• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan geldi lütfen bilenler bakabilir mi?

banulk

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
338
140
18
30
Arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim. Hamileliğim boyunca hiç kan gelmedi ama bugün biraz kan geldiğini gördüm ve karnım da ağrıyordu ayrıca biraz korktum. Doktor kontrolüne gitmedim henüz pazartesi gidicem. Bilenler cevap verebilir mi eğer anormal bir durumsa hemen gidicem doktora

Arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim. Hamileliğim boyunca hiç kan gelmedi ama bugün biraz kan geldiğini gördüm ve karnım da ağrıyordu ayrıca biraz korktum. Doktor kontrolüne gitmedim henüz pazartesi gidicem. Bilenler cevap verebilir mi eğer anormal bir durumsa hemen gidicem doktora
korkutmak ıstemem de kan tabıkı anormal. her haftasında. agrıyla gelmesı daha kotu . bence tabı kı acıle gıtsen ıyı olurdu. doktor kontrolune bunun ıcın mı gıtmedın yoksa basından berı mı gıtmedın?

kan tabıkı anormal. her haftasında. agrıyla gelmesı daha kotu . bence tabı kı acıle gıtsen ıyı olurdu. doktor kontrolune bunun ıcın mı gıtmedın yoksa basından berı mı gıtmedın?
Ağrı hafifti ama zaten hep ağrım vardı böyle gaz sancısı gibi. Ama doktor bu normal bir şey dedi bana. Karnın kendini hazırlıyor dedi ve gazda çok olur dedi. Kan da minicik gelmiş aslında ama ben normalini bilmediğim için kafaya taktım. Şu an ağrım yok mesela. Kanın miktarı önemli mi küçük geldi baya?

Ağrı hafifti ama zaten hep ağrım vardı böyle gaz sancısı gibi. Ama doktor bu normal bir şey dedi bana. Karnın kendini hazırlıyor dedi ve gazda çok olur dedi. Kan da minicik gelmiş aslında ama ben normalini bilmediğim için kafaya taktım. Şu an ağrım yok mesela. Kanın miktarı önemli mi küçük geldi baya?
azsa devam etmıyorsa sıkıntı olcagını sanmam ama progesteron falan verıyorlar en azından tutunmada sıkıntı olacaksa engellıyor cogunlukla saglıklı bı gebelıgı daha ıyı hale getırıyor progesteron.

Yerleşme kanaması vs olabilir, rahim büyüdüğü için de kan geliyor olabilir
Korkma bir şey olmaz, olacağı varsa da önüne geçilmiyor

azsa devam etmıyorsa sıkıntı olcagını sanmam ama progesteron falan verıyorlar en azından tutunmada sıkıntı olacaksa engellıyor cogunlukla saglıklı bı gebelıgı daha ıyı hale getırıyor progesteron.
Evet küçük ve bir kere geldi şimdilik. Bakalım kontole gidicem o zaman söyler doktor herhalde progesteronu falan

Kalp atışını duymuş muydunuz
Hayır ilk defa pazartesi gidicem hastanede doktora sağlik ocağındaki doktora gitmiştim sonuç öğrenmeye sonra sıra aldım zaten hastaneden o da pazartesi günü olacak bakalım. Yani minik bir kan zaten çok fazla gelmedi. 6. Haftada yerleşme kanaması oluyor mu ki

Doktorunla iletişime geçebiliyor musun ? Benim doktorum kanaman olursa gel demişti , bir çok kanama yaşayan insan var ama ilaç veriyorlar onlar için. O baya engelliyor bi şeyler olmasını .

Doktorunla iletişime geçebiliyor musun ? Benim doktorum kanaman olursa gel demişti , bir çok kanama yaşayan insan var ama ilaç veriyorlar onlar için. O baya engelliyor bi şeyler olmasını .
Ben hamile olduğumu öğrendim sonra sıra aldım o da pazartesi günü yani ilk defa doktora gidicem konrtole pazartesi günü. Yani küçğk bir kan geldi çok fazla değil aslında ama ben yine de korktum tabi

Bence acile gitseniz iyi olur pazartesiye daha var en azından acil de ki doktor bakar, Progesteron falan verir, küçük de olsa kanama önemli, benim lekelenmelerim oluyordu sürekli acile gidiyordum

Ben hamile olduğumu öğrendim sonra sıra aldım o da pazartesi günü yani ilk defa doktora gidicem konrtole pazartesi günü. Yani küçğk bir kan geldi çok fazla değil aslında ama ben yine de korktum tabi
Daha fazla bi kanama olursa aksatma bence acilden falan bi baktır olmadı. Çok geçmiş olsun inşallah pazartesi güzel sonuçlar alırsınız.

Bence acile gitseniz iyi olur pazartesiye daha var en azından acil de ki doktor bakar, Progesteron falan verir, küçük de olsa kanama önemli, benim lekelenmelerim oluyordu sürekli acile gidiyordum
Herhangi bir sorun oldu mu peki lekelenmeler konusunda?

Sürekli kontrol ediyorum kan geldiği andan beri bir daha hiç gelmedi. İnşallah öyle olur 🙏
Aman aman şükür gelmesin de ama bu bi iki gün yormayın da kendinizi hatta dinlenebildiğiniz kadar dinlenin bebeğin tam tutunma zamanları çünkü

Aman aman şükür gelmesin de ama bu bi iki gün yormayın da kendinizi hatta dinlenebildiğiniz kadar dinlenin bebeğin tam tutunma zamanları çünkü
Böyle bir sorunum var işte bir türlü oturamıyorum sürekli bir şeyler yapıyorum ya da ağır işlere girişiyorum unutup. Mesela dün akşam öyle sancı girdi ki sırtıma orada sanki organlarıma. Kendimi çok yormuştum. Dikkat etmem gerek :(

İlk bebeğimde kan geldi gitgide arttı kaybettim çünkü HCG duznsiz artmisti. Kızımda yine 6 haftalıkken kanamam oldu ama HCG duzEnli korkma dedi Dr meğer bilmediğim için ilişkiden dolayı kanama alanı oluşmuş fitil kullandım 3 ay şimdi 5 yaşına girecek. Demem o ki her kanamadan korkma ama asla ihmal etme değerlerine baktır pazartesiye kadar erteleme tedbiri elden bırakma geçmiş olsun 🌸

Kadın doğum acile gidinn

Böyle bir sorunum var işte bir türlü oturamıyorum sürekli bir şeyler yapıyorum ya da ağır işlere girişiyorum unutup. Mesela dün akşam öyle sancı girdi ki sırtıma orada sanki organlarıma. Kendimi çok yormuştum. Dikkat etmem gerek :(
Allahh askına dinleninnn sürekli yatın daha cok basındasınız bide ağır işler yapıyorsunuzz

Yok yok öyle şeyler yapmayın hele bu zamanlar çok daha önemli .
Bebek için 💖

Back
X