- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi eceivoshkova
-
Evet onla oldum. Belli olmaz yani kesin dimi ? Cunku kan tahlilinden hamileleik anlasiliyormus acaba kan grubundan anlasilmaz mi kesin
O zman kurtulmk istiyodun bni fotgraflarla tehdt ediyo diyodun..nasi iliski yasadin bu ne cesaret...bundan sonrada hc kurtulamazsn artik..hamilemiyim diye korkmuyosunda kanda cikarmi diye korkuyosun..19 yasimdasn daha..sasirdm yani ...Evet onla oldum. Belli olmaz yani kesin dimi ? Cunku kan tahlilinden hamileleik anlasiliyormus acaba kan grubundan anlasilmaz mi kesin ?
Ya nasil belli olsun kan grubu testinden ya
Az bi araştirin kanda beta hcg hormonuna baktirirsan hamilelik belli olur. Kan gurubundan nasil anlaşilsin ab çikarsa hamilesin 0 çikarsa değilsin mi diyecekler?Evet onla oldum. Belli olmaz yani kesin dimi ? Cunku kan tahlilinden hamileleik anlasiliyormus acaba kan grubundan anlasilmaz mi kesin ?
İzleyelim ve görelim.Ben nicki de inandırıcı bulmadım.Bakalım neler dökülcek diye bekliyorum.
Ya şimdi benim de canımı çektirdin ama, hamile değilim bişey değilim!Hamilelik testi icin hormona bakiliyor.ama kan tahlili basit bir test kesinlikle hamilelik cikmiyor.hem 3 gunde hamilelik belli olmaz.seninki ne perhiz ne lahana tursusu misali.hamilelikten korkuyorsun hemde yapiyorsun
Ay tursu diyince canim tursu cekti soyle kitir kitir
Bu çok iyiydi.olur olur. benim bi keresinde başım döndü doktor sırtımı dinledi hamilesin dedi, 2 aya doğurdum zaten
Yemekli deyimleri yasaklamak lazimYa şimdi benim de canımı çektirdin ama, hamile değilim bişey değilim!
Kurtulamiycam zaten biliyorum artik bunu. Ama yapicak hicbir seyim yok bu saatten sonra. Bir kez eline kozu verdim ve devami da geldi. İnanin bana her gun ayrilmak icin kavga cikariyorum ama evimi anne babamin numarasina varincaya kadar ogrendi. Buyulenmis gibi ne derse yapiyorum. Cellatina asik olmak gibi bi sey oldu sanirim. Hamilelik olayina gelince kendisi kalmiycagimi ihtimalin olmadigini soyluyor ama ben de yine bir kusku var. Adetime az kaldi insallah degilim. Eger hamileysem de tek cozumum aldirmak olurO zman kurtulmk istiyodun bni fotgraflarla tehdt ediyo diyodun..nasi iliski yasadin bu ne cesaret...bundan sonrada hc kurtulamazsn artik..hamilemiyim diye korkmuyosunda kanda cikarmi diye korkuyosun..19 yasimdasn daha..sasirdm yani ...
Bence de. :)Yemekli deyimleri yasaklamak lazim
Beyin bedava!Kurtulamiycam zaten biliyorum artik bunu. Ama yapicak hicbir seyim yok bu saatten sonra. Bir kez eline kozu verdim ve devami da geldi. İnanin bana her gun ayrilmak icin kavga cikariyorum ama evimi anne babamin numarasina varincaya kadar ogrendi. Buyulenmis gibi ne derse yapiyorum. Cellatina asik olmak gibi bi sey oldu sanirim. Hamilelik olayina gelince kendisi kalmiycagimi ihtimalin olmadigini soyluyor ama ben de yine bir kusku var. Adetime az kaldi insallah degilim. Eger hamileysem de tek cozumum aldirmak olur
Bence sen troll bir hesapsın. Hani böyle ekşiden falan geliyorlar ya. Amacın buraya gelip sansasyonel konular açmak. Tek çözümüm aldırmak olur demenle de gayet belli ettin. Gerçekse de müstehak o zaman sana, ne desin buradakiler? :)Kurtulamiycam zaten biliyorum artik bunu. Ama yapicak hicbir seyim yok bu saatten sonra. Bir kez eline kozu verdim ve devami da geldi. İnanin bana her gun ayrilmak icin kavga cikariyorum ama evimi anne babamin numarasina varincaya kadar ogrendi. Buyulenmis gibi ne derse yapiyorum. Cellatina asik olmak gibi bi sey oldu sanirim. Hamilelik olayina gelince kendisi kalmiycagimi ihtimalin olmadigini soyluyor ama ben de yine bir kusku var. Adetime az kaldi insallah degilim. Eger hamileysem de tek cozumum aldirmak olur
Kurtulamiycam zaten biliyorum artik bunu. Ama yapicak hicbir seyim yok bu saatten sonra. Bir kez eline kozu verdim ve devami da geldi. İnanin bana her gun ayrilmak icin kavga cikariyorum ama evimi anne babamin numarasina varincaya kadar ogrendi. Buyulenmis gibi ne derse yapiyorum. Cellatina asik olmak gibi bi sey oldu sanirim. Hamilelik olayina gelince kendisi kalmiycagimi ihtimalin olmadigini soyluyor ama ben de yine bir kusku var. Adetime az kaldi insallah degilim. Eger hamileysem de tek cozumum aldirmak olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?