- 11 Temmuz 2016
- 917
- 214
- 23
- 39
- Konu Sahibi cagla353535
-
Kizlar doktoru sadece elevit yazan kan(demir) hapi ayrica yazmayan var mi??
Kac haftalik hamilesin canim? Doktor ilac yazmadan once kan degerlerine bakti mi? Eger yakin zamanda kan tahlili yaptirmadiysan saglik ocagina gidip yaptirmani tavsiye ediyorum.Kizlar doktoru sadece elevit yazan kan(demir) hapi ayrica yazmayan var mi??
3 ay bitince decavit verdi . Vitamin ilaci drmir hapi sonraki atlarda. Elevit mi verdi ssna . Elevitte domuz jelatini var habetlerde cikmisti.Kizlar doktoru sadece elevit yazan kan(demir) hapi ayrica yazmayan var mi??
Ilk zamanlar bakmisti tekrar bakmaya gerek yok 20inci hafta civari bakarm dediKac haftalik hamilesin canim? Doktor ilac yazmadan once kan degerlerine bakti mi? Eger yakin zamanda kan tahlili yaptirmadiysan saglik ocagina gidip yaptirmani tavsiye ediyorum.
20nci hafta falan mi dedi senin dr un da bana o haftalarda bakariz bidaha dusme varsa kan degerlerinde o zaman veririm dedi.en son ilk tahlillerde bakilmisti iste 1 bucuk aylikken falan .evet ama kullanan da cok var bn takmadim o yuzden3 ay bitince decavit verdi . Vitamin ilaci drmir hapi sonraki atlarda. Elevit mi verdi ssna . Elevitte domuz jelatini var habetlerde cikmisti.
Aynen bana da onu dedi yuzde 60 demir varmis bn yinede kizlarn fikrini almak istedim hatta vitaminlerime bakalim mi tekrar dedm smdi gerk yok zaten dengesiz cikae gbi bsey dedi 20.nci haftadan sonra bakariz dediBen de sadece elevit kullanıyorum, doktorum içinde az miltarda demir olduğu için ayrı hapa ihtiyaç olmayacağını söylemişti.
Ikinci gebeligim . Demir hapi 5 yada 6. Ayda basladi. Kan tahliline gore20nci hafta falan mi dedi senin dr un da bana o haftalarda bakariz bidaha dusme varsa kan degerlerinde o zaman veririm dedi.en son ilk tahlillerde bakilmisti iste 1 bucuk aylikken falan .evet ama kullanan da cok var bn takmadim o yuzden
Saglik ocaginda takip yaptiriyor musun canim?Ilk zamanlar bakmisti tekrar bakmaya gerek yok 20inci hafta civari bakarm dedi
O zaman 17 20 hafta civari tekrar bakti demi tahlillerineIkinci gebeligim . Demir hapi 5 yada 6. Ayda basladi. Kan tahliline gore
yaptrmiyordumda yaptrcam galiba dr oyle deynce .gerci dr da cok saglikli sonuc cikmaz dedi ama baktrmakta fayda var ya .vitaminler demir seker toxoloplasma baska nelere bakiliyorduSaglik ocaginda takip yaptiriyor musun canim?
Saglik ocagina gitmek yasal bir zorunluluk. Yani gitmek zorundasin canim. Gebe oldugunu soyle onlar zaten proseduru biliyorlar. 8 haftada 1 cagiriyorlar. Tansiyon, kilo olcumu yapiyorlar. Ilerki haftalarda kalp atisini dinliyorlar. Kan tahlilini doktorun yaziyor zaten. Gebelige gore hangi degerler bakilmasi gerekiyorsa bakiyorlar.Yap
yaptrmiyordumda yaptrcam galiba dr oyle deynce .gerci dr da cok saglikli sonuc cikmaz dedi ama baktrmakta fayda var ya .vitaminler demir seker toxoloplasma baska nelere bakiliyordu
Ben decavit ictigim zaman gece uyuyamiyorum. Gozumden uyku akiyor ama mumkun degil uyuyamiyorum. Ben kan hapi ve devit3 kullaniyorum.Kızlar elevit dekavit kullanmayın diyorlar ben iki Dr dan duydum bide Doğum hastanesinde çalışan arkadaşım var bu ilaçlar mahkemeye verilmiş ve üretiminin durdurulmasına karar verilmiş. Ama hala çok varmış bedava veriliyor Zaten. İki gebeliğimde de kullanmadım . Geynoferron kan ilacı ve calsıum alıyorum sadece
Kullanma zaten yediğin içtiğin herşeyden ondaki vitamin alınıyormuşBen decavit ictigim zaman gece uyuyamiyorum. Gozumden uyku akiyor ama mumkun degil uyuyamiyorum. Ben kan hapi ve devit3 kullaniyorum.
Kullanma zaten yediğin içtiğin herşeyden ondaki vitamin alınıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?