Kan değerim yüksek :/

Birkizz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
57
48
8
Hayırlı sabahlar ve hayırlı bayramlar kızlar. 15 aylık evliyim ve çok uğraşlar sonucu 2 gün önce idrar testiyle hamile oldugumu öğrendim. Bayram dolayılıyla malum poliklinikler kapalı olduğu için doktora gidemedim. Ama dün acile gidip kan testi yaptirdim ve sonucum 10000 çıktı. Acil olduğu için doktora fazla detayli soramadım çok fazla hasta vardı. Hamilesin dedi ama bu değer bana çok fazla geldi sizce normal mi lütfen yardımcı olurmusun uz bana :/

Tabiki normaldir neden olmasın. Gecikmeniz ne kadar? 6 haftalık falan olmuş sanırım o nedenle yüksek çıkmıştır. Çarşamba doktora gittiğinizde bebeği de kalp atışını da görürsünüz. Sağ salim alırsınız inşallah kucağınıza

Insallah canim benim. Adetim 17 gün gecikti. 15. Gün idrar testı positive çıktı. 16. Günde kan tahlili yaptırdım canım normal değil mi içim ferahladi biraz cok teşekkür ederim

Insallah canim benim. Adetim 17 gün gecikti. 15. Gün idrar testı positive çıktı. 16. Günde kan tahlili yaptırdım canım normal değil mi içim ferahladi biraz cok teşekkür ederim
Bence çok normal. 6 haftayı bile geçmişsin değer çok güzel bence. İnşallah kalp atışını da duyarsın ve sağlıkla tamamlarsın. Bayram ertesi hemen doktora git zamanı gelmiş :)

Benim 5 haftalikken 13888 çıkmıştı şimdi oğlum 1 yaşında oldu bile sağlıkla kucağına al evladını insallah sen de canım

Bence çok normal. 6 haftayı bile geçmişsin değer çok güzel bence. İnşallah kalp atışını da duyarsın ve sağlıkla tamamlarsın. Bayram ertesi hemen doktora git zamanı gelmiş :)
İnşallah canım benim vallahi içime şu serptin. Bilmiyorum senin evladın var mı yoksa rabbim.sanada hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin canım benim

İnşallah canım benim vallahi içime şu serptin. Bilmiyorum senin evladın var mı yoksa rabbim.sanada hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin canım benim
Benimki de yolda. Amin inşallah çok teşekkürler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizin de :) benim reglime 3 gün kala 67 idi yani sizin bu gecikmede çok normal sonucunuz tekrar etmiş olayım hiç sıkıntı yapmayın kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…