Kan hapi

Ilk 3 ay folik asit kullanmadn mi canim

O zaman 17 20 hafta civari tekrar bakti demi tahlillerine
Hatırlamıyorum canım arada bakıyordu degerlere. Ama saglıklı beslenmeme ve ılac kullanmama eagmen degerlerım yuksek degıldı . Bebege cok gecıs oluyor. Ancak yetıyo emzırmeylede gececek. Vıtamın hapları fazla gelmıyor. Demir hapıda oyle.

Ilk 3 ay folik asit kullanmadn mi canim

Ben yaklasik 3 sene hamile kalmaya calistim ve bu surede ha bugun ha yarin kalirim diye folik asit ictim. En son tup bebege baslamadan once birakmistim. Son denememde, ki biraktiktan 3 ay sonra, yaklasik 1 ay kullandim sonrasinda doktorumun tavsiyesiyle biraktim. Kimseyi korkutmak istemem ama yapilan son calismalarin sonuclari gunumuzde artan otizm rahatsizligina gereginden fazla alinan folik asitin neden oldugu yönünde. Bunu kendim de arastirdim, her merak eden de internetten arastirip yabanci yayinlari takip edebilir tabiki. Bu sebeplerle, yeterince fazla zaman bu vitamini aldigim icin, ilk ayimin sonunda elevitin icerisindeki folik asit haric, ek olarak folik asit kullanmamayi tercih ettik.

3 .aydan snra elevit tarzi haplar verilmiyormuki canim senin ki nede n eleviti kesti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…