Lise döneminde yaşamaya başladım ama açıkçası neyin sebep olduğunu bilmiyorum.bir şey mi yaşadın, rüya bile olabilir ya da stresli üzüntülü travmatik bişey yoksa durup dururken mi başladı?
Galiba bendeki de bu.Bazi insanları kan tutuyor
Psikoloğa danışın.Galiba bendeki de bu.
Nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum
benim kuzenim elini kesmişti cam kırığıyla dikiş falan atıldı sonra kan tutmaya başladı eskiden yaralara pansuman yapan kız şimdi küt düşüyo meselaLise döneminde yaşamaya başladım ama açıkçası neyin sebep olduğunu bilmiyorum.
Sonradan başladı.
Benim de şimdi aklıma geldi de ortaokuldayken kan aldirdiktan sonra çok kötü tansiyonum düşmüştü fenalasmistim acaba onunla mi bagdaslastirdi bilincaltimbenim kuzenim elini kesmişti cam kırığıyla dikiş falan atıldı sonra kan tutmaya başladı eskiden yaralara pansuman yapan kız şimdi küt düşüyo mesela
Bunu yapacağım umarım fayda görürümYaşamsal bir sıvı olduğunu telkin et fazla anlam yükleme geçer öğürmen
Telkinlere çabuk cevap veren bir yapım varAdet kanının pis bir şey olmadığını, aslında sizin vücudunuzun bir parçası olduğunu ve dahası sağlıklı bir kadın olduğunuzun göstergesi olduğunu düşünün.
Yani sonradan olması stres kaynaklı olabilir mi diyorsunuz?Mide bulantısı beş duyudan herhangi birini rahatsız eden durumlarda ortaya çıkabilir. Kötü koku, kötü tat, kötü görüntü, kötü ses vs. Stresli durumlar, gerginlik, üzüntü bulantiya ogurmeyi ekleyebilir
Net Olsun dedim keşke demeseydim hahahaBaşlığı görünce midem bulandı ya az bi midem kalkıyo falan yazaydınız :)))
Okulda bir öğrenci nöbet geçirdi. Ara sıra oluyormuş. Annesi birden ogurmeye başladı ama kendini durduramıyor kadın. Yani o üzüntü yaptı illakiYani sonradan olması stres kaynaklı olabilir mi diyorsunuz?
Gerçekten son zamanlarda stresli bir dönem geciriyorum.
Aaa bu benKizlar başlıkta da yazdığım gibi kan görünce öğürmek gibi bir sıkıntıyı yaşıyorum.
Senelerdir kan görünce midem bulanırdı buna alışmıştım dönem dönem kaybolduğu da oluyor ama son birkaç aydır kendi adet kanımı görünce de olmaya başladı.
Bazı insanlar bayılır kan görünce fenalaşır bunu duydum da kusacak gibi olmak bunu duymadım.
Ne yapacağım ben önerisi olan var mı?
Cinsiyetim gereği adet olduğum için sürekli kan görmek zorundayım o yüzden artık fikir almak istedim.
Birde tuhaf olan en yoğun geçtiği günler değil de ilk geldiği an gördüğümde öğürmem?
Benim gibi bir şey yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?