- 23 Ağustos 2019
- 737
- 473
- 53
- 27
- Konu Sahibi melekk03800
Gidicem ama umutla gidip bi işe yaramazsa diye endişe ediyorum bu hafta gidicem inşaAllahpsıkologa neden gıtmıyorsunuz pekı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidicem ama umutla gidip bi işe yaramazsa diye endişe ediyorum bu hafta gidicem inşaAllahpsıkologa neden gıtmıyorsunuz pekı
Çok teşekkür ediyorum bende deniycem başarıcam inşaAllahBen de iğneden korkardım, aslında iğneden değil de o iğnenin deriye giriş sahnesini gördüğüm anda midem bulanmaya, tansiyonum düşmeye başlar, birden bire buz gibi ter döker fenalaşırdım, kan falan verirken asla bakmazdım. Sonra tüp bebek tedavisine girdim.. İlkinde iğnelerimi annem, eşim yaptı ama zamanlama olarak fena zorlandık. Denedim kendime yapamadım bayıldım, iğneyi yaklaştırınca kalbim deli gibi çarpıyodu ölecek gibi oluyodum. Sonra kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendik, bir sürü sonu kötü biten gebelik geçirdiğim için ve tüm gebeliklerimde her gün iğne yapmam gerektiği için önce işe gözlerimi kapayarak başladım.. İğneyi bakmadan saplayarak.. Sonra bi süre sonra alıştım galiba bakarak yapabilmeye başladım.. Yani biraz zor ama başarabilirsiniz![]()
Evet yoktu.Amcaniz pedi kiloda takıp size nasıl kullanacağınızı mı gosterdi. Başka kadın olan insan yok muydu gerçekten![]()
Evet sağolsun.amcanın maşallahı varmış bi yaşıma daha girdim![]()
Evettt.Amcanız mı?![]()
Allah Allah ne tuhaf bir şey olmuş babaanene falanda yoktu yani. Amcaya helal olsun diyelim ne diyelim. Kac yasindasiniz ki bize okulda bile gostermislerdi bunlari. Siz bayağı buyuksunuz heralde. İlginc bir hayat hikayesi imiş. Amcaniz dışında bir Allah'ın kulu yaninizda olmadi mi ne vicdansizlikEvet yoktu.
babam evi terketmişti.
annem kardeşimle ailesinin evine gitmişti.
bir süre amcam yaşadı yanımda.
mecburluk böyle bişey.
bütün bu sürecin nasıl,ne olduğunun eğitimini de amcam vermişti.
Annem mecburluktan amcama emanet ederek 2 ay gitti.Allah Allah ne tuhaf bir şey olmuş babaanene falanda yoktu yani. Amcaya helal olsun diyelim ne diyelim. Kac yasindasiniz ki bize okulda bile gostermislerdi bunlari. Siz bayağı buyuksunuz heralde. İlginc bir hayat hikayesi imiş. Amcaniz dışında bir Allah'ın kulu yaninizda olmadi mi ne vicdansizlik
Allah allah ya tepkilermin kusuruna bakmayın vallahi şok oldum yani. Ailenize denecek cok sey var ama....Annem mecburluktan amcama emanet ederek 2 ay gitti.
amcam ile ilişkimiz çok farklı bizim.
sansür yok,herşeyimi bilir konuşurduk. Babadan fazlası.
babaanne vardı o sıralar kızına gidiyordu.
yani benimle olan,ilgilenen tek kişi amcamdı.
yaşım 25. Evet okullarda anlatırlardı ama o gün onu yaşayınca hiçbir fikrim yoktu.
Öyle ki,başta ped’i vajinama yapıştırmaya çalıştım
sonra amcam ilgilendi v.s
tabi böylesine Duymak ilginç gelebilir ama böyle bir ailede idim.
yarım atletim sıkıyor dediğimde,südyen zamanı gelmiş diyen kişi de amcamdı.![]()
Ay yok allah korusun..Allah allah ya tepkilermin kusuruna bakmayın vallahi şok oldum yani. Ailenize denecek cok sey var ama....
Bu kadar ensestti, yaşlıların pisliğidi çıkmışken en azından istismar edilmemenize çok sevindim.
Evet gerçekten lütuf olmuş. Sizde şuan böyle söyleyince rahatladım (yani aynı durum olsa guvenmeyeceginize). Çünkü kendimi kötü düşünen biri gibi hissetmiştim. Amcaniz çok iyi biriymiş.Ay yok allah korusun..
Diyorum ya babadan ötesi bişey tarifsiz.
tepkilerinizi anlıyorum, bu süreçlere hala arkadaşım olan Kişi de ara ara konuşuruz hala da şaşırır. :)
Tabi şimdi bakınca benim de evlatlarım var.
bu şekilde güvenir miyim? Aslaaa.
buda Allah’ın bir lütfu belki.
bir yerden almış,bir yerden vermiştir. Bilemiyorum :)
Tam tersi ben hala o şekilde rahat,çevresine güvenen biri olsaydım kötü hissetmeliydim.Evet gerçekten lütuf olmuş. Sizde şuan böyle söyleyince rahatladım (yani aynı durum olsa guvenmeyeceginize). Çünkü kendimi kötü düşünen biri gibi hissetmiştim. Amcaniz çok iyi biriymiş.
Hak verdiğiniz ve anlayışınız için teşekkürler. Güzel günleriniz olsun.Tam tersi ben hala o şekilde rahat,çevresine güvenen biri olsaydım kötü hissetmeliydim.
düşünceniz,yaşadığımız evren için gayet ideal. Malesef![]()