Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim annem a pozitif babamda b pozitif bense 0 negatif normal mi yoksa bende mi hastanede karıştım
kan gruplarımızdan eminim annemle babam sene başında kansızlık yüzünden hastaneye yattılar her gün bir ünite kan aldılar
bende işe girerken baktırmıştım
Benim kan grubumun yanlış olma ihtimali yok.Ben ARh+ eşim 0Rh-.Oğlum ARh+ Yani oğlum kanını benden almış.
Doktora sordum imkansız diyor.
Bu normal zaten annenle baban A0dir senin 0 olmanda bi anormallik yok. Konu sahibininkinden farklıbenimde annemin babamn kan grupları A
rh pozitif benim ise 0 pozitif kızlar korkutmayın beni yahu:)) yokya ben aynı anneme benziyorum:)
Merhabalar arkadaşım;
Yüzümde ufak bir tebessüm bıraktırdın teşekkür ederim.Nedeni ise ben Orh+ eşim Arh+ ve sıkı dur kızım Arh-.Kızım ne annesine nede babasına çekmiş.Kızımda büyünce sizin gibi düşünmez inşallah:))))
Merhabalar arkadaşım;
Yüzümde ufak bir tebessüm bıraktırdın teşekkür ederim.Nedeni ise ben Orh+ eşim Arh+ ve sıkı dur kızım Arh-.Kızım ne annesine nede babasına çekmiş.Kızımda büyünce sizin gibi düşünmez inşallah:))))
benimde annemin babamn kan grupları A
rh pozitif benim ise 0 pozitif kızlar korkutmayın beni yahu:)) yokya ben aynı anneme benziyorum:)
Tuhaf bi durum.Tam olarak olasılık nedir bilmiyorum.O yüzden kesin bi cvp yazamıcam.Ablam yeni doğum yaptı.Ablamın ve eniştemin kan grupları Arh + ama bebeğin ki 0rh - ablama böyle bşy olabilirmi diye sormuştum.Belki halada nenede fln vardır demişti.Bana da bu konu ilginç geliyo.
Tuhaf bi durum.Tam olarak olasılık nedir bilmiyorum.O yüzden kesin bi cvp yazamıcam.Ablam yeni doğum yaptı.Ablamın ve eniştemin kan grupları Arh + ama bebeğin ki 0rh - ablama böyle bşy olabilirmi diye sormuştum.Belki halada nenede fln vardır demişti.Bana da bu konu ilginç geliyo.
Arkadaşımla telefonda konuşuyoruz.Cumartesi günü direksiyon sınavını geçtim ehliyet çıkartacam ve kan grubu kartı istiyorlarmış.Konu anne babamın kan gruplarına geldi.Annem 0Rh+ Babam 0Rh- dedim.Saçmalama olmaz öyle şey sen kime çektin hiç biri ARh+ değil dedi.Çocuk ya annenin ya babanın kan grubuna çekermiş.O zaman ben nasıl ARh+ oldum.Bi an korkuya kapıldım.Sağlık ocağında çalışan bir arkadaşım var onun aracılığıyla yanındaki Dr cevapladı.İmkansızmış.Daha bir korktum ve annemi aradım açmadı babamı aradım.Emin değilim ama 0Rh+ diye biliyorum anneni dedi.Sonra annem aradı.Kan grubunu bilmiyormuş ama eniştem ona kan vermiş.Halanı ara eniştenin kan grubunu sor o neyse bende oyumdur dedi.Halamı aradım bilmiyorum eve gidince eniştene sorup ararım dedi.Zaten bilse bile genel verici grubundan kan vermiş olabilir eniştem.Benim kan grubum yanlış olamaz.Çünkü oğlumda ARh+.En yakın zamanda annemi kan tahliline götürmem lazım.27 yıldır Anne Baba Kardeş bildiğim insanların gerçek olmadıklarını düşünmek bile istemiyorum.