Kan/idrar tahlili

Bllossom

7/24 Anne
Pro Üye
3 Temmuz 2022
4.505
12.899
158
27
Merhaba kadınlar, doktorum benden kan ve idrar tahlili istedi ama devlette dahiliye ye randevu bulamıyorum acaba bu tahlilleri sağlık ocağı yapar mı? Bilen varsa cok mutlu olurum

Eklentiler

• image.webp
    74,7 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba kadınlar, doktorum benden kan ve idrar tahlili istedi ama devlette dahiliye ye randevu bulamıyorum acaba bu tahlilleri sağlık ocağı yapar mı? Bilen varsa cok mutlu olurum
Sağlık ocağı yapmıyo malesef.

Hepsini yapmaz sağlık ocağı. Ayrıca yeni gebesiniz ve bunlar rutin testler, dahiliye değil kadın doğum ister. Kadın doğumdan randevu almalısınız.

Bazılarını yapıyor, bence yapılanları sağlık ocağında yapın eğer devlet hastanesine gidemeyecekseniz. Özelde hepsi maliyetli olur çünkü.

Sağlık ocağında hepsi yok iki kere uğraşmayın. Dahiliye değil kadın doğumdan randevu alacaksınız ve aynı gün yaptırabilirsiniz

Bir kısmını aile hekimliği yapar hepsini yapmaz eğer özele gidiyorsanız kadın doğum Hastanesii devlete gidip rica ederseniz yardımcı olurlar belki ben öyle yaptım tüm tahlilleri mi yardımcı oldular muayene olmayacağımi söyleyerek yaptırmıştım direk kayıt alanından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…