Kan görünce öğürmek

Ay benim.kuzenim böyleydi... Kan görünce fenalasiyordu lisedeyken... Şimdi iyi bir doktor :)) zamanla ya geçiyor ya alisiliyor demek ki

Aaa bu ben 😂 ilk adet olduğum günden beri yaşarım hep adet olmama yakın eski iç çamaşırlarımı giyerdim kirlenirse yallah çöpe. Kan görmeye dayanamıyorum midem bulanıyor artı olarak insan yüzünde ter görünce de midem bulanır 🤢

Ayy anlarsın o zaman halimden sende :(
Bir çare bulmamız lazım :(

Normalde beni kan tutmaz ama regl döneminde hep seninle aynı şeyleri yaşıyorum🤢 Acaba ilk regl döneminde böyle bir an yaşadın da sonra mı kan tutmaya başladı? Travmatik olduğunu düşünüyorum ben de. Eğer hayat kaliteni ciddi bir şekilde etkiliyorsa psikoloğa gidebilirsin
Açıkçası ortaokul döneminde kan aldirdiktan sonra olan fenalasmis olmam harici özellikle adet döneminde yaşadığım birşey hatırlamıyorum.
Belki de oldu farkında değilim :(
Normalde etkilemiyordu aslında dayanırdım ama bugün özellikle daha da kötü oldu. 4 5 kere midem kalktı zor tuttum kendimi. Eğer cogalirsa gerekirse gideceğim. :(

Ay benim.kuzenim böyleydi... Kan görünce fenalasiyordu lisedeyken... Şimdi iyi bir doktor :)) zamanla ya geçiyor ya alisiliyor demek ki
Ben alışmak yerine daha da kotulesiyorum :D
Geçen ay da bu konuyu açmayı düşündüm hatta ama sonradan vazgeçmiştim. Bugün o kadar kötü oldum ki artık vakit geldi diye düşündüm.
Öbür ay başıma ne gelecek bilmiyorum. :(

Benim de öyle, hatta tansiyon düşüyor, bayıldığım da çok oldu, böbrekten mideye bacağa ağrıyla kıvranarak Çok hastanelik oldum zamanında. Bir de kalp çarpıntısı vardı. Zamanla baş etmeyi kendimi telkin etmeyi öğrendim. Ağrı kesici, şişkinlil için ilaç, belime ayağıma sıcak tutsun diye kat kat giyim, bazen maden suyu, bazen kola, bazen temiz hava, bazen nane kokusu, bazen duş. Ekstra koku hassasiyetim olur, havalandırırım her yeri. Kendimi ferahlatacak şeyleri bulup uygularım. Daha da rahatlamazsam mecbur istifra edip kurtulurum.
doktora gitmekte fayda var ama belki eksik Mineralvitamin vs bir şey vardır

Benim de öyle, hatta tansiyon düşüyor, bayıldığım da çok oldu, böbrekten mideye bacağa ağrıyla kıvranarak Çok hastanelik oldum zamanında. Bir de kalp çarpıntısı vardı. Zamanla baş etmeyi kendimi telkin etmeyi öğrendim. Ağrı kesici, şişkinlil için ilaç, belime ayağıma sıcak tutsun diye kat kat giyim, bazen maden suyu, bazen kola, bazen temiz hava, bazen nane kokusu, bazen duş. Ekstra koku hassasiyetim olur, havalandırırım her yeri. Kendimi ferahlatacak şeyleri bulup uygularım. Daha da rahatlamazsam mecbur istifra edip kurtulurum.
doktora gitmekte fayda var ama belki eksik Mineralvitamin vs bir şey vardır
Telkini onerenler oldu yapmaya başladım inşallah etkisini görürürüm.
Şuan daha çok gözlerimi kapatıp kaçıyorum :(
Sizin de kötüymüş umarım düzelir.
Vitamin kısmını açıkçası düşünmedim olabilir de.
Teşekkür ederim.

Back
X