederim :-) ultrasonla gorulmedi. Alttan baktilar.. Kesen var dedi..
Benim de değerim çok yüksek olmasına rağmen çok mini minnacıktı. Biz 2 hafta kadar geriden geliyoruz :KK22: Bende alttan muayene ile gördüm kuzumu.... Allah bizlere kalp atışlarını duymayıda nasip etsin.... Sizin adınıza çok sevindim :KK200: Bu dönemler hep merak içinde geçecek bizim için.. Şimdi sizin kaç haftalık olduğunu söyledimi doktorunuz

Benim de değerim çok yüksek olmasına rağmen çok mini minnacıktı. Biz 2 hafta kadar geriden geliyoruz :KK22: Bende alttan muayene ile gördüm kuzumu.... Allah bizlere kalp atışlarını duymayıda nasip etsin.... Sizin adınıza çok sevindim :KK200: Bu dönemler hep merak içinde geçecek bizim için.. Şimdi sizin kaç haftalık olduğunu söyledimi doktorunuz
5 hafta 1 gunluk.

Senin ilk evladin mi?

Hmm benim 19 aylik bir kizim var.. Bu davetsiz misafir oldu.. Allah verince napcaksin :-) bakicaz artik
ooo kardeş geliyor sizin koca bebeğe :KK200: bizimkide davetsiz misafirdi aslında:KK22: ama başımın,gönlümün,ömrümün üstünde yeri var yavrumun.... tabi ona seni çok isteyerek yaptık diye beyaz yalan söyleyeceğim ilerde:KK70:

Back
X